November 25 2024 04:03:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
CSW_Cassius Chaerea
Stejně tě tam nikdo nikdy neuvidí.

Pepe
WT_Horrido napsal:

Opitze možná clod znásilnil, ale některým evidentně vyšukal mozek z hlavy.

Si se nějak rozkatil.

Hoper
WT_Horrido napsal:

Hopere barva textur země přece není problém, to se řeší správným nastavením monitoru.

Navíc ROF nikdy nastavování monitoru nepotřeboval, to jenom Jason je na korunu (dolar) a chce nás okrást o mapu jarní, letní a podzimní aby více utržil a mohl to dříve prodávat! :)

Někteří si rozdrbou nastavení monitoru, někteří to řeší jinak. A někteří to neřeší :)

Jason neokrádá sebe (je to přeci správně uvažující kapitalista) ale nechce v USA bořit zažité mýty, kdy při slově Stalingrad lidi vidí jen zimu a sníh...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Máš úplně ve všem pravdu, Opitz. Horri ostatně také. Hlavně se prosím nerozčilujte. Zkuste si lehnut na záda a pomalu ZHLUBOKA dýchat. Za několik minut by se vám mělo ulevit. Bude to dobré.

Škoda tohoto textu o BoS. Občas se tu objevila i nějaká zajímavá informace (nemyslím zrovna tu, že někteří fungovali jako testeři RoF).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Pepe
Opitz napsal:

co vy byste tu beze mě dělali... už se těším, jak mě budete nahánět na staligradském nebi... Mrknutí

Ty nám to přeješ a prorokuješ a radíš asi tak, jako tomu artistovi děda Záhorský.

YouTube Video

Hoper
Opitz napsal:

co vy byste tu beze mě dělali... už se těším, jak mě budete nahánět na staligradském nebi... ;)

už se těším, jak i toto budeš hodně a pravidelně létat / hrát ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
310_cibule napsal:

Máš úplně ve všem pravdu, Opitz. Horri ostatně také. Hlavně se prosím nerozčilujte. Zkuste si lehnut na záda a pomalu ZHLUBOKA dýchat. Za několik minut by se vám mělo ulevit. Bude to dobré.

Škoda tohoto textu o BoS. Občas se tu objevila i nějaká zajímavá informace (nemyslím zrovna tu, že někteří fungovali jako testeři RoF).

Jen škoda, že od tebe ani jedna.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MK_KaiN
one shot, one kill Šklebící se

Baron
Hoper napsal:

Cassius Chaerea napsal:

A proč ten Stalingrad dělají vůbec na zimní mapě a ne na letní (podzimní)? Vždyť hlavní letecké boje u Stalingradu proběhli v srpnu a září. Zhoršující se počasí leteckou inzenzitu na obouch stranách postupně tlumilo. A i intenzita leteckých bojů, během zásobovacího mostu do kotle byla nesrovnatelně nižší, než na konci léta. Třeba celý začátek operace Uran se obešel bez letectva a do konce listopadu bylo počasí na draka, to lítali jen magoři jako Rudel, který se žloutenkou dal těch svých pověstných 17 bojových letů v jednom dni 25. listopadu.

Protože nebudou muset řešit trávu, obilí, keře, A HLAVNĚ barvu textur země ?
A někteří jedinci tak budou konečně spokojení s jejím barevným podáním ? Úsměv)
Jestli jsi si nevšiml, tak v kampani lítat budeš věrné historické mise, takže se tam nějaká díra v mracích určitě najde...
No a na quake DF serverech bude vždy jedno a to samé ideální počasí, aby mohly Fokáče masakrovat nebohé lítací rakve Úsměv

Myslím si, že online mapy nebudú iba zimné. Vychádzam i z predpokladu, že skiny budú robené podobne ako v Rise of Flight - čiže väčšina hráčov bude chcieť kamuflané stroje, nie iba pretreté bielou farbou (i keď zimné kamufláže tiež majú čosi do seba). "Nezimných" kamufláží bolo oveľa viac ako zimných, takže v tomto prípade by som obavy nemal, hráčska komunita si tie letné, jarné a jesenné mapy časom vyžiada.

