Superpack C6, Ultrapack...a další...
|
606_Temp |
Přidané 20-01-2010 05:03
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
1stCL_pbarry napsal:
hele, nevychazi to nahodou na tech 15 vterin ? Jestli ta zbran ma nejakejch 800 ran za minutu a tempest nese 200 naboju pro kanon ?
Mozna predtim strilel pomaleji nez mel.
Ale jo, to jo. Jn jde o to, že je hrábnuto do STOCK letadla a vlastně nikde to není v readme, na forech atd.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 20-01-2010 10:10
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
Založený: 30.09.05
|
606_Tempik napsal:
1stCL_pbarry napsal:
hele, nevychazi to nahodou na tech 15 vterin ? Jestli ta zbran ma nejakejch 800 ran za minutu a tempest nese 200 naboju pro kanon ?
Mozna predtim strilel pomaleji nez mel.
Ale jo, to jo. Jn jde o to, že je hrábnuto do STOCK letadla a vlastně nikde to není v readme, na forech atd.
Souhlasim. Jen se mi líbí nářky hayese
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
|
|
|
torr |
Přidané 20-01-2010 11:51
|
Uživatel
Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
vyšel patch pro UP2.0
http://ultrapack....536.0.html |
|
|
|
doktorkop |
Přidané 20-01-2010 12:11
|
Uživatel
Příspěvek: 732
|
Adds the WarBirdsOfPrey addon for use in the WarBirdsOfPrey Dog Fight Servers
što éto?Nějaká kompaktibilita s WOP? |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 20-01-2010 12:59
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Adds a buttons file that contains the old FMs of FW-190A3, P51s. Useful for comparison so everybody can try and compare.
wtf?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Adler |
Přidané 20-01-2010 15:52
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 274
Založený: 29.10.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Adds a buttons file that contains the old FMs of FW-190A3, P51s. Useful for comparison so everybody can try and compare.
wtf?
FW-190A-3 a nove P-51-tky su povodne dielom niekoho z AAA fora. Do UP/HSFX boli prebrate a upravene (UP-Kwiatek a HSFX-Chaps), lebo vraj FM bol taky no ehm, vsak si to teraz mozete skusit |
|
|
|
Adler |
Přidané 20-01-2010 15:53
|
Rozkoukaný
|
606_Hayes napsal:
alebo vzhaldom na to ze polovica snad leita za modre tak pat sekund na tempeste je pre nich dostatocny cas aby im niekto neustrelil prdel,
za druhe rypu sa uplne vo vsetom tak rpeco neubrat v ramci reality 5sekund niecomu a zabudnut to spemnut.
za tretie sa posahal engine
za stvrte nechce sa mi verit verzi za tretie kedze je tam zasahov jako blazen a schytal to len tempest
za paite adler furt to neobhajuj
za sieste nechce sa mi dalej psiat
citam, ze ta to tak zobralo, ze ti az klavesnicu pokazilo |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 20-01-2010 16:07
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Ano, původní FM k A-3 se mi moc nezdál, tzn. v tuto chvíli mohu aktivovat mód, který zapne AAA FM?
Mimochodem novej FM na A-3 je asi převzatej z "derated" A-4, výkony bohužel taktéž.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 20-01-2010 16:12
|
Stařešina
|
mě spíš děsí tohle
"Updates many other Flyables like the Western Front ones by Kwiatek."
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 20-01-2010 19:05
|
Stařešina
|
A teď otázka k tématu.
Setkal jste se někdo při tvorbě misí s tím, že dáte na moře nepřátelskou loď (konkrétně třeba německý m-boat), zadáte mu blue side, vemete si červené letadlo a on po vás nesřílí, po jeho zničení ještě dostanete mínusové body a aby toho nebylo málo, tak střílí do pozemních jedntek své strany, které má podporovat.
Mapa Balaton summer. Už skoro hodinu si tím zkracuju život a nevím co s tím
|
|
|
|
Panek |
Přidané 20-01-2010 19:48
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Umřít mladý. |
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 20-01-2010 19:55
|
Uživatel
Příspěvek: 1307
Založený: 05.12.06
|
If you want to Update your MODS folder also do the following:
Just copy the following directories from your Files folder:
com
gui
i18n
inside the STD folder:
STD\com
STD\gui
STD\i18n
I forgot to update the MODS folder with the latest Patch for future usage, so do it yourself
Co to ?
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 20-01-2010 20:05
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
606_Tempik napsal:
A teď otázka k tématu.
