September 21 2025 01:53:04
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Vilik
Cože? 40? Tak málo nemá ani voda ve sklenici.

WT_Schmouddle
Vilíku, ta má pokojových 22..Šklebící seŠklebící seŠklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Vilik
Můžete se přihlásit? Mně to píše, že se nemůže spojit s autorizacnim serverem.

606_Smis
to mi pisalo ked uz bol novy update a ja som ho nemal stiahnuty , tak si v laucheri led updatuj a malo by to ist

Vilik
Ohledně online lítání, by to chtělo naučit lidi na rovnoměrný rozdělení stran.
Ono když věčně dvojnásobná přesila lítá u němců, tak to člověka po chvilce přestane bavit. Dokonce i v tom blbym WoP jsou hráči naučený si to rovnoměrně rozdělit.
Takhle to moc neodpovídá tomu, že RoF lítá hodně lidí 50+, ale spíš 15-Šklebící se

WT_Horrido
No lidi co létají za němce programově to mají težké, protože k němcům z nejakého důvodu přecházejí lidi co si myslí že dostanou lepší BFG Úsměv

Takže volám po trošce ideologie! Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 10-08-2010 13:28
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
I s tímhle se dá přistát.

[img]http://i845.photobucket.com/albums/ab20/BP_Tyrl/Jetorozbit.jpg[/img] is not a valid Image.

Ale blbě.

Vilik
WT_Horrido napsal:
No lidi co létají za němce programově to mají težké.Takže volám po trošce ideologie! Úsměv

Já lítam na tý straně kde je míň lidí. To je moje ideologie.
Nejvíc mě dostává to, jak ve zcela vyjmečných případech kdy maj přesilu britové ( o jednoho víc), tak každej na německy straně brečí že to neni fér a odchází.Šklebící se

606_Smis
hocikedy sa mi stalo ze jedna strana mala menej pilotov tak som potom isiel k nim a zatial sa tam stihlo nahrnut 3ja dalsi co chceli asi dorovnavat pocet jak ja Šklebící se

Bobo
Vilik napsal:Nejvíc mě dostává to, jak ve zcela vyjmečných případech kdy maj přesilu britové ( o jednoho víc), tak každej na německy straně brečí že to neni fér a odchází.Šklebící se

toto vobec neni pravda, my u J6 sme priamo nadseny ked nastane tato situacia Šklebící se

a nielen o jedneho, uz sa obcas stalo ze to bolo 2:1 v prospech britov

WT_Horrido
To brečí a odcházejí jen ti co jsou u němců z důvodu "lepšího BFG" Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LEON_CZ
606_Smis napsal:
hocikedy sa mi stalo ze jedna strana mala menej pilotov tak som potom isiel k nim a zatial sa tam stihlo nahrnut 3ja dalsi co chceli asi dorovnavat pocet jak ja Šklebící se

Jo, to je naprosto běžné... Jako včera na WT, když zbyli pouze dva Němci, tak další dva z LC přešli k Němcům, ale s nimi nezávisle na nich přešli i další spojenci a už Vilík naříkal, že Spojenci jsou jen dva... Pokud nejsou všichni z toho serveru na stejném TS, tak se to prostě těžko uhlídává...

http://www.virtualnipilot.cz/
Vilik
Typickej příklad naříkání Dětí z Trotels Powers....

[img]http://img836.imageshack.us/img836/594/201081182442.jpg[/img] is not a valid Image.

...
A takhle to dopadá, když je vyrovnaná partie...

[img]http://img293.imageshack.us/img293/4227/201081110038.jpg[/img] is not a valid Image.
Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a Vilik dne 11-08-2010 12:10

LEON_CZ
Problém je i v tom, že zatím létá RoF on-line stále málo lidí (určitě daleko míň, než kolik o něm diskutuje Šklebící se ). Pokud je na serveru 8 lidí a bojují v jediném chumlu nad Verdunem, tak se jeden odhlásí, druhý přeběhne a hned je jedna strana v ,,drtivé" převaze Zamračený Když by bylo na serveru těch lidí 50, tak se poměr stran tak rychle měnit nebude a boje budou rozprostřeny po celé frontě (pokud jsou vhodně rozestavěná letiště a na nich početně omezená letadla), takže se tam i nějaká občasná převaha ztratí...
Upravil/a LEON_CZ dne 11-08-2010 12:33

