Pěkné video. Co to je za filtr a nebo jen černobílý? Někteří používají filtr s patinou na filmu té doby-různé fleky a čáry. Doufám že to není poslední počin. ( jo a doufám že tam nebudu já jak do mě pálíš)
Tak diky, som rad ze sa paci. Akosi mi to k tomu kilovaniu pasuje, cierno bielo. Je tam jeden z tych obycajnych filtrov CB z movie makera. Nic specialne. Posledny kusok to asi nie je, len kvoli slabsiemu kompu u mna umelecke kusky ala Pepe nehrozia.
Sepia - ja ked vas vidim na Atagu, aj vas podvedome hladam, ale kurna ani za saint arse nemam sajnu kde lietate. Ja a Hurik.. teraz uz mu len vykladam nohu hore a davam mu zozadu..
Tak diky, som rad ze sa paci. Akosi mi to k tomu kilovaniu pasuje, cierno bielo. Je tam jeden z tych obycajnych filtrov CB z movie makera. Nic specialne. Posledny kusok to asi nie je, len kvoli slabsiemu kompu u mna umelecke kusky ala Pepe nehrozia.
Sepia - ja ked vas vidim na Atagu, aj vas podvedome hladam, ale kurna ani za saint arse nemam sajnu kde lietate. Ja a Hurik.. teraz uz mu len vykladam nohu hore a davam mu zozadu..
Šak ty počkaj, rozkúrime ti Huríkami tie žlté perečká na chvoste najprv do červena a potom do čierna...
Inak pekné video, a takú mušku by som potreboval....
Lanc-pěkný video,pěkný zásahy a jsem rád že jsi vybranou hudbou ukázal že soucítíš s našema zasáhlýma strojema,ty darebáku jeden.Upravil/a beermajkl dne 05-09-2014 06:59
Všimli jste si detailu unikání oleje z jednoho Heinkela ? Ten sim ještě stále (po těch letech) má potencijál ... ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.