Setkal jste se někdo při tvorbě misí s tím, že dáte na moře nepřátelskou loď (konkrétně třeba německý m-boat), zadáte mu blue side, vemete si červené letadlo a on po vás nesřílí, po jeho zničení ještě dostanete mínusové body a aby toho nebylo málo, tak střílí do pozemních jedntek své strany, které má podporovat.
Stavalo se to pouze v pripade, kdyz byl tento nepratelsky objekt umisten v okruhu vlastni Home Base. O jinem pripadu zatim nevim. Tak jestli ti tam nahodou neco takoveho nevzniklo. |
|
|
|
606_hayes |
Přidané 20-01-2010 20:11
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 417
Založený: 18.09.06
|
Adler napsal:
606_Hayes napsal:
alebo vzhaldom na to ze polovica snad leita za modre tak pat sekund na tempeste je pre nich dostatocny cas aby im niekto neustrelil prdel,
za druhe rypu sa uplne vo vsetom tak rpeco neubrat v ramci reality 5sekund niecomu a zabudnut to spemnut.
za stvrte nechce sa mi verit verzi za tretie kedze je tam zasahov jako blazen a schytal to len tempest
citam, ze ta to tak zobralo, ze ti az klavesnicu pokazilo |
|
|
|
606_hayes |
Přidané 20-01-2010 20:15
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 417
Založený: 18.09.06
|
Adler napsal:
606_Hayes napsal:
citam, ze ta to tak zobralo, ze ti az klavesnicu pokazilo
ale kdeze, len si nemozem zvyknut na novu klavesnicu na notasku
a narezky su to neni, len sa snazim vyrovnat a napodobnit masterflamerov tu s SVK- zial zatial neuspesne |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 20-01-2010 20:34
|
Stařešina
|
WT_Pedropan napsal:
606_Tempik napsal:
A teď otázka k tématu.
Stavalo se to pouze v pripade, kdyz byl tento nepratelsky objekt umisten v okruhu vlastni Home Base. O jinem pripadu zatim nevim. Tak jestli ti tam nahodou neco takoveho nevzniklo.
Dík, mrknu na to. Něco takového tam dost možná mám
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 20-01-2010 21:44
|
Stařešina
|
A teď další malý problém s UP.
Založil jsem cvičně mapu s UP2.0, MDS1.1 a zkoušeli jsme u nás v letce refuel/rearm/repair. A docela velký problém je, že se nám stává to, že jeden člen přistane, hodí špalky, vypne motor atd a pak dá příkaz.
A ten problém spočívá hlavně v tom, že to napíše info o zbrojení někomu úplně jinému s tím, že si ten jiný má dát špalky pod kola. Vím že jsme se s tím setkali už dřív a nevyřešili.
Opět prosím o radu s tímhle kouzelným packem
|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 20-01-2010 22:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
606_Tempik napsal:
A teď další malý problém s UP.
Založil jsem cvičně mapu s UP2.0, MDS1.1 a zkoušeli jsme u nás v letce refuel/rearm/repair. A docela velký problém je, že se nám stává to, že jeden člen přistane, hodí špalky, vypne motor atd a pak dá příkaz.
A ten problém spočívá hlavně v tom, že to napíše info o zbrojení někomu úplně jinému s tím, že si ten jiný má dát špalky pod kola. Vím že jsme se s tím setkali už dřív a nevyřešili.
Opět prosím o radu s tímhle kouzelným packem
před čtvrt hodinou se nám tento problém objevil při interní kampani. Ať jsme odzkoušeli všechno možné, pořád to psalo hlášky u hosta. Příště založ mapu jako DF a ne COOP
Upravil/a TozziFan dne 20-01-2010 22:32
|
|
|
|
Adler |
Přidané 20-01-2010 22:57
|
Rozkoukaný
|
1stCL_Fucida napsal:
Ano, původní FM k A-3 se mi moc nezdál, tzn. v tuto chvíli mohu aktivovat mód, který zapne AAA FM?
Mimochodem novej FM na A-3 je asi převzatej z "derated" A-4, výkony bohužel taktéž.
Tak som sa na to kukol a nie su to AAA FM, ale podla vsetkeho HSFX FM od Chapsa, aby si ludia mohli porovnat FM z HSFX a UP na tychto konkretnych strojoch ... teda aspon dufam, ze som to spravne pochopli |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 21-01-2010 02:13
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
ked si stiahnete Up2.0patch a potom spustíte exáč UpClientpatch tak si ro rozpakujte do nového súboru s vlastným názvom napr UPClientpatch.
vytvoria sa vám tam 4-ri súbory, ktoré musíte potom prekopírovať presne do UP2.0.
a hlavne nezabudnite predtým v JSGME všetky vami aktivované mody , deaktivovať!!!! |
|
|