November 25 2024 04:51:27
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Opitze
Cassius Chaerea napsal:

No mě spíš dostává ta tvoje selektivní mysl, kdy máš neustále touhu usměrňovat a moderovat volnou diskuzi a vždy zde vstoupíš, když tvoji kamarádi začnou zasírat tohle vlákno reakcemi na můj sarkastický příspěvek. Ten příspěvek o HLUBOKÉM DÝCHÁNÍ máš směrovat hlavně JIM. Já tu napíšu jeden příspěvek za 14 dní a hned se tu o mě otíráš... Evidentně má tvůj "crew" problém s disciplínou a sebekontrolou.
Jak krásně to dokážeš napsat. Ano ty tu napíšeš jednu sračku za 14 dní a my když si tu pak zasračkujeme s tebou jsme offtopic.

ZHLUBOKA DÝCHAT aneb jinak:

Máš úplně ve všem pravdu, Cassiusi. Cibule ostatně také. Hlavně se prosím nerozčilujte. Zkuste si lehnut na záda a pomalu ZHLUBOKA dýchat. Za několik minut by se vám mělo ulevit. Bude to dobré.
Upravil/a Opitze dne 30-07-2013 11:51

Opitze
A když jsem úplný dement a nemám co říct, případně to díky své nízké inteligenci nedokážu formulovat, dám sem nějaké stupidní video z Youtube! I tak se dnes diskutuje v tomto tématu. A i za to může Opitz a Horri! Ale nejlepší je, že mě to nevadí, ok, když to tak někdo má a cítí to. Všichni nemůžou být tak chytří, krásní a bohatí jako já... Budiž. Ono to zase přejde a až bude něco novýho ohledně BOS, bude se zase více povídat přímo na téma BOS.

Ale mezitím si pár sexuálně neukojených členů zdejší komunity bude vylévat své nevyřešené pnutí na mě, případně na Horridovi. A budiž. Katarze je třeba, co kdyby tito šli a pokusili se znásilnit nějakou slabou ženu, nedejbože by se chtěli někde prát?? Copak si někdo z vás přeje, aby skončili na několik měsíců v nemocnici?

CSW_Cassius Chaerea
Opitz napsal:

A když jsem úplný dement a nemám co říct, případně to díky své nízké inteligenci nedokážu formulovat, dám sem nějaké stupidní video z Youtube! I tak se dnes diskutuje v tomto tématu. A i za to může Opitz a Horri! Ale nejlepší je, že mě to nevadí, ok, když to tak někdo má a cítí to. Všichni nemůžou být tak chytří, krásní a bohatí jako já... Budiž. Ono to zase přejde a až bude něco novýho ohledně BOS, bude se zase více povídat přímo na téma BOS.

Ale mezitím si pár sexuálně neukojených členů zdejší komunity bude vylévat své nevyřešené pnutí na mě, případně na Horridovi. A budiž. Katarze je třeba, co kdyby tito šli a znásilnili nějakou ženu, nedejbože by se chtěli někde prát?? Copak si někdo z vás přeje, aby skončili na několik měsíců v nemocnici?
Poznal jsem dost bohatých a hlavně spokojených lidí a kupodivu neměl jsem u nich pocit, že mají nějaký mindrák, jako když si čtu tvé "sarkastické" příspěvky. Mimochodem, nikdo z nich neměl potřebu upozorňovat v každé druhé větě na to jak je bohatý, úspěšný a krásný, ale třeba to byli naprosté nuly a normální chování bohatého a spokojeného člověka se projevuje tak jak nám tu ukazuješ.

Tom_The_Maniac
Gentlemani, proč dostávám pocit, že nejsem na fóru s veleváženými a inteligentními gentlemany, ale s partou neustále brečících a do sebe hrabičkama bijících děcek?
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

CSW_Cassius Chaerea
Wolvercorte napsal:

Gentlemani, proč dostávám pocit, že nejsem na fóru s veleváženými a inteligentními gentlemany, ale s partou neustále brečících a do sebe hrabičkama bijících děcek?
Protože si na fóru SVK, ne v klubu přátel italské opery. Děcka si zvyknou a inteligentní a velevážení gentlemani sem nechodí. Úsměv

313_Nevo
Gentlemeni davno vymreli, tak ako draci a ine bajne zvierata Šklebící se
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

