November 25 2024 08:42:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Opitze
olda maly napsal:

magot napsal:

Kdyby Loft nenadělal kolem sebe tolik konfliktů mohl transfer možná proběhnout i do BoS pod RoF enginem. Celá axis strana by se hodila ale i některé UK věci včetně letadel.

Hmm Naštvaný A ten Loft, to je jako kdo?

http://flying-bar...story.html

V původním IL2 se dal potkat online na různých masomlejnech nebo na soukromě domluvených soubojích celých letek. Také jsi na ně mohl koukat na různých soutěžích. To byla zlatá éra IL2, tedy doba, kdy jsi ještě tahal virtuálního kačera...

Letka FB byla jedna z nejlepších, pokud vůbec nejlepší na celém světě. Loft byl a je jeden z nich. Lidi z FB dostali nebo koupili od Olega engine, po pár měsících zjistili, že to je úplně nahovno a udělali nový a na tom jel ROF. Dnes dělají na BOS.

Rád jsem se tě s těmito živoucími legendami z Ruska seznámil...

magot
Jo taky lítal CLOD ... dobrej v lítání je o tom žádná ...

Bierglass
magot napsal:

WT_Horrido napsal:Albert Zhiltsov, producent, zakladatel Neoqb, s Gennadich Teamem autor ROF, někdy od roku 2006. Momentálně stále producent 777. A Olda Malý je jako kdo?

Loft dělal jako pro MG později pak pro Jasona ...
Olda je Olda, náš SVK vývojář Šklebící se

Každopádně je to někdo,kdo rozhoduje o tom zda budeme mít co létat,od kdy to budeme létat a jak to bude létatŠklebící se

Bierglass
Opitz napsal:

olda maly napsal:

magot napsal:

Kdyby Loft nenadělal kolem sebe tolik konfliktů mohl transfer možná proběhnout i do BoS pod RoF enginem. Celá axis strana by se hodila ale i některé UK věci včetně letadel.

V původním IL2 se dal potkat online na různých masomlejnech nebo na soukromě domluvených soubojích celých letek. Také jsi na ně mohl koukat na různých soutěžích. To byla zlatá éra IL2, tedy doba, kdy jsi ještě tahal virtuálního kačera...

Letka FB byla jedna z nejlepších, pokud vůbec nejlepší na celém světě. Loft byl a je jeden z nich. Lidi z FB dostali nebo koupili od Olega engine, po pár měsících zjistili, že to je úplně nahovno a udělali nový a na tom jel ROF. Dnes dělají na BOS.

Fungují jako letka i v RoF.Jsou dobří ,FB Vall je autorem fungujících statistik na serverech RoF na druhou stranu mi nikdo nevymluví,že není čítr. Ti co to někdy zažili nebo viděli vědí o čem hovořím.Vyděšený

Opitze
magot napsal:

Jo taky lítal CLOD ... dobrej v lítání je o tom žádná ...

Tak musel se někde inspirovat, že Mrknutí

Farky
2 Robo - ono je vlastně jedno jestli tam ty éra byly nebo ne, když tam bude Fw 190, tam tam může být cokoliv. Myslím tím ve hře, nepředpokládám že by se s tím fokáčem dala lítat offline kampaň "Bitva o Stalingrad". Což mi, přiznám se, malinko dělá vrásky. Ale jen malinko, na BoS se moc těším. A za Lend-Lease letadla jsem ochotný šáhnout hodně hluboko do šrajtofle.

P.S. - asi všichni doufáme že to klapne, BoS bude úspěšná hra a stane se z ní nová série kde budou přibývat éra i bojiště (na nějakou Afriku už čekám hodně dlouho). Ale to chce nejdřív udělat po všech stránkách funkční BoS, ať je na čem stavět. Podle všeho nic nebrání tomu aby to byla super hra, která zase dá dohromady celou komunitu okolo simulátorů a hlavně přitáhne k virtuálnímu lítání spoustu novýho "masa do mlýnku". Podle toho jak vypadá RoF a jak se vývojáři drží při zemi (žádný velkohubý prohlášení jak to bude dokonalý) věřím že to dopadne dobře.

