Superpack C6, Ultrapack...a další...
|
CSL_Raptor |
Přidané 26-12-2009 10:22
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 171
Založený: 25.12.07
|
No prostě si zapni co chceš a vyzkoušej zda to pojede. Jinak v readme je taková pomůcka. Mody označené "00" můžeš zapnout jak pod UP tak HSFX, mody označené "01" jen pod UP a mody označené "02" jen pod HSFX.
Já osobně třeba létám na UKDed3 s tímto nastavením.
01_Zuti_DSMod_v1.1_UP
00_Hakenkruz_Enabler
01_TougherBridges
01_TougherTrains
00_RealisticBomb&TorpedoFusing
00_EFFECTS_Low
00_SmallerFonts
|
|
|
|
Paulus |
Přidané 26-12-2009 11:25
|
Diskutující
Příspěvek: 2291
Založený: 26.03.08
|
Tak titulky už má komplet v češtině. Hud_msg_ru.properties byl v angličtině v MODS/STD/i18n. Nechápu proč soubor i18n je zde třikrát? Mimo výše uvedené je ještě samostatně a ve Files! V IL2 je vůbec mnoho souborů zdvojeno.
Funguje vám 00_HSFX_Switcher? Mně přestal! Po čerstvé instalaci fungoval, ale jak jsem tam zapnul další mody hra se zhroutí. Vše jsem deaktivoval a stejně to nepomohlo.
Na serveru nelétám, tak mám zapnuto toto, v tom to pořadí a funguje to:
00_4GB_CLIENT_Executable
Vlastní_nastavení_ conf.ini a Users
409m (možná zbytečně?)
EnjoyrPatchA_forBoE_v5.1
EnjoyrPatchB_forBoE_v5.1
EnjoyrPatchskins
Forgotten_Countries_v1.02+Cs_units
gamemap
Channel+Enjoyr+soundmod (složený soubor, který mi opravuje češtinu v DGen a jinde)
00_Advanced_Engine Management
00_Atm_modv3.1Wind_Turb&Prop
00_EFFECTS_High
00_H&P_Effects_Uranium_Edition
00_Bullets_IntermittentSmoketrail
00_Hakenkruz_Enabler
00_HUDConfig_v1
00_ModdedClouds(light)
00_Perfect_Map_Textures
00_QMBPro_PAL
00_ZloyPetrushkO_AAAmod_fast
-Score ETO
Upravil/a Paulus dne 27-12-2009 09:17
|
|
|
|
Adler |
Přidané 26-12-2009 15:36
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 274
Založený: 29.10.05
|
Tudy cesta nevede cesky bratre. Mas tam pozapinane kombinacie modov, ktore nie su vzajomne kompaktibilne. O tych, co ani neviem co su sa ani nevyjadrujem. Ak chces ist systemom pokus omyl, tak pridavaj mody po jednom a vzdy spusti Sturma ci nabehne, ale zlate pravidlo je, ze najlepsia kombinacia modov je taka, kde sa nic navzajom neprepisuje (najma tie java subory, ci co to je) ... GL |
|
|
|
Paulus |
Přidané 27-12-2009 09:16
|
Diskutující
|
Budeš se divit, ale ono mi to fuguje
Výše uvedené aktivace fungují jako UP 2,0.
Takto mi funguje jako HSFX 4,1
Vlastní_nastavení_JSGME
EnjoyrPatchA_forBoE_v5.1_JSGME
EnjoyrPatchB_forBoE_v5.1_JSGME
EnjoyrPatchskinsv_JSMGE(v.1,2)
00_4GB_CLIENT_Executable
00_Advanced_Engine Management
00_H&P_Effects_Uranium_Edition nebo 00_EFFECTS_High(i obojí)
00_Perfect_Map_Textures
00_QMBPro_PAL
00_ZloyPetrushkO_AAAmod_fast
00_Bullets_IntermittentSmoketrail
00_Atm_modv3.1Wind_Turb&Prop
(00_HSFX_Switcher)
soundmod_cz(vlastní soubory na počestění)
gamemap(změna mapy)
Udělal jsem si VELKÝ ÚKLID v IL2
Odstranil jsem všechny soubory které jsem měl vícekrát.
i18n, com, gui jsou jen ve FILES
Odstranil jsme MODS včetně STD
Mody aktivuji přes JSGMEMODS
Fungujet to!
Upravil/a Paulus dne 27-12-2009 10:59
|
|
|
|
ZVP_ALEX |
Přidané 27-12-2009 10:25
|
Uživatel
Příspěvek: 528
Založený: 22.04.07
|
Skromný dotaz von Pavle, kde se dají stáhnout tyto patche, které uvádíš ve tvém nastavení UP 2.0. Dík za radu.
