September 29 2024 10:14:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
Hot_Dog

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Palba 1938 - ČSL vs. Luftwaffe
1stCL_Jiricek
vencour napsal:
Jiříčku: vy máte plno? Budete mít pořád 64 lidí na nebi a tak nepotřebujete mít kym střídat? Tak bych si vysvětloval nasazení těch pilotů, co jsou přes limit serveru, poletí, až bude možnost ... nebo to bývá jinak?

Zda máme plno je bohužel strategicky tajná informace :)
Každopádně jestli narážíš na mou odpověď Burymu, pak jsem reagoval s vědomím, že on se hlásí k červeným. Přečti si to ještě jednou ... .)

Mimochodem, modří žádné styčné hovádko nepotřebují? Občas mam pochybnosti, zda moje snaha posunovat věci dál, dle mého úsudku ke zdaru, je žádoucí, zda k tomu zdaru skutečně vede.

Vencoure, tím hovádkem jsem za modrý štáb já. Za organizaci Fučida. Snad Ti nebudu křivdit, ale Tvá podpora se omezuje na humanistickou podporu zde na fóru a dva stejně lazené emaily. Tvé konkrétní kroky ohledně příprav resp. posunu věcí kupředu mi zůstávají utajeny, patrně okruh Vašeho červeného štábu opouštějí skrze někoho jiného.

Já osobně mám v mailu 450 zpráv ohledně organizace téhle akce, většina z nich se týká pravidel, protinávrhů, protiprotinávrhů, protiprotiprotinávrhů ... Není v mých možnostech se té akci věnovať denně byť o deset minut více, než už to dělám, a pocit, že pro posun kupředu dělám maximu, upřímně mám.

Ale máš-li na mysli nějaké konkrétní pochybení, buď prosím konkrétnější a popožeň mě. Ostatně - jsi na většine kopií mailové korespondence, takže vidíš, kdo a co skutečně vyjednává.
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 30-10-2010 13:07
 
606_vencour
Jo jo, Jiříčku. Narážim na onen stav, ve kterém teď jsme. Kam jsme se po včerejší naší poradě dostali. Na to, že na naší straně to vypadá, že štáb nedělá nic a kope se někam.

Budiž, ad další piloti ke straně BLUE, sondoval jsem, proč vy neberete, zda je to náhoda, záměr, zda nechcete dopustit vniknutí špióna k vám ... třeba. Lidi mi tvrdí, že z přihlášených zpravidla desítky procent lidí nenastoupí při zahájení Akce - proto mi přijde každý pilot dobrý.

Stejně tak sonduju, jak je co pojímáno jako férové a přiměřené době a tradicím (ať historickým či zdejším).

V tuto chvíli mi přijde nejlepší, už zase, jen čekat na Fučidovy kroky.

(Budiž ... ptal jsem se včera přes icq Fučidy na další vývoj, slyšel jsem od něj i následující "kdyby se realizační tým nenafouknul na 10 lidí, tak je všechno rychlejší o měsíc" ... a přijde mi po našich zkušenostech, že to vidíme jinak, to, kde je brzda. Nicméně: je autorem Fučida? Tak jo ... tak ať je vývoj Akce, představ o Akci a plánů Akce jen na něm ... na jeho představách, ne na štábech ... jestli ho brzdíme?)
Upravil/a 606_vencour dne 30-10-2010 13:10
 
1stCL_Jiricek
Rád bych si s Tebou, Vencoure, někdy popovídal v hospodě nebo jinde. Problém, který teď všichni řešíme, pramení z faktu, že si strany až do dnešního dne nebyly schopny vysvětlit, jak co vnímají a co vlastně očekávají. Jak jsi Ty zřejmě už pochopil.
 
606_vencour
Jiříček: PM.
 
