November 22 2024 19:27:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
Tajpan
Adler,skôr končí moja tolerancia k Hadesovej a Kwiatkovej shopnosti urobiť niečo poriadne.
Ved v HFSX fungujú všetky lietadlá , zatial čo v UP je to otázka štastia, či to lietadlo je funkčné, alebo či vôbec je na zozname.
a ked už berie cudzie modely, tak aspon si dá tú námahu za 10 minut a pozrie ako aspon vyzerajú. alebo či vôbec tam nejaký model je!!!!
Alebo bez už robí vlastné modely s novým FM a DM, tak si aspon overí či sú aspon trošku funkčné.
Naštvaný
Upravil/a Tajpan dne 23-12-2009 20:35

Adler
Nemusi to tak robit ako to pises, lebo je to absolutne jeho vec ako to robi, pretoze to robi gratis. Ked je HSFX pre teba lepsia volba, tak pouzivaj HSFX. Mne sa tiez paci, ale nie su tam diletantske lietadla od Kwiateka a spol., tak ma netaha velmi. MDS 1.1 tam tiez myslim este chyba. Este k tomu sa da HSFX4.1 v UP zapnut, tak uz vobec nemam dovod neinstalovat a nepouzivat UP. Dokonca aj STOCK IL-2 sa da zapnut! Mam vlastne 3 v 1, nie je to super Šklebící se ???

Tajpan
no, k UP2.0 bude platit:
ked sa robí zadarmo,
tak to stojí za hovno.
Mrknutí

606_Temp
Adler napsal:
Co nefunguje, jednoducho nepouzivat Mrknutí Kto chce zaruku kvality, ten si musi pockat na patch 4.10 (ak nejaky bude), alebo rovno na Bobika, ci WoP.

Tohle si udu pamatovat a až vydaj opravdu verzi 4.10, tak se vysměju dalším přidaným bugům. Tozzi to s těmi světli a klimatizací vystihl moc pěkně Mrknutí
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Adler
606_Tempik napsal:
Adler napsal:
Co nefunguje, jednoducho nepouzivat Mrknutí Kto chce zaruku kvality, ten si musi pockat na patch 4.10 (ak nejaky bude), alebo rovno na Bobika, ci WoP.

Tohle si udu pamatovat a až vydaj opravdu verzi 4.10, tak se vysměju dalším přidaným bugům. Tozzi to s těmi světli a klimatizací vystihl moc pěkně Mrknutí

PATCH 4.10 na IL-2 nie je od UP ale od DT+1C (ak bude), iba ak sa chces vysmievat Teamu Daidalos Šklebící se (asi sme sa nepochopili ze?)

Adler
Tajpan napsal:
ked sa robí zadarmo,
tak to stojí za hovno.
Mrknutí

Ano, to plati o mnohych produktoch Cool
Upravil/a Adler dne 23-12-2009 20:59

TozziFan
Adler napsal:
Tajpan napsal:
ked sa robí zadarmo,
tak to stojí za hovno.
Mrknutí

... ano, jsme všichni betatestři
... ano, že to dělají(Hades & Kwaitek) zadarmo je sice pravda, ale tak proč když už nechtěj opravovat vlastní chyby, rovnou ty "šmejdy" při vydání nové verze nevyhodí(to platí i o zmetcích od jinejch tvůrců). Pak to totiž vypadá , že zadarmo ze sebe dělají akorát tak diletanty a kazí dojem a pověst i ostatním modařům, kteří to taky dělají zadarmo.

Tajpan
Adler napsal:
Tajpan napsal:
ked sa robí zadarmo,
tak to stojí za hovno.
Mrknutí

jj, a potom nasleduje zákon volného trhu: krach firmy. Úsměv

CSL_Raptor
Kucíííí máte to pod stromečkem (UP2.0) máte, tak dr..... hu_u a létejte. Případné reklamace až o Silvestra aby bylo komu strčit do prde.. rachejtly.
Veselé Vánoce.
Mrknutí

Adler
Šklebící seŠklebící seŠklebící se mne je jedno ako sa to paci vam, u mne dobry, hlavne nech tam su super zvuky, vietor texturi a MDSssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Mrknutí
Upravil/a Adler dne 23-12-2009 23:53

1stCL_Fucida
UP2.0 se mi celkem líbí. Bylo opraveno něco starších bugů, něco málo zřejmě zůstalo. Určitě jsem s tím patchem víc spokojený, než s UP1.8. Ta ve mě nadšení zrovna nebudila.

