October 25 2025 20:17:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 2
saldy, Kukuloo

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Fusion
TozziFan
Je to nějaké divné. Já přešel zpět z W10 na W7 a problém nemám. Sedmičky jsem nechal nainstalovat všechny aktualizace, které to chtělo a CLoD mi běhá bez problémů. Tady je ta aktualizace (KB2670838). Zkus ji odintalovat a pak zakázat.

Mira
No, to je právě kámen urazu..Já když ji odinstaluju, tak CloD jede, ale zase nespustím BoSKo Naštvaný protože přesně tuto aktualizace mi to napíše v error hlášce, že mi chybí pro spuštění BoS..
Tobě BoSko bez ní jede ?

Baron
Miro, je možné, že nemáš nainštalované nejaké knižnice. Beží mi korektne tak CoD ako aj BoS. W10 máš aký? 64 alebo 32?
Hals - und Beinbruch!

TozziFan
Jak jsem psal, já ji mám nainstalovanou, takže BoX mi běhá. Stejně tak mi jde i CLoD bez problémů.

EDIT:
Beru zpět. Myslel jsem, že se automaticky nainstalovala po přeinstalaci W7 a ono ne.
Upravil/a TozziFan dne 28-03-2017 09:54

magot
taky bych to viděl na chybějící c++ balíčky ..
Já mám čistý W7/64bit a BOS/CLOD a vše jede ok

Mira
Takže si to shrnu :
Tozzi nemá v počítači KB xxxxx a CloD/BoS mu jede..
Já ji tam taky nemám a BoS mi nejede Úsměv
Po návratu domů dostahuju těch chybějících 145 W7 aktualizací a uvidíme co to udělá Šklebící se
Dále zjistím co se dá dělat s těmi C++ balíčky..

A jedna otázka přímo ke hře..
Jde, obdobně jako v BoS, nastavit default pohled. Abych neseděl v tom Befku pořád šejdrem ?

CSL1_Talbot
Mira napsal:
A jedna otázka přímo ke hře..
Jde, obdobně jako v BoS, nastavit default pohled. Abych neseděl v tom Befku pořád šejdrem ?

Vola sa to tusim povolenie ramennych pasov,to sa pozeras cez zameriavac,ale pohlad do stran je obmedzeny.
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

Mira
Hoši, chtěl jsem si vytvořit jednoduchou misi na trenovaní at se nemusím nikam hlasit na online. Jedu přesně podle navodu na YT, ale když dam test mise tak se objevím v nějakem časoprostoru a nic se neděje. Když misi uložím a spustím si ji jako server tak spustím bitvu, vyberu stranu, letiště, letadlo a když dám create tak se spawne Aičko a vesele si odletí Smutný co dělám blbě a v tom video návodu jsem propásl ?

Baron
Jednoduchsie je pouzit misie z Quick mission, pripadne ich editovat.
Hals - und Beinbruch!

Aces_Wild
Team Fusion Simulations oznamují, že obdrželi zdrojový kód ke CloD.

Team Fusion Simulations is very happy to report we now have access to the Source Code, all 29.2 gb of it... !!!

Thanks to Nikolay Baryshnikov and Jason Williams for their good faith and willingness to trust TFS with this valuable piece of software. Úsměv

We also want to thank all those members of the community who supported us and who are welcoming CLIFFS OF DOVER back to the great IL-2 series.

As Jason said in conversation, "I got interested in Flight Sims because of my experience as part of the IL-2 community, that started me on the path to RoF and BoS."

The same goes for the members of TFS... we are all from the community, and we are all Flight Sim enthusiasts.

Lots of work ahead, but we are ready for the challenge and looking forward to providing some shiny new toys for everyone to play with.

Cheers, Team Fusion Simulations

magot
teaser maker si vzal dovolenou?

Aces_Wild
Team Fusion Simulations - update 6.4.2017

Zatímco jsme oslavovali příchod zdrojového kódu, část týmu dekódovala soubor mapy, aby byly nalezeny odpovědi na některé problémy.

Nejprve, "Great Lakes" ve Francii prošly kontrolou a úpravou.

před
i.imgur.com/6lNTWYs.jpg

po
i.imgur.com/Cn1Bw19.jpg

Následovalo překvapení. Uvnitř mapy byly skryté funkce způsobené špatným kódováním. Následující obrázky zobrazují rozdíl v drobných opravách kódu. Nic nebylo přidáno ve FMB nebo Stavitelem misí. Co vidíte už tam bylo, akorát díky rozbitému kódu skryté.

Marquis West před
i.imgur.com/KOY7BZf.jpg

Marquis West po
i.imgur.com/Ey4Em4Q.jpg

Grand Villiers před
i.imgur.com/kDMcBFK.jpg

Grand Villiers po
i.imgur.com/3naSZ1E.jpg

Campagne Les Guines před
i.imgur.com/CST4zTu.jpg

Campagne Les Guines po
i.imgur.com/K8gLzsU.jpg

Grandvilliers před
i.imgur.com/S4IZ7v5.jpg

Grandvilliers po
i.imgur.com/2q5SrqM.jpg

Isbergues před
i.imgur.com/JKQcJ7w.jpg

Isbergues po
i.imgur.com/zalHc9e.jpg

Jak můžete sami vidět, toto je vrcholek ledovce. Jsme si jisti, že tam je toho mnohem více!

Na závěr několik obrázků anglického venkova, který upravujeme, aby vypadal více autenticky:
i.imgur.com/ZEZxKlM.jpg

i.imgur.com/6RYT7VD.jpg

i.imgur.com/TFga1oE.jpg

Ah a nakonec ještě jeden obrázek. Tento ukazuje na opravu, na které jsme začali pracovat. Nyní máme představu, co se děje s řekami v dálce.

před a po
i.imgur.com/wSddWCB.jpg

Zdraví Mysticpuma/Team Fusion Simulations

Celá zpráva

magot
kdyby jsi smazal před/ po tak by málokdo poznal co je vlastně "lepší" Šklebící se

Zifi
To bude asi tím, že tam nejde o to.... jestli je něco lepší

Aces_Wild
Team Fusion Simulations

In the workshop at the moment Úsměv

Happy Easter Aeronautica Macchi pilots, cheers, MP

i.imgur.com/ZK7EgF8.jpg

i.imgur.com/1H9k6kg.jpg

i.imgur.com/ND4CqX0.jpg

Mira
Citace z FB :

"Time to move on. Leaving Team Fusion - Thanks for the good times, cheers, Mysticpuma

Hi everyone. I thought I would just get in touch with everyone and let you all know that as of today I will no longer be part of Team Fusion Simulations.

It hasn't been an easy decision but sadly I can't be involved in the project any more.

Please support whoever takes over my roll, thanks for the great times but it's time for me to call it a day.

Been a blast but situations develop and it's time to go.

Cheers, Neil "Mysticpuma" Pugh "

co to může znamenat pro vývoj ?

1stCL_Werner
Že ročně vyjde o 2 teasery míň Úsměv
1st Czech Lions - Resistance is futile...

TozziFan
Šklebící se

magot
Nebyl to náhodou "generální ředitel" TF?
Já si ho pamatuju ještě ze starejch áček ... dělal tam skiny ..
Nějakej "leave" teaser by se tak šiknul Šklebící se

Baron
Mira napsal:

....co to může znamenat pro vývoj ?

Problemy. Smutný
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,376,227 návštěv