Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
|
310_cibule |
Přidané 26-08-2016 20:04
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
Typické ruské výmluvy. Navíc je tam slyšet podtón kremelské propagandy. Vypadá to, jako by Jasonovi a Medveděvovi psal prohlášení stejný člověk (Voloďa si je samozřejmě píše sám). Nu što, chorošo budět, nas mnogo.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 26-08-2016 20:11
|

Diskutující

Příspěvek: 4395
Založený: 14.02.13
|
Myslel jsem, že je to úspěšná společnost...
Až se Jasoň vymáčkne na co chce další moje prachy, pak se možná smiluji. Na to aby si máčeli kaviár v šampaňském, zatímco nechají nějakého šulina pracovat na něčem tak zbytečném jako je Ju 52, si prachy nezaslouží. |
|
|
|
magot |
Přidané 26-08-2016 20:41
|

Fusioner

Příspěvek: 18155
Založený: 19.06.08
|
začátek konce ... |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 26-08-2016 21:04
|

Fusioner

|
Ano, to je přesné. Ledaže by to byl konec začátku.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 26-08-2016 23:20
|

Diskutující

Příspěvek: 2517
Založený: 30.05.07
|
Chlapci, chlapci.
Je to smutné, ale nejblíž k pravdě je podle mě bohužel Tyrel. ... |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 27-08-2016 07:41
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
57_OTU ajvn napsal:
Chlapci, chlapci.
Je to smutné, ale nejblíž k pravdě je podle mě bohužel Tyrel.  ... Tyler nemá pravdu skoro v ničem. Je to zapšklej strárnoucí mrzout, který vidí svět negativně. Většina těch jeho výroků stojí a padá na představách, který nemaj reálný základ. Viz třeba ta roztomile naivní představa o vzniku zisku z podnikání.
Je to jednoduchý, buď chceš svět vidět negativně a pak máš nepřebernou škálu možností, jak se ve své negaci utvrdit a pole tvého neštěstí je neorané a můžeš se v tom hnoji ráchat do skonání světa.
Nebo vidíš svět pozitivně. Pozitivně to je jako když vidíš problém a povíš si, třeba lze vyřešit. Nebo vidíš, že ten problém někdo jinej řeší a ty nemusíš.
Rozhodnutí je na každém z nás jednotlivě. Jak tuhle psal Cibule "Někteří umějí být krásně nešťastní". No a jiní umějí být hezky spokojení. A přitom máme k dispozici to samé.
Non est specifica
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 27-08-2016 07:46
|

Diskutující

|
Nebo dělat že tam není problém a jestli že tam náhodou nějaký malý problémek je, tak za to může někdo jiný, jenom né ti co si ho způsobí. To některým jde taky dobře. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 27-08-2016 08:36
|

Stařešina

|
No a jaký problém tam vidíš Cassie? Nebo jaký problém může člověk mít, aby si BOS/BOM užíval?
Když se člověk smíří s tím, že to je hra a že je limitovaná možnostma PC a rozpočtem a časem a ... čím vším to je limitovaný, tak jakej problém s tím člověk může mít? Snad to není tak, že by si někdo představoval, že to je úkladný pokus o to, učinit ho nešťastným. Nebo snad jo? U příspěvků některých místních zoufalců mám právě takový pocit. Ta úkladnost vůči jejich spokojenosti z těch příspěvků úplně čiší.
Nebo si snad někdo představuje, že pozitivní příspěvky zde píší najatí a dobře placení agenti? Zaprodanci Moskvě, zednáři či lumináti?
Non est specifica
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 27-08-2016 08:47
|

Diskutující

|
Bude to dobrý Rumcajs, jako vždy. Nepřestávej věřit a platit. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 27-08-2016 09:33
|

Stařešina

|
Chápu, nemáš co říct, tak jsi alespoň záhadný.
Non est specifica
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 27-08-2016 09:41
|

Diskutující

|
Vše už bylo řečeno, motat se s tebou dál v kruhu nebudu. |
|
|
|
alfik |
Přidané 27-08-2016 11:02
|

Stařešina

Příspěvek: 5143
Založený: 21.04.06
|
Pokud vím, tak Elvise neunesli mimozemšťané.
Letěl s nimi dobrovolně, páč mu slíbili, že jej po cestě vysadí na jeho domovské planetě.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
lochness |
Přidané 27-08-2016 11:43
|

Uživatel

Příspěvek: 954
Založený: 19.03.10
|
Mas pravdu Cassi, je to porad dokola. Stejny problem se resil pri preorderu BoM. Ale je tu precejen jeden rozdil - pokud to chapu dobre, doslo k personalni/m a nazorovym zmenam. Osobne si muzu v tomto pripade dovolit podporit dalsich 14 dni vyvoje. A paradni na tom vsem je, ze kdo nechce, nemusi. A kdo chce jen napul (ve skutecnosti diky rozdilne castce si muze clovek docela slusne vybrat vysi podpory), taky ma moznost, nemusi kupovat obe letadla.
edit: Alfiku, nebyl to spis Michal Jackson, kdyz ho odmitli u MiB?
|
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 27-08-2016 13:17
|

Uživatel

Příspěvek: 508
|
Ahoj,
tak jsem si pořídil tuhle hračku a nejde mi aktivovat TrackIR. Mám tedy asi verzi 3.
Poradíte.
Proti starému ILovi mi nejde vůbec vzlétnout. Hrůza. |
|
|
|
magot |
Přidané 27-08-2016 13:27
|

Fusioner

Příspěvek: 18155
Založený: 19.06.08
|
AH_Enty napsal:
Ahoj,
tak jsem si pořídil tuhle hračku a nejde mi aktivovat TrackIR. Mám tedy asi verzi 3.
Poradíte.
Proti starému ILovi mi nejde vůbec vzlétnout. Hrůza.
zkus tohle:
Start the game, then close it, find the configuration file in <game folder>\data\startup.cfg, find the section [KEY = input] and set the parameter as shown: old_trackir = 1 |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 27-08-2016 13:54
|

Fusioner

|
Ahoj Enty, vítej, moc rád Tě zase po dlouhé době vidím. Tenhle Sim je na to Tvoje bitevničení, jak dělaný. Užiješ si. Držím palce s TrackIr. Nemám s ním problém, takže nevím.
|
|
|
|
lochness |
Přidané 27-08-2016 14:15
|

Uživatel

Příspěvek: 954
Založený: 19.03.10
|
Enty, vzlet by nemel byt takovej problem, pojizdeni je vetsi peklo nez si zvyknes. Ale jestli startujes motor, ujisti se, ze mas plnou vrtuli. Ma to ve zvyku po nastartovani stahnout na nulu v pripade manualu Stejne tak chladice.
|
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 27-08-2016 16:06
|

Uživatel

|
To já se rozjedu. Nějak se udržím v ose, ale chvilku po odlepení se od země, se mi to stočí doleva a je hotovo. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 27-08-2016 17:09
|

Fusioner

|
To by mohlo být to, co píše lochness. Před rozjezdem zkontroluj, zda máš směs a nastavení vrtule na max.
|
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 28-08-2016 11:53
|

Uživatel

|
Tak se rozhlížení rozchodil. Nová verze softwaru a zaktivnění Vectoru.
Ale letadlo mi po startu vždy spadne na jednu nebo druhou stranu, ať dělám co dělám. Brzdy mi nefungují a podobně. Celé je to na levačku.
Zlatej starej Il, i když graficky je horší. |
|
|