November 22 2024 13:34:07
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Máte nebo plánujete VR headset?
Hot_Dog
Tak 9.9. voláno na HP support, že žádám výměnu kabelu u Reverb G2. Mluvím s nějakým slovákem, říkám mu to, on co mám za problém... Tak sem začal že AMD, nefunkční USB3, vypadává zvuk... O tom že už je ten kabel už mechanicky poškozenej a když se ohne tak vypadne sem ani neříkal... Po tom co slyšel to AMD, USB3 teda ať nadiktuju adresu... Že prej předá dál a tam rozhodnou, jestli mému požadavku vyhoví nebo ne... Očividně věeděl, vo co go...

Dnes, 23.9. přišel mail, že můj požadavek uznali, zítra mi DPD přiveze nový kabel...

Jenže v zápětí druhý mail, kde je mimojiné:

Důležíté upozornění – vrácení náhradních dílů

Společnost HP požaduje navrácení všech dílů z Vaší CSR (Customer Self Repair) zakázky.

Všechny díly společnost HP doporučuje vrátit do 3 dnů od jejich obdržení.

Společnost HP si v případě nevrácení vyhrazuje právo na vystavení faktury v ceně tohoto dílu.

Vratný štítek:

Štítek pro zpětné odeslání naleznete v plastovém obalu umístěném vně krabice.. Zde naleznete také veškeré instrukce.

Pro podrobnější informace ohledně vrácení použitých dílů navštivte následující internetové stránky: www.hp.com/go/Ceskarepublika/vraceni/dilu

Máte-li jakékoliv dotazy ohledně vrácení náhradních dílů, obraťte se prosím na returns.csr.cz@hp.com

Takže mi sice daj novou revizi kabelu, ale starej jim budu muset poslat zpět. Vám takový mail nepřišel, kdo to už měnil, Magote a další?

Jinak sem teda kupoval mimo hp.cz, ani je nezajímalo kde sem koupil, fakturu nechtěli, stačilo nadiktovat SN: přes telefon

magot
Mail o vrácení jsem smazal (2x per kabel) hned jak jsem to dočetl Šklebící se
Za nějaký čas mi pak volali z Anglie, kde že mám ten starý kabel, tak jsem jim řekl, že jsem ho recykloval jak mi poradil Cibule, že je prej dobrej na řezání harantů a že v této roli vydrží celá léta.
Tak jsem jim poděkoval za kvalitní výchovný prostředek značky HP.
Jo a pak se ještě ptali kdo je to Cibule, tak jsem jim řekl šéfredaktor The Guardian .
Upravil/a magot dne 24-09-2021 09:33

310_cibule
magot napsal:

Mail o vrácení jsem smazal (2x per kabel) hned jak jsem to dočetl Šklebící se
Za nějaký čas mi pak volali z Anglie, kde že mám ten starý kabel, tak jsem jim řekl, že jsem ho recykloval jak mi poradil Cibule, že je prej dobrej na řezání harantů a že v této roli vydrží celá léta.
Tak jsem jim poděkoval za kvalitní výchovný prostředek značky HP.
Jo a pak se ještě ptali kdo je to Cibule, tak jsem jim řekl šéfredaktor The Guardian .

Oni nevěděli, kdo je to cibule? Si děláš kozy, ne?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
Mě by spíš zajímalo jestli někomu ještě kvůli tomu volali z anglie,
Mě volala nějaká slečna a mluvila česky. Očekával jsem že se jim to v tom bordelu někde ztratí a zapomenou na naši planetu, že je potřeba nefunkční kabel na druhým konci planety zrecyklovat Šklebící se

310_cibule
Mně žádná slečna nevolala...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Slečny do Guardianu nevolají, slečny volají do Financial Times.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

petsild
Byla to Úsměv tahle slečna…
www.levnysexpotelefonu.com/userFiles/1.jpg
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Hot_Dog
Tak přiznám se, že uplně nevím, kam až to myslíte vážně a kde si trochu děláte srandu?Šklebící se

Ale jestli to chápu dobře tak Cibule tvrdí/ví, že když jim to nevrátím, tak mi nic naúčtovat nemůžou a poradí mi co jim mám říct???Mrknutí

Edit: Nevím teda jestli na to budu mít "koule", já sem od přírody slušný člověk, ale jak je to teda Cibule?Úsměv

310_cibule
Ne ne, cibule netvrdí vůbec nic, nemá s káblem problém, nic o tom neví. Jen je jí líto, že jí nevolala ta slečna : )

magot
Hot_Dog napsal:

Tak přiznám se, že uplně nevím, kam až to myslíte vážně a kde si trochu děláte srandu?Šklebící se

Ale jestli to chápu dobře tak Cibule tvrdí/ví, že když jim to nevrátím, tak mi nic naúčtovat nemůžou a poradí mi co jim mám říct???Mrknutí

Edit: Nevím teda jestli na to budu mít "koule", já sem od přírody slušný člověk, ale jak je to teda Cibule?Úsměv

Kdyby se ozvali, tak jim řekneš že už si kabel vyhodil - dal recyklovat.
Oni si to poznačí a ten tvůj případ reklamace tím uzavřou. Jde jim jen o ekologii.

magot
Jak na Derail Valley
YouTube Video

petsild
Mixed reality má k dokonalosti nejblíž.
YouTube Video

img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Mira
Jen k videu od magota..
klávesové zkratky pro ovládání změnit jdou. A to přímo upravou souboru GamePreference.ini v Steam\steamapps\common\Derail Valley\DerailValley_Data\SaveGameData..

310_cibule
MR! Jdu do toho.

magot
Tady další díl .. peklo s šibováním vagonů a dálkové ovládání lokomotivy aneb denní chléb mašinfíry Úsměv
YouTube Video

Mira
Včera jsem si chvilkou posunování vydělal hezkych 11000. Jen doporučuji zkontrolovat před začátkem práce řazení vagonu aby člověk najel ze správné strany Úsměv Když dělí soupravu na tři kusy je dobré aby za mašinou měl vagon, který tam má zustat jako poslední Úsměv
Holt léta praxe mašinfíry na vlečce v naší místní cementárně Šklebící se Za mě velice povedená hříčka. Sice to nehraji na VR ale i tak..zvuky, fyzika..prostě to ve mě vzbudilo hezké vzpomínky na časy minulé Úsměv

magot
No já už VR používám jen pro DCS a občas BOX. Mě se dělalo blivno při naskakování na mašinu Šklebící se Takže už to hraju taky jen na monitoru. Ale jinak je to taky zážitek ve VR při jízdě Úsměv
Se těším až tam dodají lidi na klasické stanice a bude se dát dělat i osobní přeprava.
Upravil/a magot dne 11-10-2021 11:24

Mira
Přivítal bych :
- fičuru " simulující " posunovače s vysílačkou, který by ti hlásil vzdálenost v metrech při najíždění at už na vagony, či při jizdě za vyhýbku..samozřejmě s možností vypnout
- rozšíření mapy Úsměv
- a hlavně..dieslelektriku s pořádným výhledem, něco na způsob naší Bardotky nebo Brejlovce Úsměv

magot
Jakýpak troškaření, to chce sergeje nebo tu německou dvojtou co tahala ty železniční děla, D-311 Šklebící se

Mira
Když dostanu chuť na tandem a pořádnou sílu, svezu se v TSW 2. A sergej je šereda Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,827 návštěv