Merten
Leone sry ale toto poslední je utopie.Kdyby nebyla tak třeba na AH potkáváš i při vysokých počtech lidí letadla všude možně a to i v "stratosféře" jenže jaksi i když je tam 50+ lidí pořád budou točit max ve 3km a pořád se to bude mydlit na stejnejch místech.Celý je to o lidech.Určitá sorta lidí bude pořád brečet,přecházet podle toho kdo je na tom momentálně líp a celkově dělat bordel ... Mrknutí

LEON_CZ
To Merten: Proto jsem tam taky psal ,,pokud jsou vhodně rozestavěná letiště a na nich početně omezená letadla". Nevím, jak je to teď na AH, protože IL-2 už od Vánoc nelítám, ale RoF umožňuje počet jednotlivých letadel na letišti omezit a pokud rozestavíš letiště obou bojujících stran podél fronty, dalo by se tím zajistit alespoň nějaké rozprostření bojujících sil při těch 50-ti lidech. Jednoduše proto, že všichni lidé z jednoho jediného letiště odstartovat nemůžou, pokud na ně nezbydou letadla, ale budou muset použít i ostatní letiště podél fronty...

EDIT: Otázka je, jestli naopak ty chumly na jednom místě většině RoF populace spíš nevyhovují, vzít Camela, start nejlépe přímo už ze vzduchu a-la WoP (aby se hráči nezdržovali nudným vzlétáním) a přímo po hlavě do akce... alespoň já začínám mít ten pocit čím dál víc...
Upravil/a LEON_CZ dne 11-08-2010 22:37

Vilik
JJ. Včera sem toho byl svědkem na Syndikátu. Naštěstí jen u jedný mapy s DH2 a francouzema proti E.III
Největší sranda byla, jak tam hned každej letěl střemhlav k zemi směr Verdun a řezalo se to tam opět ve vejšce korun stromů.Šklebící se
Ale to byl jen ojedinělej případ. Asi nějaká promo akce pro lamy.Šklebící se
To s těma letištěma apod co popisuješ, bude možný až tam budou bombry a dvousedadlovky, co by útočili na pozemáky.
A padesáti lidí se dočkáme až tak za rok, až tam bude minimálně dalších deset letadel a vzducholoď.

Merten
Abych objasnil situaci tak ta je pořád už X let stejná.Tvůrce se snaží spáchat mapu relativně vyrovnanou s povícero letišti v jakš takš stejné vzdálenosti od fronty popř. od jednotlivých pozemních cílů.To vše ve snaze toho soc tu popsal ty víše.

Realita:
Ty vemena vylízaný se stejně jdou točit nízko nad zem kamsi do "země nikoho" někde mezi (chran bůh aby museli třeba letět 30km to už je přece stráááááááášlivá dálka Šklebící se ) a tam si rozbíjí ty svoje dutý hlavy.

PS:na tvůrcem mapy pracně umistovaný pozemáky stejně skoro nikdo z nich neletí Šklebící seŠklebící seŠklebící se

PPS: a když už náhodou jo tak tam chcípne smrtí krutou ale hlavně dementní Šklebící se

LEON_CZ
Člověk by čekal, že tuto populaci stáhne nový IL-2 Wings of Prey, který je pro takovéto jednodušší jedince jako stvořený, nabízí rychlou zábavu bez čekání a s hromadou možných voleb zjednodušení. Ale realita je taková, že na WoP je 5 lidí on-line a tato vemínka stále zamořují nebe IL-2 i RoF Zamračený

Edit: Ale ať si i leští spodky svých Camelů o vršky stromů v prasomlejnských chumlech, je to jejich volba, hlavně ať se nechovají jako dobytci Zamračený Člověk točí se soupeřem krásný souboj, když v tom najednou přiletí dva vlastní idioti, posadí se za tebe a SKRZ TEBE bez uzardění kropí Tvůj cíl Zamračený No co tohle je za chování Zamračený
Upravil/a LEON_CZ dne 12-08-2010 18:26

Vilik
Máš lítat za brity. Tam nebudeš v početní přesile 3 na 1 a nebudou přes tebe stříjet vlastní na toho jedinýho chudaka (mě) v delfínu.Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,063,596 návštěv