November 25 2024 06:27:22
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Hoper
Mno A-3 jsem bral jako protiváhu k La-5, takže mi pak ta Kobra vycházela "plonková".
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Baron
310_cibule napsal:

Robo napsal:

Na fore BoS su dve zaujimave hlasovania priamo od tvorcov, hadam pomoze rozhodnut ktore era v buducnosti uvidime:

http://forum.il2s...g-forward/

http://forum.il2s...-il-2-bos/

Osobne som klikol na IAR a P-40...

P-40 a Macchi 202 (Ital vede, ale je to jen fous ;-)

Folgore už začína získavať náskok Úsměv Bolo by krásne mať tam tie mašiny oboje - aj s P-40 a Hurricanom II. Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

magot
Hoper napsal:
Obávám se, že tvoje vize má (v tuto chvíli) vážné trhliny - o Ju52 a Po-2 se zatím nikde ani neuvažovalo
Ale myslím, že se náhrada za zásobovací Tetky najde - budou přeci FW pro vybrané lidi. A ty budou stíhané jednomístnýma Il-2 (tak jak i občas bylo děláno).
K tomu krásné počasí, abychom si vychutnali dokonalost zasněžené plochy a Opičáka od kompu neodtrhnou ani vidiny dalších životních úspěchů (jestli tedy už nedoáshl až na samý TOP Mrknutí

Tak He-111 byly taky použity jako zásobovací ... tak snad ... ty tam budou jestli se nemejlím.
A kurniky jsou nenahraditelný .. o tom nemůže být sporu.

310_cibule
Baron napsal:

Folgore už začína získavať náskok Úsměv Bolo by krásne mať tam tie mašiny oboje - aj s P-40 a Hurricanom II. Mrknutí

Ono jich u Stalingradu bylo tak stejně, čili ne moc Úsměv Ale folgore je přeci jen o dost hezčí éro. Mrknutí
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

LEON
Wolvercorte napsal:

Gentlemani, vás to ještě baví? Ale no tak, my dears...
Aneb jak zvrhnout vlákno o BoS ve snůšku keců, blbostí a číčovin.
Gratuluji, získáváte zlatého bludišťáka.
Zamračený

Už se to tu psalo několikrát - JSI NA SVK. Taky si zvykneš...

https://www.rcfree.eu
Tom_The_Maniac
LEON napsal:

Wolvercorte napsal:

Gentlemani, vás to ještě baví? Ale no tak, my dears...
Aneb jak zvrhnout vlákno o BoS ve snůšku keců, blbostí a číčovin.
Gratuluji, získáváte zlatého bludišťáka.
Zamračený

Už se to tu psalo několikrát - JSI NA SVK. Taky si zvykneš...

Tak se omlouvám, že od dospělejch pánů očekávám něco víc, než jen osočování a hraní si na indiány Šklebící se Šklebící se Šklebící se
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

Hoper
Ještě poznámka k hlasování ohledně L-L letadel - hlasování je v případě P-40 napsané docela zajímavě - jen jako "Curtiss P-40". I když vlastně i Hurri si člověk může domyslet tři až čtyři verze. Nicméně tam jejich varianty můžou být v rámci vylítaného skillu, u P-40tek to přeci tak jednoduché není...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Host
Já se omlouvám, že budu asi trošku mimo téma, které je mimo téma tohoto topicu, ale admini mají dovolenou? Páč pokud má být zachován smysl a alespoň minimální přínos pro návštěvníky tohoto topicu, tak by to chtělo posledních několik stránek jedním šmahem smáznout... Mrknutí

magot
APO to není fórum s korektními pravidly to je SVK!
Něco mezi ústavem letectví, Bohnicema a zoologickou zahradou.
// pozn. red. I když Clone to občas promázne.

Robo
Hoper napsal:

Ještě poznámka k hlasování ohledně L-L letadel - hlasování je v případě P-40 napsané docela zajímavě - jen jako "Curtiss P-40". I když vlastně i Hurri si člověk může domyslet tři až čtyři verze. Nicméně tam jejich varianty můžou být v rámci vylítaného skillu, u P-40tek to přeci tak jednoduché není...

Hurricane mali na mysli zrejme IIb. s Vokes filtrom a P-40 verzie C, sudiac podla obrazkov.

Baron ano na anglickej tesne vedie cely cas Folgore, ale hla, paralelne vysledky z ruskej casti fora:

http://forum.il2s...interesen/ - IAR 80 (asi maju v Rusku menej Talianov Šklebící se)

Folgore tam bolo len marginalne a vacsina z nich bola pokazenych, kdezto IAR-y si vcelku zabojovali a bolo ich tam relativne dost, hej ho rumunsky Fw-190 Šklebící se

http://forum.il2s...te-v-igre/

Tiez P-40, jedine z LL lietadiel, co nad Stalingradom v tomto case naozaj bojovalo ak sa nemylim... Hurricany daleky sever, ety Charikejny, prosto govno.

Talbot fajne videa! Mrknutí

Rumcajs
Hele Robo a jak si podle tvého odhadu bude stát ten Lagg proti Bfku? Podle toho, co jsem tak nějak četl to bude dost nevyrovnaný boj. Nekde jsem snad četl, že ty Laggy aby radši létaly skupinově, jinak budou jen lovnou zvěří. Jak se na to díváš?
Teď tedy vůbec nemluvím o historické věrnosti, bo věřím, že ten Lagg byl pozadu, ale jen ze zájmu, jak je to ve hře.