EnjoyrPatchA_forBoE_v5.0_JSGME
EnjoyrPatchB_forBoE_v5.0_JSGME
EnjoyrPatchskinsv_JSMGE(v.1,2)
soundmod_cz(vlastní soubory na počestění)
gamemap(změna mapy)
Upravil/a ZVP_ALEX dne 27-12-2009 10:26
|
|
|
|
Paulus |
Přidané 27-12-2009 11:44
|
Diskutující
|
Už vyšel EnjoyrPatch _v5.1. najdeš zde http://www.enjoyr...
EnjoyrPatchskins tamtéž.
Upraveno pro aktivaci přes JSGME.
Soundmod_cz je můj vlastní výtvor.
Počešťuje mi to IL2. Použil jsem překlady do Dgen od Pavla K a ode mne. Dále jsem si sem dal soundmod + Forgotten_Countries_v1.02 + Cs_units+Medalpack + FlagPack3 + Mod_DLV_Infantry + národní hudbu + cs Voicepak.
Vše jsem upravil a zjednodušil tak, aby složky šli tam kam patří přes JSGME.
Některé mody najdeš zde:
[MOD]Addon to Flag pack3 Czechoslovakia, Hungary, Poland:
http://allaircraf...vakia+flag
Čeština do UI
http://www.mediaf...fz9u2ew2gc
Forgotten Countries v1.02
http://allaircraf...+countries
[MOD] Infantry Mod
http://allaircraf...391#175391
http://files.file...einfo.html
Ultimate Sound Mod V2
http://allaircraf...61ba1bc4cb
Na ostatní použitá „vylepšení“ už nemám link.
Je potřeba z těch všech modů vybrat jen to důležité tak, aby se to navzájem neovlivňovalo. Mnoho hodin testování.
Gamemap je drobný mod na změnu rámečku mapy při letu. Zde na fóru mi ho někdo doporučil(omlouvám se neví kdo a nevím odkud jsem ho stáhnul).
Všechny mapy lze ovládat takto: levá tlačítko myši = zvětšení mapy
prává tlačítko myši = zmenšení mapy
střední tlačítko myši = stranový posun mapy
Upravil/a Paulus dne 27-12-2009 11:46
|
|
|
|
ZVP_ALEX |
Přidané 29-12-2009 15:31
|
Uživatel
Příspěvek: 528
Založený: 22.04.07
|
Pánové potřebuju poradit, při zapnutí HSFX 4,1 mi nejede 6DOF neví někdo čím to je, že se tyto dva mody navzájem nesnáčejí, dík za radu |
|
|
|
Hoper |
Přidané 30-12-2009 21:43
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
zkoušel už někdo torpédovat po "novu" ?
úžasný....
v readme se mmj píše:
Type91 (Japan)
30m, 240 Km/h
Type91 late (Japan)
60m, 330 km/h
při 240 u starší verze pokaždé "failured" (výška je správně, rychlost musí být pod 240...)
a to novější jsem zatím nenašel (Jill má taky starý)
navíc je v naprosto jinejch hodnotách budík u Bettyny (Emily) jak u Kate/Jilla
Kate 230 v poho, Betty a Jill musí na klapkách, Emily vydrží bez klapek poměrně dlouho klesat tak minimálně, že na ten odhoz by to mělo stačit... (ale klesá ;) )
a koukal jsem, že ač má A-20 torpédo v otřevřené pumovnici, stejnak se tato musí nejprve "otevřít"...
pokud se tedy bude torpédovat na DF, hochům to v těch strojích nezávidím :)
obzvlášť A-20tkám, které těžily ze své rychlosti ;) Holt asi už kluci nebudou tolik torpédovat. Jdu vyzkoušet, jak se ní žabkuje...
(žabkování mi totiž doteď nejde... bomby žabkujou, ale poměrně krátce a i když dohopskají k lodi, tiše se potopí...
hrál jsem si s časováním a nic
prej má mít bomba při level bombardování 2,5s čas na aktivaci - nevím, jesli to platí i pro tohle, ale to dost často nestihne dožabkovat k cíli...)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 30-12-2009 22:01
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
už tomu rozumím ;)
a škoda.... :(
Upravil/a Hoper dne 30-12-2009 22:06
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 09-01-2010 09:56
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Tak jsem si právě potvrdil domněnku o tom, že v UP2.0 se krom nových letadel šahalo i do "stock" letadel. Takže už tak nějak nevěřím, že ty stock jsou opravdu stock a nepostihnutelné a lidmy z UP nedotčené. U stock Tempestu byla zmenšena zásoba munice (stačí si vzít stopky a změřit. Rozdíl činí 5 vteřin střelby) a občas se mi místo WEP enabled hlášky vysvítí i Ernholte Notleistung enabled. Kdyby to alespoň někde uvedli, ale je to tam přidané potichu a bez vysvětlení.