Kurtis
Jop, když vidím Oldeho fotky, trochu mi dochází, proč tuhle akci letíme.
Všichni modří, a pevně věřím že i většina červených, si chtějí pěkně zalítat.
A pak je tu skupina lidí, která si potřebuje vyléčit mindráky z toho, že jsme se v reálu vzdali bez jediného výstřelu. Jak trefně zpívá Landa, dokonce i Etiopie měla koule a bojovala.
A to je věc, kterou je potřeba dost dobrou speciálkou smáznout Mrknutí
Upravil/a Kurtis dne 30-10-2010 13:59
 
606_Temp
"kdyby se realizační tým nenafouknul na 10 lidí, tak je všechno rychlejší o měsíc"

Bohužel to je pravda jen z části. Realizační tým se nafoukl na lidí spíš 20. Jinak s citátem souhlasím.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
 
http://no606.ic.cz/
Tajpan
pbarry: stromy na letisku, postačí zmena conf.ini forrest a je to ok.

nemecké autíko sa ako zobrazuje ?
z exteriéru je ok ale z pohladu "kokpitu" je to všetko šedé. Zamračený
Upravil/a Tajpan dne 30-10-2010 14:21
 
ZVP_Jirka
Olde:
Hele,ty tvoje bukry uměj střílet nebo to jsou jenom objekty?
A jestli uměj střílet,střílej ze všech zbraní? Cool
 
1stCL_Fucida
vencour napsal:
Budiž, ad další piloti ke straně BLUE, sondoval jsem, proč vy neberete, zda je to náhoda, záměr, zda nechcete dopustit vniknutí špióna k vám ... třeba. Lidi mi tvrdí, že z přihlášených zpravidla desítky procent lidí nenastoupí při zahájení Akce - proto mi přijde každý pilot dobrý.


Tradičně má červená strana poněkud slabší docházku na tyhle velké akce, než strana modrá. Nicméně důvod, proč nenabíráme, je ten, že bychom piloty nebyli schopni plně začlenit do stávajících sestav. Prostě by nebyli na akci dostatečně připraveni.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
 
j4ck41
olda maly napsal:
Po více jak týdnu usilovných bojů, dochází Wermachtu dech. Naše statečná armáda odolává a zdaleka ještě není se silami u konce, což se o nacistickém nepříteli říci nedá. Některé jejich jednotky utrpěly dle odhadů až 70% ztráty. Betonová zeď se skvěle osvědčila. Nacistické hordy si na ní lámou jeden zub za druhým. Je už více než zřejmé, že se tomu uřvanému čalouníkovi jeho plán nevydařil Šklebící se



Oldo tak posloucha se to hezky jenze ... podle meho bylo zakopove opevneni ve Velke valce v roce 1918 mozna silnejsi nez nase betonova zed a presto si Nemci na jare nasli zpusob ... i Ruda armada v unoru a breznu 1940 zjistila jak prorazit pres Mannarheimovu linii ... bunkry by jiste Wehrmachtu zpusobili ztraty a zdrzeli - otazka zni jak velke ztraty a jak velke zdrzeni - ale zcela urcite by ji nezastavili
 
DarkTatka
Navrhoval bych nechat prispevky o imaginarni vojenske historii na palbu (kterou nectu, a tudiz me tam nebudou iritovat svou nepodlozenosti a cokdybytovitosti) a prispevky ktere se opravdu tykaji letecke akce tady. A prispevku popisujicich to jak je diskuze o neuskutecnenych valkach bezpredmetna je tady taky az moc.
 
606_vencour
Mam jedinou připomínku k mapě ... chybí tam podpis autora například ... vypadala by ještě slavnostněji ... jak na ni tak koukam
 
olda Olde maly
Já jen pro podpoření atmosféry a hecu. Kdo si tam najde něco svého, jeho věc Šklebící se Tak asi takhle Úsměv
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34
 
MaP
Poslední moje výmluva, proč vám nepředělat ČS znaky padla (Fuči Úsměv), a tak vám ty český znaky udělám. Jako defaultní skin použiju ten čs (šlo by to udělat i korektněji, ale pak by zbytečně narostla velikost modu) co jste mě poslali a pro očíslování letadel použiju bílé číslice.
Jsem teď (skoro) mimo civilizaci a vrátím se v neděli večer, takže to během pondělka udělám a zveřejním.
 