Robo
Rumcajs napsal:

Hele Robo a jak si podle tvého odhadu bude stát ten Lagg proti Bfku? Podle toho, co jsem tak nějak četl to bude dost nevyrovnaný boj. Nekde jsem snad četl, že ty Laggy aby radši létaly skupinově, jinak budou jen lovnou zvěří. Jak se na to díváš?
Teď tedy vůbec nemluvím o historické věrnosti, bo věřím, že ten Lagg byl pozadu, ale jen ze zájmu, jak je to ve hře.

To ja viem asi tolko co Ty. Z toco co hlasil Mastiff a spol. Befko bude Befko, LaGG bude plecka a Valec im aj tak vsetkym nakope rite Pff

Baron
Robo napsal:

....Baron ano na anglickej tesne vedie cely cas Folgore, ale hla, paralelne vysledky z ruskej casti fora:

http://forum.il2s...interesen/ - IAR 80 (asi maju v Rusku menej Talianov Šklebící se)

Folgore tam bolo len marginalne a vacsina z nich bola pokazenych, kdezto IAR-y si vcelku zabojovali a bolo ich tam relativne dost, hej ho rumunsky Fw-190 Šklebící se

http://forum.il2s...te-v-igre/

Tiez P-40, jedine z LL lietadiel, co nad Stalingradom v tomto case naozaj bojovalo ak sa nemylim... Hurricany daleky sever, ety Charikejny, prosto govno.

Talbot fajne videa! Mrknutí

Robo, mne je v podstate jedno, co vydaju prve, ci Folgore alebo Daciu. Pravdepodobne maju tieto masiny uz rozpracovane, takze ak vydaju jednu, nebude trvat dlho a pride aj ta druha. Tesim sa na obe. To iste plati aj sovietsku stranu.

Robo napsal: ...Befko bude Befko, LaGG bude plecka a Valec im aj tak vsetkym nakope rite Pff

...na Befku Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

WT_Flan
No, uz jsem myslel, ze to neprijde..."Vyvazenost ( minimalne )uvodniho planesetu"...Lagg bude asi krapet pleckozni, ale masomlejny to krapet schovaji. I cerveni budou sestrelovat

Robo
WT_Flan napsal:

No, uz jsem myslel, ze to neprijde..."Vyvazenost ( minimalne )uvodniho planesetu"...Lagg bude asi krapet pleckozni, ale masomlejny to krapet schovaji. I cerveni budou sestrelovat

Kto hovori o nejakej vyvazenosti planesetov? Zamračený Ja som len spomenul Valcove letecke umenie (hadam tu nikto kto ho pozna a lietal s nim nepochybuje Šklebící se) a fakt, ze predovsetkym zalezi aj tak na pilotovi.

Baron tak nejak to vidim aj ja Mrknutí, ale skor mi to pride (osobny nazor), ze lietada rozrobene este nemaju a sonduju co by malo aky uspech u ludi, mozno sa prave na zaklade tohto rozhoduju. Ale mozno nie.

Baron
Robo napsal: Baron tak nejak to vidim aj ja Mrknutí, ale skor mi to pride (osobny nazor), ze lietada rozrobene este nemaju a sonduju co by malo aky uspech u ludi, mozno sa prave na zaklade tohto rozhoduju. Ale mozno nie.

Ano, to je mozne. Kazdopadne sa na tie masiny tesim Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
Já už to vidím úplně živě před sebou. Jak se připojím na server a tam bude cca 40 lidí v Bf a 15 v LaGG. A já abych nebyl za úplnýho vola, že ještě zvětšuju přesilu, stále lítám LaGG a Bf si neužiju. Ostatně i teď na ATAGu je to často tak, že když je E4N, bývá nepoměr. Ne aby si to snad někdo vykládal jako volání po nějakým balancu. Jen ať chlapci simulujou co nejvěrněji. Holt se jeden musí smířit s tím, že tu LaGG bude mít nalítanou víc, než by mu bylo milé. Třeba se pak dočkáme i pozdějších fází války a Jaku 3 a La 7.

WT_Flan
Robo napsal:

WT_Flan napsal:

Kto hovori o nejakej vyvazenosti planesetov? Zamračený Ja som len spomenul Valcove letecke umenie (hadam tu nikto kto ho pozna a lietal s nim nepochybuje Šklebící se) a fakt, ze predovsetkym zalezi aj tak na pilotovi.

To by reakce spis na Rumcajse, ze tohle tema mozna jako prvni ( ??? ) natipl. Pri pohledu na uvodni planeset jsem si rekl, ze driv nebo pozdeji se asi budouci "laggisti" ozvou, ze proti tem befkam "to nepujde, atd." ( Ne nemyslim Rumcajse, nemusi se ohrazovat. )

Coz by zase mohlo znamenat, ze Lavockovy nadstandard by mohl jit lepe na dracku Šklebící se

Rumcajs
A jsou už nějaké informace o té bonusové La 5? Zatím jsem viděl jen videa s LaGG a Bf jo a štuky a šturmoviky jsem někde zahlídl. Jestli bude La 5 dostupná, zvrhne se to celé v masomlejn Bf vs La 5.

WT_Horrido
A proto je online létání nejlepší.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,040,036 návštěv