Popravdě se začínám skoro modlit, aby vyšel už nějaký nový sim, který by odolával zas nějakou dobu nájezdům moderů. Sice mody posouvají v hodně ohledech Il2 dál, ale člověk aby přebíral a vybíral z té změti podivností jen to lepší.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
Netto |
Přidané 18-01-2010 22:33
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 148
Založený: 14.07.09
|
mam dotaz.. dneska sem si znova začal hrát kampan za Maďarsko-FW-190F8 nad Balatonem 1945 a hnedka v prvni misi jak se má bombardovat železnice tak sem si řekl že když už tam sem tak rozstřilim i ostatni konvoje a vlaky.. konvoje byli fuč na kousky ale když sem se chystal utočit na vlak tak sem koukal s otevřenou pusou když sem viděl že vlak jede ale koleje tam nejsou on si to krásně pařil po ledu balatonu tak sem ho sledoval a zrychlil čas... v pohodě přejel balaton a pak si to miřil klidně do lesa a nic se mu nestalo děje se vám to taky? nebo to je jeden z mnoha bugů UP2??? |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 18-01-2010 23:12
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Ale zase máš spousty nových letadel...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 19-01-2010 10:10
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Netto: to sa občas stane i na nemodovanom IL2. |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 19-01-2010 10:49
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
|
606_Tempik napsal:
Tak jsem si právě potvrdil domněnku o tom, že v UP2.0 se krom nových letadel šahalo i do "stock" letadel. Takže už tak nějak nevěřím, že ty stock jsou opravdu stock a nepostihnutelné a lidmy z UP nedotčené. U stock Tempestu byla zmenšena zásoba munice (stačí si vzít stopky a změřit. Rozdíl činí 5 vteřin střelby) a občas se mi místo WEP enabled hlášky vysvítí i Ernholte Notleistung enabled. Kdyby to alespoň někde uvedli, ale je to tam přidané potichu a bez vysvětlení.
Popravdě se začínám skoro modlit, aby vyšel už nějaký nový sim, který by odolával zas nějakou dobu nájezdům moderů. Sice mody posouvají v hodně ohledech Il2 dál, ale člověk aby přebíral a vybíral z té změti podivností jen to lepší.
Jop neco s tim delali. Ono to je mimo munici i videt. Ve 4.09m z nej litaj trasirky na stridacku a v UP2.0 to litaj soubezne. Otazka jestli nebyl rozdil uz ve 4.08 a ofiku 4.09. Ze treba mody vychazej z 4.08..
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 19-01-2010 11:16
|
Diskutující
|
jj je to 5 sekúnd, HSFX to zase pozmenil. V Starej Ultre 1.7 je to v poriadku.
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 19-01-2010 16:21
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
čistá 4.08 i 4.09 to mají stejně. Zmněna je až v HSFX/UP2.0
Mě spíš zarazilo, že se nikde vlastně neobjevila informace ve stylu " ty stocková letadla jsme taky upravili" Možná bysme se divili co všechno "stock" je upraveno aniž by většina lidí tušila a to je to co se mi nelíbí.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
Adler |
Přidané 19-01-2010 18:49
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 274
Založený: 29.10.05
|
Mozno su niektore zmeny neumyselne. Robo to tu uz myslim pisal, ze diletantnskym hrabanim sa v engine hry sa mozu ovplyvnit aj ine veci ako sam moder povodne planoval. Mozno je toto ten pripad. Ci nie? Nevidim dovod, preco by tvrdili tvrocovia HSFX a UP, ze nic nemenili a nakoniec menili, ked si mozu pridat lietadiel kolko chcu? Nevravim, ze to tak je, ale vacsinou to najjednoduchsie vysvetlenie je to spravne a to aj Robo spominal a on je predsa kapacita. |
|
|
|
606_hayes |
Přidané 19-01-2010 20:00
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 417
Založený: 18.09.06
|
alebo vzhaldom na to ze polovica snad leita za modre tak pat sekund na tempeste je pre nich dostatocny cas aby im niekto neustrelil prdel,
za druhe rypu sa uplne vo vsetom tak rpeco neubrat v ramci reality 5sekund niecomu a zabudnut to spemnut.
za tretie sa posahal engine
za stvrte nechce sa mi verit verzi za tretie kedze je tam zasahov jako blazen a schytal to len tempest
za paite adler furt to neobhajuj
za sieste nechce sa mi dalej psiat |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 20-01-2010 00:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
|
hele, nevychazi to nahodou na tech 15 vterin ? Jestli ta zbran ma nejakejch 800 ran za minutu a tempest nese 200 naboju pro kanon ?
Mozna predtim strilel pomaleji nez mel.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 20-01-2010 02:37
|
Diskutující
|
606_Hayes napsal:
alebo vzhaldom na to ze polovica snad leita za modre tak pat sekund na tempeste je pre nich dostatocny cas aby im niekto neustrelil prdel,
za druhe rypu sa uplne vo vsetom tak rpeco neubrat v ramci reality 5sekund niecomu a zabudnut to spemnut.
za tretie sa posahal engine
za stvrte nechce sa mi verit verzi za tretie kedze je tam zasahov jako blazen a schytal to len tempest
za paite adler furt to neobhajuj
za sieste nechce sa mi dalej psiat
|
|
|