November 25 2024 11:50:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
606_Druindin

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
313_Nevo
Kukni do mojho podpisu Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

WT_Horrido
660GTX, 8 Giga RAM, AMD na 3.7 GHz, rozlišení 1920/1200, víceméně f plné palbě
Upravil/a WT_Horrido dne 02-09-2014 13:05
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Host
WT_Horrido napsal:

Proboha, hlavně ne procák AMD do DCS. To je jako se snažit odemknout dveře motykou.... Taky to půjde, ale jak...?

Hoper
WT_Horrido napsal:

tohle mi přijde jako "silné kladivo"
něco slabšího na těch 16:10 "víceméně f plné palbě" není ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
UVP_Apo napsal:

WT_Horrido napsal:

Proboha, hlavně ne procák AMD do DCS. To je jako se snažit odemknout dveře motykou.... Taky to půjde, ale jak...?

jako první jsem se snažil hledat u vás, ale dvojí položený dotaz mne pokaždé poslal na Falcona 4, takže jsem se pak přímo zeptal tu
co se teda píše u vás na fóru ?

ovarek.cz/hamster.gif

magot
UVP_Apo napsal:

Víš co Sašo? Jdi do prdele .... Úsměv

Host
Dívejte se, já tu nechci uživatele AMD lámat, pokud jste s výkonem těch parodií na procáky spokojení, je to jen dobře. Když mi nebudete věřit, nevěřte.

Já sám mám po 15ti letech první intel po sérii amd (včetně šestijádrových a kdoví jakých jsem to už měl) a amd mi od té doby nesmí ani na procák, ani na grafiku. A - to si nevymýšlím - vám řekne KAŽDÝ kdo létá DCS a měnil amd za intel. Ne každý druhý, ne většina, ale KAŽDÝ. Ten nárust není pocitový, není to zvýšení z 30 fps na 35 ale třeba z 20 na 50 a tak podobně.

Ale když mi tu budou amdéčkáři tvrdit opak, budiž. Já vyzkoušel (DLOUHODOBĚ - DCS jsem létal na 4 různých procesorech od AMD) obě varianty a v poslední době na UVP spousta pilotů dělá upgrady a nemohou si vynachválit to, že ty AMD konečně z těch plechovek vyštípali. Taktujte, chlaďte vodou... je to jedno. O výkonu i5 nebo i7 si uživatelé AMD mohou nechat zdát...

magot
to je jenom proruská propaganda tohleto ...

310_cibule
Splet' sis vlákno ;-) Proruská propaganda jede jinde.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Šílený INTELektuál Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

magot
310_cibule napsal:

Splet' sis vlákno ;-) Proruská propaganda jede jinde.

Nesplet ;-)

310_cibule
Máš pravdu, vede se všude.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Host
Jak jsem psal - v mém předchozím příspěvku je vše, co jsem na "obhajobu" intelu ve vztahu k DCS mohl říct. A z vlastní zkušenosti vím, že další "boj" je marný. Proč?

Když jsem frčel na AMD, loboval jsem za něj a nechápal ty blázny, kteří jsou schopní zaplatit 2-3x větší sumu za procák o stejném taktu jen od jiné značky a ke všemu ještě kvůli tomu měnit základní desky. Pche, blbouni, platí za značku a pak opojeni placebem tu melou něco o vyšším fps. Mě taky "jede" DCS defakto na plný detaily, tak o co jim jde...

Dnes již jako uživatel procesoru intel vím, že s takovými názory jsem byl za pěknýho šulína Mrknutí

Ale tak... jdu do prdele no Úsměv

Rumcajs
Ono z pohledu koncového uživatele to je jedno, ale u DCS nejde ani tak o to, že by AMD dělalo tak špatný procesory, ale spíš o to, že DCS dělá takový kód, že jim to na AMD funguje blbě. Intely jsou výkonnější, ale ne v poměru výsledků v DCS. Dokonce v mnoha hrách je celkem jedno, zda je procesor od AMD nebo od Intelu. Jsou i hry, kde AMD lehce vede. A bych řekl, že až bude DCS naportovaný na EDGE, může se ten náskok intelu zas výrazně zmenšit, nebo dokonce smazat. Přesto ovšem platí první věta, že uživateli je tohle všechno šuma fuk a zajímavý je finální výsledek.
Non est specifica

Hoper
stačí i3 nebo ne ?

ovarek.cz/hamster.gif

Host
Proto jsem nepsal nic o ostatních hrách ale pouze o tom ,jak je to v DCS Úsměv A souhlasím, že EDGE ještě může zamíchat kartami (i když z pohledu AMD bych tu byl mírně skeptik - EDGE není nic víc než nástavba stávajícího enginu - něco jako Arma1 a Arma2).

#Hoper - i5

WT_Horrido
To seš pořád Úsměv Procesor AMD který podává ve hře totožné výkony jako procesor od Intelů je v půměru tak o třicet dolarů levnější.

Samo na brutální špičku Intelu AMD nemá. Pokud chceš to nejvýkonější tak vezmeš Intel. Je jen otázko zda dalších 20 fps stojí za 130 dolarů+
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Host
Když je to nárust 20fps z původních 15ti, pak to stojí za zvážení. A o takových částkách se tu nebavíme. i5 seženeš kolem pěti tisíc? i7 kolem osmi? (nevím, jsem línej se podívat). A ten procák bude mít 2x větší výkon v DCS než jakýkoliv AMD procesor v té samé cenové relaci. Kup si AMD za 8 litrů - na i7 nebudeš mit v DCS!!! ani polovinu fps.

Ale jak říkám, jsi spokojený s AMD a fps v DCS? Pak nemá smysl měnit a vztekat se Úsměv Já znám dalších 20, co vyměnili AMD za intel a nemohou si to vynachválit. A neznám ani jednoho, co by tvrdil opak, nebo nedejbože toho litoval Mrknutí

A propo - za X let co jsem kdy nacpal do pc peněz, od komponentů po periferie - u výměny procesoru amd na intel jsem těch peněz investovaných do toho pc litoval nejméně, ačkoliv to byla největší jednorázová injekce do kompu, jakou jsem udělal.

WT_Horrido
Nemohu posoudit, neviděl jsem žádné porovnání Intelu a AMD v DCS. U mě se to chová v odpovídající relaci k ostatním hrám a v DCS není žádný nápadný propad fps.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Host
Good for you lucky man Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,041,359 návštěv