Tajpane, co ti vlastně vadí na konkrétních letadlech, kde jsou chyby a jaké? U G-3 jsem si moc bugů na závěsnících nevšiml.. (zkoušel jsem jen 2x 250 + 1x 1000)
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 24-12-2009 00:25
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Tajpan
1stCL_Fucida napsal:

Tajpane, co ti vlastně vadí na konkrétních letadlech, kde jsou chyby a jaké? U G-3 jsem si moc bugů na závěsnících nevšiml.. (zkoušel jsem jen 2x 250 + 1x 1000)

stačí si dat default , a pozrieť sa pod pravé krídlo.

Tajpan
Adler napsal:
Šklebící seŠklebící seŠklebící se mne je jedno ako sa to paci vam, u mne dobry, hlavne nech tam su super zvuky, vietor texturi a MDSssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Mrknutí

MDS. je fajn a vylepšený. lenže MDS (i ked staršia verzia) je i u HSFX.

Adler
Tajpan napsal:
Adler napsal:

A HSFX je i v UP2.0 Šklebící se

Tajpan
Adler napsal:
Tajpan napsal:
Adler napsal:

ano, ale v UP2.0 je len arkádová Vanilla UP2.0. Realistick pack pre UP bol vyhodený.
takže další bod pre HSFX4.1. Úsměv

LEON_CZ
Tajpan napsal:
Adler napsal:
Tajpan napsal:
Adler napsal:

ano, ale v UP2.0 je len arkádová Vanilla UP2.0. Realistick pack pre UP bol vyhodený.
takže další bod pre HSFX4.1. Úsměv

Takže čistý IL-2 bez modů, nebo s UP bez realistic packu není simulátor, ale sprostá arkáda? Zamračený Další šokující zjištění.... hned za tím, že dárky nenosí Ježíšek a děti nenosí čáp Zamračený Vyděšený

http://www.virtualnipilot.cz/
Paulus
V UP 2,0 vše jde i s ostatními "vylepšeními".
Jenom titulky odpovědí pilotů a řízení letu mám stále v angličtině. Vše ostatní mám česky. Nenašel jsem kde je chyba?Smutný

Rufu
Tak jsem si konečně našel čas a nahrál UP v 2.0 .Mohl by mi někdo vypsat nebo udělat screen co v tom jgsme mít zapnutý aby se to netlouklo a zároveň to bylo takový jak tu popisujete?
Upravil/a Rufu dne 26-12-2009 11:42

ZVP_ALEX
BP_Rufu napsal:
Tak jsem si konečně našel čas a nahrál UP v 2.0 .Mohl by mi někdo vypsat nebo udělat screen co v tom jgsme mýt zapnutý aby se to netlouklo a zároveň to bylo takový jak tu popisujete?

Sakra už ztrácím přehled, inu jsem starší člověk a souhlasím s BP_Rufem, hoďte to sem včetně linku na tu češtinu jak píše von Pavel
Upravil/a ZVP_ALEX dne 26-12-2009 09:29

VGR_OTU_Breakpain
BP_Rufu napsal:
Tak jsem si konečně našel čas a nahrál UP v 2.0 .Mohl by mi někdo vypsat nebo udělat screen co v tom jgsme mýt zapnutý aby se to netlouklo a zároveň to bylo takový jak tu popisujete?

No jestli to chápu dobře, tak záleží na servru, kam checš jít létat - podle toho co mají aktivováno bys měl mít i ty ... (pokud mají zapnutou kontrolu). Většinou je to Zuti mode 1.1 (zatím je jen jeden servr) a pak drobnosti, které mám pocit nehrají vliv (že to je jen o tom, co vidíš ty, třeba Hakenkreuz a podobně ... to je mám pocit jedno, jestli to mají nebo nemají ostatní zapnuto ....).

http://breakpain.webz.cz
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,938 návštěv