September 21 2025 12:11:46
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 1
LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
Baron
Hmmm... S tým som sa veru ešte nestretol... Skúsil vypnúť AV?

Edit: ešte mi zišlo na um - ma všetky knižnice v posledných verziách?
Upravil/a Baron dne 11-12-2020 22:38
Hals - und Beinbruch!

CSW_RH_Killer
O vypnutí AV sem mu říkal a ty knihovny by mohl být ten problém. Napíšu jak to dopadlo. Díky
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.

311_Mart
Prosákl už někde termín vydání Normandie? Po roce od oznámení máme zatím jen dvě recyklovaná řiditelná éra, tak to na příští rok nevidím úplně reálně Zamračený
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

606_Druindin
toto letí, to už je pomalu čas vydat další bitvu Úsměv

Hot_Dog
Vsak vydali, flying circus volume 2Šklebící se

606_Druindin
To nepočítám to beztak dělá nějaká třetí strana a koupit se to stejně zatím nedá. Úsměv

saldy
Kdy vyšlo BoBP, to už bude rok ne?

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
606_Druindin
BOS 2013/2014
BOM 2016
BOK 2018
BOBp předprodej 11/2017 hotovo 11/2019
FCI předprodej 11/2017 hotovo 2020
TC předprodej 11/2017 hotovo 2020
BON předprodej 2020
FCII oznámeno 2020

neba tak nějak Úsměv

Ajvn
Aktualizace.
Opět ty posrané nádrže.Vyděšený

311_Mart
Trošku jsem doufal v oznámení předprodeje nějakého collectora. Třeba létatelná B-25 by byla fajn a uplatnitelná na východě i západě Úsměv
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

saldy
311_Mart napsal:

Trošku jsem doufal v oznámení předprodeje nějakého collectora. Třeba létatelná B-25 by byla fajn a uplatnitelná na východě i západě Úsměv

[img]https://sturmovik1946.estranky.cz/img/original/2720/il-2_2020_12_16_23_07_55_558.jpg[/img] is not a valid Image.

Jistě bude, vydržaťÚsměv

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
310_cibule
Nový developer diary
https://forum.il2...nt=1040568

První screenshoty kokpitu typhoona. Řekl bych, že nebudou dveře, ale odsouvací kabina, což mne mrzí. Nebo se pletu?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

606_Temp
Vypadá to tak. Ono to není až takové překvapení:
1) Vydávají ho v Normandii, tedy tam patří.
2) Je to pro ně jednodušší, protože Tempesta už mají hotového a je to skoro stejný kokpit
Ale je otázka, jestli časem/do vydání třeba neudělají i rannější verze.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Hot_Dog
Han: "Another year is ending. This one was tougher than usual, but the team has managed to do without losses and meet all the planned goals nevertheless."

Ty vole, asi silvestrovskej džouk od HanaPff Je to vtipálek. Mám sto chutí jít na ofiko forum k diskuzi k tomuhle dev-diary a napsat tam třeba něco o přídavných nádržích, marshall modu a podobně a nechat se tam celou komunitou sežrat, jak sem nevděčnejŠklebící se
Upravil/a Hot_Dog dne 25-12-2020 19:52

606_Druindin
A ten tajfun bude vydanej jako třetí letadlo celkově na konci jara, nebo bude vydán jako třetí ze třech nových jarních letadel? Úsměv

Hot_Dog
Jo, to by mě taky zajímalo... Napsal to tak, aby slibem nezarmoutil, takže když holt v červnu dostanem Tajfuna a do tý doby nic, tak nemužem říct ani žble... Jestli to tak napsal schválně, a nebo je to jejich "ztraceno v překladu" bůh ví...

ringlett
Když vás tu tak čtu, tak si říkám, že jsem rád, že anglicky rozumím tak blbě.

Třeba to bude poslední letadlo co bude Úsměv

606_Temp
Já to pochopil tak, že po P-47D-10 a G-6Late bude prostě třetím vydaným Typhoon. Nic jiného bych za tím asi nehledal. A na Vánoce pak třeba komplet Normandie Úsměv
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Hot_Dog
606_Temp napsal:

Já to pochopil tak, že po P-47D-10 a G-6Late bude prostě třetím vydaným Typhoon. Nic jiného bych za tím asi nehledal. A na Vánoce pak třeba komplet Normandie Úsměv

"it will be the third one of the Normandy planes that are planned to be released before the Summer."
No ta věta spíš zní, jako by do léta mělo bejt vydáno více letadel a Tajfun bude třetí ale nějak mi to nesedí do jejich politiky sdílení informací, zní to moc sofistikovaně, tak bych tak nějak očekával, že to skutečně myslel (bohužel) tak, že P-47 -> G6 -> Tajfun na konci jara, jenže o pár řádků výš by si v tom případě sám sobě dost protiřečil: "but in Spring we plan to release a number of player controllable content we're preparing right now." Takže skutečně bůh ví...
Upravil/a Hot_Dog dne 25-12-2020 20:16

Alan Grey
Tohle uvedl Jason ....

As 2021 progresses you will see Normandy and Flying Circus content released in roughly this order. Hopefully, all fits within the twelve months of 2021, if not then first half of 2022.

Fokker D.VIII
Spad 7 150hp
Spitfire Mk.XIV
Fw-190 A-6
Nieuport 28.C1
Spad 7 180hp
GAZ-MM 72-K
Sd. Kfz. 10 + Flak38
Typhoon Mk.Ib
P-51B/C
Pfalz D.XII
Sopwith Triplane
Breguet 14.B2
DFW C.V.
Airco DH.4
Ju 88 C-6
Handley Page 0-400
Gotha G.V
B-26 (AI)
V-1 Cruise Missile
Ar-234
Mosquito FB Mk.VI
Me-410

http://www.alan-grey-page.cz/
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,067,310 návštěv