Paulus
Rád bych se zúčastnil, ale v životě jsem on-line nehrál a vůbec si to neumím představit. Zamračený
Nastavení simulátoru mám dle specifikace (IL-2 Šturmovik, verze 4.09 rozšířená o Ultrapack 2.01. JSGME – Palba SVK mod, ZUTI 1,13 mod.), MS Office 2003 by bylo (může být i MS Office 2007 ?), ale hlasový komunikátor TeamSpeak 2/3 nemám a ani nevím co to je. Smutný
Nastavil jsem si pro vyzkoušení simulátor dle specifikace. Menu a většina textů se mi zobrazuje v angličtině a žádná původní kampaň mi nejde spustit.Naštvaný
Je to nastaveno jen pro on-line hraní, nebo by to mělo fungovat vše normálně?
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
 
606_vencour
Von Pavel: modří už neberou, červení ano ... pokud chceš ... berem Tě na 99%

Ad TS3 ... "google + teamspeak", Team speak a download ... a mimochodem i ve zdejších vláknech najdeš dost.

Ad instalace: mělo by fungovat vše ok ... sám jsem zkusil jen mise za Slovensko a Finsko (taky lítam jen cca 2 měsíce).

Ad tréninky a lítání online - sleduj náš TS3, když tam někdo bude, přidáš se ... taky to tak dělam, protože moje letka má (a asi každá) tréninky "jen" 2x týdně.
Upravil/a 606_vencour dne 31-10-2010 09:53
 
madafaka
Zdravim..Mám probllém se spuštěním modu palba 1938 ..Přeinstalovával jsem to dvakrat,spouštěl nekolikrat a vždy při spouštění hry se to zastaví na 95% a nic se dal neděje..:-( Je podmínkou mít ultapack,protože ja ho nemám a nevím jestli by to nemohlo být tim..díky
 
Paulus
Za červené budu klidně lítat. Dávám přednost stíhačům, bombardéry mi moc nejdou. Úsměv
TeamSpeak 3 mám, ale nevím jak ho nastavit. Angličtinu „umím“ jen přes Translátor.
Trénink bych si dal, ale kde a jak se mám přihlásit? O on-line nevím vůbec nic!
Smutný
***
Ostatní kampaně nejedou při aktivování nejnovější verze Palba 1938, ani nemohou. Zjistil jsem, že tam jsou aktivní jen letadla použitelná v této on-line hře.
***
Pro madafaka: ano musí tam být ultrapak. Viz Palba 1938 – pravidla
1. - základní specifikace:
1.1. - simulátor
K akci bude použita simulace IL-2 Šturmovik, verze 4.09 rozšířená o Ultrapack 2.01. JSGME – Palba SVK mod, ZUTI 1,13 mod. Je povinností všech účastníků (dále „pilotů“) letecké části operace mít správnou a aktualizovanou (!) verzi simulátoru. Za připravenost zodpovídá velitel formace, za kterou se pilot zúčastní, IP adresa serveru bude: AH server port 2100; heslo bude sděleno před akcí velitelům letek.
Upravil/a Paulus dne 31-10-2010 11:13
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
 
Hoper
madafaka napsal:
Zdravim..Mám probllém se spuštěním modu palba 1938 ..Přeinstalovával jsem to dvakrat,spouštěl nekolikrat a vždy při spouštění hry se to zastaví na 95% a nic se dal neděje..:-( Je podmínkou mít ultapack,protože ja ho nemám a nevím jestli by to nemohlo být tim..díky

Ultrapack je opravdu nutný...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif
 
Hoper
von Pavel napsal:
Za červené budu klidně lítat. Dávám přednost stíhačům, bombardéry mi moc nejdou. Úsměv
TeamSpeak 3 mám, ale nevím jak ho nastavit. Angličtinu „umím“ jen přes Translátor.
Trénink bych si dal, ale kde a jak se mám přihlásit? O on-line nevím vůbec nic!
Smutný

až ti zdejší admin přidělí přístup do červeného vlákna, o nastavení TS3 se dozvíš víc
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif
 
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

12-09-2024 16:04
No právě. Zem nesaje. A na Šumavě už staví sněhuláky. https://hydro.chm.
..eq=2505266


12-09-2024 10:36
jojo, voda na děsivý mlýn: https://www.inter.
..
Šklebící se

11-09-2024 21:27
Zítra v 7 to začne. Za 4 dny tu má spadnout víc srážek než za celý rok.

35,690,293 návštěv