November 22 2024 18:38:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 2
LesniHU, magot

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
606_Temp
1stCL_pbarry napsal:
hele, nevychazi to nahodou na tech 15 vterin ? Jestli ta zbran ma nejakejch 800 ran za minutu a tempest nese 200 naboju pro kanon ?
Mozna predtim strilel pomaleji nez mel.

Ale jo, to jo. Jn jde o to, že je hrábnuto do STOCK letadla a vlastně nikde to není v readme, na forech atd.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
1stCL_pbarry
606_Tempik napsal:
1stCL_pbarry napsal:
hele, nevychazi to nahodou na tech 15 vterin ? Jestli ta zbran ma nejakejch 800 ran za minutu a tempest nese 200 naboju pro kanon ?
Mozna predtim strilel pomaleji nez mel.

Ale jo, to jo. Jn jde o to, že je hrábnuto do STOCK letadla a vlastně nikde to není v readme, na forech atd.

Souhlasim. Jen se mi líbí nářky hayese Úsměv
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
torr
vyšel patch pro UP2.0
http://ultrapack....536.0.html

doktorkop
Adds the WarBirdsOfPrey addon for use in the WarBirdsOfPrey Dog Fight Servers

što éto?Nějaká kompaktibilita s WOP?Cool

1stCL_Fucida
Adds a buttons file that contains the old FMs of FW-190A3, P51s. Useful for comparison so everybody can try and compare.

wtf? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Adler
1stCL_Fucida napsal:
Adds a buttons file that contains the old FMs of FW-190A3, P51s. Useful for comparison so everybody can try and compare.

wtf? Úsměv

FW-190A-3 a nove P-51-tky su povodne dielom niekoho z AAA fora. Do UP/HSFX boli prebrate a upravene (UP-Kwiatek a HSFX-Chaps), lebo vraj FM bol taky no ehm, vsak si to teraz mozete skusit Šklebící se

Adler
606_Hayes napsal:
alebo vzhaldom na to ze polovica snad leita za modre tak pat sekund na tempeste je pre nich dostatocny cas aby im niekto neustrelil prdel,
za druhe rypu sa uplne vo vsetom tak rpeco neubrat v ramci reality 5sekund niecomu a zabudnut to spemnut.
za tretie sa posahal engine
za stvrte nechce sa mi verit verzi za tretie kedze je tam zasahov jako blazen a schytal to len tempest
za paite adler furt to neobhajuj
za sieste nechce sa mi dalej psiat

citam, ze ta to tak zobralo, ze ti az klavesnicu pokazilo Šklebící se

1stCL_Fucida
Ano, původní FM k A-3 se mi moc nezdál, tzn. v tuto chvíli mohu aktivovat mód, který zapne AAA FM?

Mimochodem novej FM na A-3 je asi převzatej z "derated" A-4, výkony bohužel taktéž.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

606_Temp
mě spíš děsí tohle
"Updates many other Flyables like the Western Front ones by Kwiatek." Šklebící se
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

606_Temp
A teď otázka k tématu.

Setkal jste se někdo při tvorbě misí s tím, že dáte na moře nepřátelskou loď (konkrétně třeba německý m-boat), zadáte mu blue side, vemete si červené letadlo a on po vás nesřílí, po jeho zničení ještě dostanete mínusové body a aby toho nebylo málo, tak střílí do pozemních jedntek své strany, které má podporovat.
Mapa Balaton summer. Už skoro hodinu si tím zkracuju život a nevím co s tím Naštvaný

Panek
Umřít mladý. Úsměv

czs_scharck
If you want to Update your MODS folder also do the following:
Just copy the following directories from your Files folder:
com
gui
i18n

inside the STD folder:
STD\com
STD\gui
STD\i18n

I forgot to update the MODS folder with the latest Patch for future usage, so do it yourself

Co to ?
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

WT_Pedropan
606_Tempik napsal:
A teď otázka k tématu.

