Tohle je fakt hodně Darth. Mustang zachytávající lana na moderní sovětské letadlovce neviditelným hákem a do toho přistávající Suchoi se složeným křídlem.
Škoda, že je DCS WWII po tolika letech v současné podobě .
Fuci, ono to nie je az take strasne ako to vyzera. Zial, ED sa vyflakli na opravu chyb a WWII pravdepodobne skoncilo (iba osobny nazor). Moderne masiny su robene dobre - teda ak si odmyslim, ze vacsina z nich su Beta alebo Alfa - a da sa s nimi zazit hromada zabavy. Napr. Mig-15 a Sabre - v noci som bol na serveri, kde sa bojovalo s Migom, Sabrom a Mustangom, taka akoze Korea, a bolo to fajn. Lietalo sa nad Kaukazom samozrejme, ale pre "boj" to stacilo. Nezapamatal som si nazov servera, bol to nejaky test, v podstate som tam vliezol zo zvedavosti a skysol tam az do polstvrtej
Fuči, tohle není problém DCS WWII, tohle je všeobecná chyba v DCS. Jak jsem psal, na lana se v DCS chytají VŠECHNY letadla. Takže doufám, že to snad i opraví pro všechny stroje naráz.
Jo, možná to je chyba v online synchronisaci. Prostě, když má někdo třeba poškozený podvozek, tak to vidí jenom ten, co sedí v letadle. Ostatní ve hře vidí, že jej nemá poškozený, ale zatažený.
Jo, možná to je chyba v online synchronisaci. Prostě, když má někdo třeba poškozený podvozek, tak to vidí jenom ten, co sedí v letadle. Ostatní ve hře vidí, že jej nemá poškozený, ale zatažený.
Tohle taky ještě po těch deseti letech neopravili? Jak tihle šuldci mohli za střízliva oznámit vydání Hormuzu a F18 někdy na podzim roku 2016 do konce roku, když nejsou schopní opravit takový základní pikačoviny, to mi hlava nebere...
neviem comu sa divite pri tych chybach. Keby ste im tie nedorobky (alpha/beta) nekupovali tak by si dali zalezat na tom ci to vydaju bez chyb. takto vam chrlia polotovar, vy si to kupite za strasne prachy a oni sa akurat mozu smiat a ohlasovat dalsie nedorobky.
Nieco na tom bude Hayesi. Druha vec je, ze cs komunita to nezachrani ani keby nikto z nas nemal ani jeden ich modul. Su orientovany na ine trhy ako nas.
neviem comu sa divite pri tych chybach. Keby ste im tie nedorobky (alpha/beta) nekupovali tak by si dali zalezat na tom ci to vydaju bez chyb. takto vam chrlia polotovar, vy si to kupite za strasne prachy a oni sa akurat mozu smiat a ohlasovat dalsie nedorobky.
Ten "simulátor boje" co lítáš je zadarmo a bez chyb? Už tomu AFM+ dali do kupy klapky a směrovku?
Strašný prachy asi pro někoho kdo otáčí burgery u Donalda. Cena je stejná jako u "simulátoru boje" s tím, že si nemusím kupovat dalších x letadel a mapu co nechci. Viz. BoS, z kterýho mě zajímal akorát fokáč a stálo mě to stejně jak Dora v DCS. Mimochodem, podívej se někdy na ceny addonů do FSX/Prepar3D...
ED vydělávají hlavně armádní zakázky v rámci The Battle Simulator, ne uživatelé DCS World.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.