No je to úžasný, že Pepe je takový palič. Tuším Pepe, že když tě jako malého posílali na pionýrské tábory, dávali k tobě doprovodný dopis s textem "Pozor, má rád oheň!".
Tedy takto častý oheň vídáme teď u Stalingradu. Ale u Stalingradu to má opodstatnění, je zima, jeden se neohřeje, dokud něco nezapálí.
Děkuji všem za reakci na video. Musím také napsat, že na těch sestřelech se podíleli spolubojovníci, kteří mě je nadháněli a nebo díky jejich přehledu jsem to měl snažší. Pirát, Jano, JulB, Tyčka, Monty Hanýz, Datelko a jiní s kterýma jsem lítal. A když nehořeli tak jenom proto, že měli zrovna ty Bf prázdnou nádrž
PS: Pionýr jsem nebyl a dost jsem to oplakal, protože jsem chtěl mít ten jejich opasek. Později ho vystřídal tomahavk jako mněl Vinetů a ještě později nějaká Martina.
to na ATAGu drželi modří den japonského souznění, ne ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
já si myslím, že Pepe u toho mumlá čarovná slova "šaj šaj"....
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Už se také ozvali ti od BF a těší se až TF to opraví a nebo, aby stejně hořeli i letadla RAF. Ten krásný pocit chtějí zažít také. Ještě by mohli explodovat, ale to nevím zda se to dělo a jak často.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.