Barone,ty nevíš,že na každém cvičení je pozorovatel z druhé strany,aby byly dodrženy pravidla ? v blembáku určitě zase seděl někde zastrčenej nějakej ten Německý dopisovatel
Jo jo, nebýt tvého přehledu, tak jsem dole Ono s tím moc nenaděláš když máš do děje a videa zapojit šest letadel a aby to dávalo nějaký smysl. Zdar a zase někdy, dík.
E4 vs 2 Spity.Sice to není tak akční ale tento souboj jsem si užil.Potkal jsem je nad sebou když jsem nastoupával,takže měli výhodu výšky.Videjko jsem začal nahrávat o chvilku později. YouTube Video
Nadhera, tyhle rozvlekle souboje ve velkych vyskach mam moc rad ... Diky moc za video :-).
Jak koukam, drzis otacky i nad 6k pod 2500ot/min. DB601a muze jit nad 6k az na 2600 ot/min., N-ko dokonce tusim na 2800 ot/min. Od TF4.0
Krásný video Pepe. Ten dramatický závěr s tím odpíchnutým jednoduchým Permonem bez pneumatiky, ten se stane kultovním předmětem. Borcové se stodevítkama byli taky fajn. Hezká, precizní, utažená zatáčka, boj v horizontále a hlavně nízko a pomalu pro větší jistotu, no jak podle učebnice pro piloty mesršmitů.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.