SepiaX
Lidi v týhle zemi dokážou bejt nádherně zklamaný (někteří to pěstujou dokonce jako koníčka a jsou v tom fakt hodně dobří

Tesat do kamene fakt si mne dostalŠklebící se

Opitze
Cassius Chaerea napsal:

Opitz napsal:

Ale mezitím si pár sexuálně neukojených členů zdejší komunity bude vylévat své nevyřešené pnutí na mě, případně na Horridovi. A budiž. Katarze je třeba, co kdyby tito šli a znásilnili nějakou ženu, nedejbože by se chtěli někde prát?? Copak si někdo z vás přeje, aby skončili na několik měsíců v nemocnici?
Poznal jsem dost bohatých a hlavně spokojených lidí a kupodivu neměl jsem u nich pocit, že mají nějaký mindrák, jako když si čtu tvé "sarkastické" příspěvky. Mimochodem, nikdo z nich neměl potřebu upozorňovat v každé druhé větě na to jak je bohatý, úspěšný a krásný, ale třeba to byli naprosté nuly a normální chování bohatého a spokojeného člověka se projevuje tak jak nám tu ukazuješ.

Máš úplně ve všem pravdu, Cassiusi. Cibule ostatně také. Hlavně se prosím nerozčilujte. Zkuste si lehnut na záda a pomalu ZHLUBOKA dýchat. Za několik minut by se vám mělo ulevit. Bude to dobré.

ale možná bys to radši měl dát nějaké video z Youtube. Cool

CSW_Cassius Chaerea

YouTube Video

Tom_The_Maniac
Opitz napsal:

YouTube Video

Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

310_cibule
313_Nevo napsal:

Tak to prrrr Úsměv Gentlemani jsou stále mezi námi. Těžko lze ale očekávat od takto široce pojatého a všem přístupného fóra, že zde budou přispívat jen oni. To je nakonec jeden z nejdůležitějších atributů internetu. Jako klad, ale občas i jako něco, co debatu poněkud brzdí.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Opitze
Výborně... jdětě klikat taky

http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3816008/Re_Need_your_help_to_boost_Clo#Post3816008

313_Nevo
And let's face it, stupid people don't fly CloD. Úsměv

Zdroj: simhq.com/forum
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Rumcajs
Chvilku tu nejsem a vy už pořádáte YouTube contest.
YouTube Video

Opitze
310_cibule napsal:

313_Nevo napsal:

Tak to prrrr Úsměv Gentlemani jsou stále mezi námi. Těžko lze ale očekávat od takto široce pojatého a všem přístupného fóra, že zde budou přispívat jen oni. To je nakonec jeden z nejdůležitějších atributů internetu. Jako klad, ale občas i jako něco, co debatu poněkud brzdí.

Ještě že tu jsou takoví jako ty, kteří ví, kdy je to už za a postaráš se o to, aby se to tu vrátilo do normálu... viz tvoje poslední snaha zde, která se evidentně a opět zcela minula učinkem... ale myslels to určitě dobře...

Opitze
Rumcajs napsal:

Chvilku tu nejsem a vy už pořádáte YouTube contest.
YouTube Video

to je starý... to máme na našem foru už asi pět let. nebo více... hledej líp... stejně nemáš nic kloudného na práci, jak vidím...

SepiaX
Standard, je po informacích:-( počkám až to vyjde než se prohrabávat psychologickými hodnoceními jedinců.

Opitze
Líbí se mi, jak tu hujer Cibule mele něco o "debatě" na Internetu, a jak tu jsou ti "gentlemani", jen jim to furt kazí ten Horri a já a pak se tu vyvalí tlupa deviantů a vytapetuje tohle vlákno naprostýma debilitama... prostě čistá práce, Cibule! Ostatně jako vždy! Tvůj kampf za čistotu tohoto fora dál úspěšně pokračuje... Své praktické zkušenosti z uzamčeného vlákna o CLODu ostatně musíš použít i zde...

Opitze
313_Nevo napsal:

přesně tak! něco jako když třeba zoofilové na svých forech píšou, že jen oni ví, co je to skutečná láska... Pff

WT_Flan
Opitz napsal:

313_Nevo napsal:

přesně tak! něco jako když třeba zoofilové na svých forech píšou, že jen oni ví, co je to skutečná láska... Pff

Šklebící se

And let´s face it: I am stupid too

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,039,614 návštěv