Pozoruhodné když uvážím že prvních deset minut se ani pořádně nepodíval za sebe/nad sebe...
Na hlídání zadku, tam má ty 3 další kamarády, takže nemusí neustále kroutit hlavou.
Spíš by mě zajímalo, zda by podobné skóre dal třeba s hurrikem Jinak lítá pěkně o tom žádná.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
Shadowdeath napsal:
Spíš by mě zajímalo, zda by podobné skóre dal třeba s hurrikem Jinak lítá pěkně o tom žádná.
Obecně spíš ne. Německá letadla jsou pro dlouhodobé přežívání zpravidla šikovnější. Za posledních cca 11 let, co se věnuju hlavně Šturmu, bylo větších stíhacích úspěchů bez výjimky dosahováno ve strojích Luftwaffe.
Pepe vymakane. Super na tom bolo to, ze to sme nahodou zachytili taky velky bomber raid, tak sme sa pripojili k eskorte a s nami asi 10 dalsich stihacov. Skoda len, ze netrafili viacej lodiciek. Kazdopadne to bol ale super pohlad zhora na bombre, ktore leteli ako jeden muz
PS: Pepe mal by si to supnut aj na atagforum, nech maju chlapci z bombrov spomienku
Díky kluci.
Jano, těch akcí tam bylo víc, ale nevešlo se to tam (myslím tvůj vítězný souboj např.) Ten přelet byl ale fak dorý. Málem mi spadl freetrack Jo a nezapomeň si vzít NN-X příště
PS: No ale ty odhozy byly opravdu nepřesné. Oproti našim : Válec, Sepi , Fiks, Ty také, Majkl, Julo, Paulus, Pirát. Ale není každý den posvícení.
Upravil/a Pepe dne 30-08-2014 15:45
Nemá někdo skušenost se Sony Vegas 11? Nepodařilo se mi na tomto videu vyrenderovat lepší kvalitu. Někde je to jako by rozmazané. Udělal jsem bezpočet skoušek na segmentech videa, ale v Movie Makeru ve Windows je to lepší. Studio je origoš.
Na starsej verzii mi robilo to, ze video sa zobrazovalo v programe v horsej kvalite, ale po uploade hotoveho videa do kompu bolo vsetko ok. Netusim preco, ale bolo to tak.
Tato mapa je tak trochu podivná Horrrri . Ona evokuje Německou invazi. Dvě skupiny lodí se přibližují k Doveru a Folkestone. Skoušíme varianty co by, kdy by, víš?
PS: Málem bych zapomněl na ten schutboat magote, Nevím proč ji nezařadili do konvoje. Ty tam mají nahoře takový burdel!
Upravil/a Pepe dne 02-09-2014 10:29
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.