Opitze
Bierglass napsal:

Opitz napsal:

olda maly napsal:

magot napsal:

Fungují jako letka i v RoF.Jsou dobří ,FB Vall je autorem fungujících statistik na serverech RoF na druhou stranu mi nikdo nevymluví,že není čítr. Ti co to někdy zažili nebo viděli vědí o čem hovořím.Vyděšený

všichni FB jsou číteři, to se říká už asi 10 let...

Bierglass
Nemyslím,že všichni i když kdo ví ale u některých je to do očí bijícíVyděšený

magot
Opitz napsal:Tak musel se někde inspirovat, že Mrknutí

To mu napiš na forum, pošle na tebe rusko mafii Pff

saldy
3IAP_Wolf napsal:

Christer Bergstrom,Stalingrad bitva ve vzduchu leden 42-leden 43.Mrknutí

Teď mi to přistálo doma, objednal jsem to včera u podzemni-antikvariat.cz kde měli minimálně jeden kousek, bude to parádní dlouhé počtení.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
310_cibule
Kdo si předobjedná do konce srpna, dostane ila se ŠKASem v zadním střelišti (z čehož vyplývá, že ostatní jej dostanou asi za peníze).

Most of you must have noticed that the video trailer features an IL-2 with a rear gunner; however this version of the IL-2 is not in the announced list of planes that will be available at launch. Today we happily reveal that the IL-2 weapon modification with a rear mounted ShKAS gun will be available from the start to everyone who pre-orders the game before September 1st, 2013.

EDIT: Nechci rýpat, opravdu se na tu hru těším a jsem ochoten za ní dát i dost peněz (ostatně jsem jich dost napral i do RoF, který vlastně vůbec neletám. Prostě proto, že mě to zajímalo). Ale snad si i v tomto simu nebudu muset kupovat díru do horního křídla, jakou jsem si koupil do velblouda. No, asi ne. Velbloudi nad Stalingradem myslím nebyli.
Upravil/a 310_cibule dne 01-08-2013 12:56
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
hmmm objednávat si pre-betu za 90 koláčů ... to chce odvahu ...

310_cibule
Pche, nebuď měkkej. My piloti (a žvanilové na SVK) jsme přeci tvrdý chlapi (a Sára). Už mám jednu objednanou, teď zrovna uvažuju o další Úsměv
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

torr
bud jsem si to ho na začátku nevšiml , ale vypadá že přidali 2 letadla

....the possibility to earn 2 more aircrafts in the game (Yak-1 and Bf-109 G-2).
Upravil/a torr dne 01-08-2013 13:23

Jara4
Hmm, počkám si na výprodej za 20 babekÚsměv.

WT_Horrido
Cibule nechceš kupovat kopie žvanilům na SVK? Ukojíš svoji potřebu koupit více kopií a zároveň budeš páchat dobro. Co? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Jj, jednomu ze zdejších kolegů už jsem ji slíbil koupit.

310_cibule
torr napsal:

bud jsem si to ho na začátku nevšiml , ale vypadá že přidali 2 letadla

....the possibility to earn 2 more aircrafts in the game (Yak-1 and Bf-109 G-2).

Ani já ne. Kdes to vzal?

torr
z tý hlavní stránky co se BOS předobjednává

http://il2sturmov...

310_cibule
torr napsal:

z tý hlavní stránky co se BOS předobjednává

http://il2sturmov...

aha, to tam myslím už bylo. že si je při offline můžeš postupem kampaně "vybojovat". Každopádně ta Jak-1 by byla velmi zajímavá pro online. Přeci jen je to asi lepší éro než Lagg.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,040,663 návštěv