No mě spíš dostává ta tvoje selektivní mysl, kdy máš neustále touhu usměrňovat a moderovat volnou diskuzi a vždy zde vstoupíš, když tvoji kamarádi začnou zasírat tohle vlákno reakcemi na můj sarkastický příspěvek. Ten příspěvek o HLUBOKÉM DÝCHÁNÍ máš směrovat hlavně JIM. Já tu napíšu jeden příspěvek za 14 dní a hned se tu o mě otíráš... Evidentně má tvůj "crew" problém s disciplínou a sebekontrolou.
Jak krásně to dokážeš napsat. Ano ty tu napíšeš jednu sračku za 14 dní a my když si tu pak zasračkujeme s tebou jsme offtopic.
ZHLUBOKA DÝCHAT aneb jinak:
Máš úplně ve všem pravdu, Cassiusi. Cibule ostatně také. Hlavně se prosím nerozčilujte. Zkuste si lehnut na záda a pomalu ZHLUBOKA dýchat. Za několik minut by se vám mělo ulevit. Bude to dobré.
Upravil/a Opitze dne 30-07-2013 11:51
A když jsem úplný dement a nemám co říct, případně to díky své nízké inteligenci nedokážu formulovat, dám sem nějaké stupidní video z Youtube! I tak se dnes diskutuje v tomto tématu. A i za to může Opitz a Horri! Ale nejlepší je, že mě to nevadí, ok, když to tak někdo má a cítí to. Všichni nemůžou být tak chytří, krásní a bohatí jako já... Budiž. Ono to zase přejde a až bude něco novýho ohledně BOS, bude se zase více povídat přímo na téma BOS.
Ale mezitím si pár sexuálně neukojených členů zdejší komunity bude vylévat své nevyřešené pnutí na mě, případně na Horridovi. A budiž. Katarze je třeba, co kdyby tito šli a pokusili se znásilnit nějakou slabou ženu, nedejbože by se chtěli někde prát?? Copak si někdo z vás přeje, aby skončili na několik měsíců v nemocnici?
A když jsem úplný dement a nemám co říct, případně to díky své nízké inteligenci nedokážu formulovat, dám sem nějaké stupidní video z Youtube! I tak se dnes diskutuje v tomto tématu. A i za to může Opitz a Horri! Ale nejlepší je, že mě to nevadí, ok, když to tak někdo má a cítí to. Všichni nemůžou být tak chytří, krásní a bohatí jako já... Budiž. Ono to zase přejde a až bude něco novýho ohledně BOS, bude se zase více povídat přímo na téma BOS.
Ale mezitím si pár sexuálně neukojených členů zdejší komunity bude vylévat své nevyřešené pnutí na mě, případně na Horridovi. A budiž. Katarze je třeba, co kdyby tito šli a znásilnili nějakou ženu, nedejbože by se chtěli někde prát?? Copak si někdo z vás přeje, aby skončili na několik měsíců v nemocnici?
Poznal jsem dost bohatých a hlavně spokojených lidí a kupodivu neměl jsem u nich pocit, že mají nějaký mindrák, jako když si čtu tvé "sarkastické" příspěvky. Mimochodem, nikdo z nich neměl potřebu upozorňovat v každé druhé větě na to jak je bohatý, úspěšný a krásný, ale třeba to byli naprosté nuly a normální chování bohatého a spokojeného člověka se projevuje tak jak nám tu ukazuješ.
Gentlemani, proč dostávám pocit, že nejsem na fóru s veleváženými a inteligentními gentlemany, ale s partou neustále brečících a do sebe hrabičkama bijících děcek?
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
Gentlemani, proč dostávám pocit, že nejsem na fóru s veleváženými a inteligentními gentlemany, ale s partou neustále brečících a do sebe hrabičkama bijících děcek?
Protože si na fóru SVK, ne v klubu přátel italské opery. Děcka si zvyknou a inteligentní a velevážení gentlemani sem nechodí.
Ale mezitím si pár sexuálně neukojených členů zdejší komunity bude vylévat své nevyřešené pnutí na mě, případně na Horridovi. A budiž. Katarze je třeba, co kdyby tito šli a znásilnili nějakou ženu, nedejbože by se chtěli někde prát?? Copak si někdo z vás přeje, aby skončili na několik měsíců v nemocnici?
Poznal jsem dost bohatých a hlavně spokojených lidí a kupodivu neměl jsem u nich pocit, že mají nějaký mindrák, jako když si čtu tvé "sarkastické" příspěvky. Mimochodem, nikdo z nich neměl potřebu upozorňovat v každé druhé větě na to jak je bohatý, úspěšný a krásný, ale třeba to byli naprosté nuly a normální chování bohatého a spokojeného člověka se projevuje tak jak nám tu ukazuješ.
Máš úplně ve všem pravdu, Cassiusi. Cibule ostatně také. Hlavně se prosím nerozčilujte. Zkuste si lehnut na záda a pomalu ZHLUBOKA dýchat. Za několik minut by se vám mělo ulevit. Bude to dobré.
ale možná bys to radši měl dát nějaké video z Youtube.
ale možná bys to radši měl dát nějaké video z Youtube.
YouTube Video
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
Gentlemeni davno vymreli, tak ako draci a ine bajne zvierata
Tak to prrrr Gentlemani jsou stále mezi námi. Těžko lze ale očekávat od takto široce pojatého a všem přístupného fóra, že zde budou přispívat jen oni. To je nakonec jeden z nejdůležitějších atributů internetu. Jako klad, ale občas i jako něco, co debatu poněkud brzdí.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Gentlemeni davno vymreli, tak ako draci a ine bajne zvierata
Tak to prrrr Gentlemani jsou stále mezi námi. Těžko lze ale očekávat od takto široce pojatého a všem přístupného fóra, že zde budou přispívat jen oni. To je nakonec jeden z nejdůležitějších atributů internetu. Jako klad, ale občas i jako něco, co debatu poněkud brzdí.
Ještě že tu jsou takoví jako ty, kteří ví, kdy je to už za a postaráš se o to, aby se to tu vrátilo do normálu... viz tvoje poslední snaha zde, která se evidentně a opět zcela minula učinkem... ale myslels to určitě dobře...
Líbí se mi, jak tu hujer Cibule mele něco o "debatě" na Internetu, a jak tu jsou ti "gentlemani", jen jim to furt kazí ten Horri a já a pak se tu vyvalí tlupa deviantů a vytapetuje tohle vlákno naprostýma debilitama... prostě čistá práce, Cibule! Ostatně jako vždy! Tvůj kampf za čistotu tohoto fora dál úspěšně pokračuje... Své praktické zkušenosti z uzamčeného vlákna o CLODu ostatně musíš použít i zde...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.