Setkal jste se někdo při tvorbě misí s tím, že dáte na moře nepřátelskou loď (konkrétně třeba německý m-boat), zadáte mu blue side, vemete si červené letadlo a on po vás nesřílí, po jeho zničení ještě dostanete mínusové body a aby toho nebylo málo, tak střílí do pozemních jedntek své strany, které má podporovat.
Mapa Balaton summer. Už skoro hodinu si tím zkracuju život a nevím co s tím Naštvaný

Stavalo se to pouze v pripade, kdyz byl tento nepratelsky objekt umisten v okruhu vlastni Home Base. O jinem pripadu zatim nevim. Tak jestli ti tam nahodou neco takoveho nevzniklo.

http://www.wtigers.org/
606_hayes
Adler napsal:
606_Hayes napsal:
alebo vzhaldom na to ze polovica snad leita za modre tak pat sekund na tempeste je pre nich dostatocny cas aby im niekto neustrelil prdel,
za druhe rypu sa uplne vo vsetom tak rpeco neubrat v ramci reality 5sekund niecomu a zabudnut to spemnut.
za stvrte nechce sa mi verit verzi za tretie kedze je tam zasahov jako blazen a schytal to len tempest

http://606.klikej.org/news.php
606_hayes
Adler napsal:
606_Hayes napsal:

ale kdeze, len si nemozem zvyknut na novu klavesnicu na notasku

a narezky su to neni, len sa snazim vyrovnat a napodobnit masterflamerov tu s SVK- zial zatial neuspesneŠklebící seŠklebící se

http://606.klikej.org/news.php
606_Temp
WT_Pedropan napsal:
606_Tempik napsal:
A teď otázka k tématu.

Stavalo se to pouze v pripade, kdyz byl tento nepratelsky objekt umisten v okruhu vlastni Home Base. O jinem pripadu zatim nevim. Tak jestli ti tam nahodou neco takoveho nevzniklo.

Dík, mrknu na to. Něco takového tam dost možná mám Úsměv

606_Temp
A teď další malý problém s UP.
Založil jsem cvičně mapu s UP2.0, MDS1.1 a zkoušeli jsme u nás v letce refuel/rearm/repair. A docela velký problém je, že se nám stává to, že jeden člen přistane, hodí špalky, vypne motor atd a pak dá příkaz.
A ten problém spočívá hlavně v tom, že to napíše info o zbrojení někomu úplně jinému s tím, že si ten jiný má dát špalky pod kola. Vím že jsme se s tím setkali už dřív a nevyřešili.
Opět prosím o radu s tímhle kouzelným packem Úsměv

TozziFan
606_Tempik napsal:
A teď další malý problém s UP.
Založil jsem cvičně mapu s UP2.0, MDS1.1 a zkoušeli jsme u nás v letce refuel/rearm/repair. A docela velký problém je, že se nám stává to, že jeden člen přistane, hodí špalky, vypne motor atd a pak dá příkaz.
A ten problém spočívá hlavně v tom, že to napíše info o zbrojení někomu úplně jinému s tím, že si ten jiný má dát špalky pod kola. Vím že jsme se s tím setkali už dřív a nevyřešili.
Opět prosím o radu s tímhle kouzelným packem Úsměv

Šklebící se před čtvrt hodinou se nám tento problém objevil při interní kampani. Ať jsme odzkoušeli všechno možné, pořád to psalo hlášky u hosta. Příště založ mapu jako DF a ne COOP Mrknutí
Upravil/a TozziFan dne 20-01-2010 22:32

Adler
1stCL_Fucida napsal:
Ano, původní FM k A-3 se mi moc nezdál, tzn. v tuto chvíli mohu aktivovat mód, který zapne AAA FM?

Mimochodem novej FM na A-3 je asi převzatej z "derated" A-4, výkony bohužel taktéž.

Tak som sa na to kukol a nie su to AAA FM, ale podla vsetkeho HSFX FM od Chapsa, aby si ludia mohli porovnat FM z HSFX a UP na tychto konkretnych strojoch ... teda aspon dufam, ze som to spravne pochopli Úsměv

Tajpan
ked si stiahnete Up2.0patch a potom spustíte exáč UpClientpatch tak si ro rozpakujte do nového súboru s vlastným názvom napr UPClientpatch.
vytvoria sa vám tam 4-ri súbory, ktoré musíte potom prekopírovať presne do UP2.0.

a hlavne nezabudnite predtým v JSGME všetky vami aktivované mody , deaktivovať!!!!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,614 návštěv