Za periskopy musíš do WWIIOL. A jak na ně někdy nadávám!
Onehdá jsem si takhle čučel na enemy, čekal až se přiblíží... tak jsem se rozhlídl abych něco nepřehlídl... a už jsem toho šmějda nenašel! Nu což - smahl mě...
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Yeah Well, po odehrání 16ti hodin na War Thunderu oficiálně prohlašuju, že jsem zhnusen komunitou, která lítá arkády.
Ty hovada sice viděj, že po někom jdete, že už ho máte skoro dole, a co udělaj? Přilítnou, zasaděj protivníkovi poslední dávku, oba dostaneme Kill assist, což ho asi vždycky strašně nasere a následně mě, asi za trest, sestřelí, nebo taranuje.
Nebo spolubojovník, co prolítne nad letištěm, na kterým přistávám a sestřelí mě.
Co je tohle za lidi?
Se svým leteckým parkem zatím mám minimální šanci se zúčastnit Historickejch nebo Plně realistickejch bitev, tam je to třeba lepší, protože tam nelítá tolik děcek, ale stejně.
Hovada 1. třídy....
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
Yeah Well, po odehrání 16ti hodin na War Thunderu oficiálně prohlašuju, že jsem zhnusen komunitou, která lítá arkády.
Ty hovada sice viděj, že po někom jdete, že už ho máte skoro dole, a co udělaj? Přilítnou, zasaděj protivníkovi poslední dávku, oba dostaneme Kill assist, což ho asi vždycky strašně nasere a následně mě, asi za trest, sestřelí, nebo taranuje.
Nebo spolubojovník, co prolítne nad letištěm, na kterým přistávám a sestřelí mě.
Co je tohle za lidi?
Se svým leteckým parkem zatím mám minimální šanci se zúčastnit Historickejch nebo Plně realistickejch bitev, tam je to třeba lepší, protože tam nelítá tolik děcek, ale stejně.
Hovada 1. třídy....
Co je tohle za lidi?
Hovada 1. třídy....
Proč lítáš arkádu? máš si zaletět FRB.
S letadlama, co mám, mě to tam obvykle nepustí...
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
No jo asi jo.
Ale ja WT nějak zvlášť často nelítám a přes to jsem měl nějaký ten vyžší rank za chvilku hotový, takže jastli Tě WT nějak oslnil tak vzhůru do toho.
je fakt, že jsem teď povýšil (a přetrpěl 3 hodiny hrůzy na arkádě) a sehnal Hurikána a Gladiátora, takže teď mám i kratší čekací časy, ale stejně, viset skoro i 4 minuty v lobbyně a čekat, až mě to připojí, abych 5 minut lítal, pak mě nějakej blbec náhodou sestřelil a já znova čekal 4 minuty v lobby... well, chtělo by to server browser.
je fakt, že jsem teď povýšil (a přetrpěl 3 hodiny hrůzy na arkádě) a sehnal Hurikána a Gladiátora, takže teď mám i kratší čekací časy, ale stejně, viset skoro i 4 minuty v lobbyně a čekat, až mě to připojí, abych 5 minut lítal, pak mě nějakej blbec náhodou sestřelil a já znova čekal 4 minuty v lobby... well, chtělo by to server browser.
4 minuty, lol. Kam ta "mládež" dneska spěje. Ještě před 7 lety jsme čekali třeba i hodinu v Hyperlobby, aby jsem si mohli odletět jeden coop let, který pro mnohé končil s ohnutou vrtulí při vzletu a dneska 4 minuty jsou problém.
Přesně, když se čekalo na AFW 15 minut, tak jsem byl ještě spokojený
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.