Len tak na okraj - keďže Fw-190 bude vo verzii A3, kamufláže budú prevažne z európskeho bojiska. A vôbec, ale vôbec by som sa nedivil, keby časom pribudla online mapa časti Francúzska a Lamanšského prielivu - stačí ju skonvertovať z Rise of Flight, a to by nemalo byť nič extrémne ťažkého. Kobru majú vývojári prakticky hotovú, a pokiaľ urobia ďalšie mašiny napr. Spitfire Mk.V (pokiaľ je mi známe, VVS RKKA tieto typy používalo), máme zarobené na divočinu nad Západnou Európou. Úsměv
Upravil/a Baron dne 30-07-2013 10:34
Hals - und Beinbruch!

Opitze
310_cibule napsal:

Mi přišlo, že se v Praze od včerejška docela ochladilo... ale asi málo... Vyděšený

310_cibule
WT_Horrido napsal:

Škoda (Tvoje), že neumíš číst (s tím Ti ale ani já ani hluboké dýchání nepomůžeme).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Opitze
Hoper napsal:

Opitz napsal:

co vy byste tu beze mě dělali... už se těším, jak mě budete nahánět na staligradském nebi... Mrknutí

už se těším, jak i toto budeš hodně a pravidelně létat / hrát Mrknutí

Nojo, tak už mi není 20, abych u kompu seděl každej den a vysedával u něj celou noc... Ono to totiž i souvisí s tím, jak se komunita změnila. Většina lamek nelítá. Hrají jiné hry. Proto, že je ROF (WWI) nebaví a CLOD je nehratelná sračka. Ale to se všechno může změnit a místo tanků se bude zase lítat. A btw na kompu teď hraji jen přes den a hlavně ARMU3. Jinak nehraju teď nic.

To víš, to jsou ty změny, které přináší životní úspěchy, kterých nemohou dosáhnout všichni Mrknutí

CSW_Cassius Chaerea

To víš, to jsou ty změny, které přináší životní úspěchy, kterých nemohou dosáhnout všichni Mrknutí
Však my ti ten Olegův banán všichni přejeme a jsme na tebe hrdý.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 30-07-2013 10:47

Opitze
310_cibule napsal:

WT_Horrido napsal:

Škoda (Tvoje), že neumíš číst (s tím Ti ale ani já ani hluboké dýchání nepomůžeme).

Já jsem v tvém příspěvku také žádnou důležitou a novou informaci k tématu tohoto klubu už dlouho nepostřehl... Ale to tvé kňourání nad tím, jak to tu bylo fajn, ale už ne, to znám... to si pamatuji, jak jsi tak kňoural už v dobách nextgenu, jak ti to ten Horri a já všechno kazíme....

Opitze
Cassius Chaerea napsal:

Však my ti ten Olegův banán všichni přejeme a jsme na tebe hrdý.

My ti zase děkujeme za další příspěvek k tématu... ZHLUBOKA DÝCHAT!!!

310_cibule
Opitz napsal:
Já jsem v tvém příspěvku také žádnou důležitou a novou informaci k tématu tohoto klubu už dlouho nepostřehl...

To je myslím pochopitelné. Zajímají mne trochu jiné informace než Tebe, takže se nelze divit, že vzájemně ve svých příspěvcích mnoho zajímavého nenalézáme.

Opitze
Cassius Chaerea napsal:

Stejně tě tam nikdo nikdy neuvidí.

to je dobře, ne?

magot
... no letecká válka nad zimním Stalingradem ... by měla vypadat tak že proletí pár tet Ju-52 bez stíhací ochrany za modrooké (polovina z nich havaruje při přistání) a rusové za soumraku vypustěj pár čarodějnic na kukurznicích který budou v tichu vypnutých motorů schazovat nějaký ty padesátky na nebohé bloňdáky dělající si koňskou pečínku na táboráku ...
Pokud tomu bude jinak bude to science fiction Šklebící se
Upravil/a magot dne 30-07-2013 11:20

Opitze
310_cibule napsal:

Opitz napsal:
Já jsem v tvém příspěvku také žádnou důležitou a novou informaci k tématu tohoto klubu už dlouho nepostřehl...

To je myslím pochopitelné. Zajímají mne trochu jiné informace než Tebe, takže se nelze divit, že vzájemně ve svých příspěvcích mnoho zajímavého nenalézáme.

No mě spíš dostává ta tvoje selektivní mysl, kdy máš neustále touhu usměrňovat a moderovat volnou diskuzi a vždy zde vstoupíš, když tvoji kamarádi začnou zasírat tohle vlákno reakcemi na můj sarkastický příspěvek. Ten příspěvek o HLUBOKÉM DÝCHÁNÍ máš směrovat hlavně JIM. Já tu napíšu jeden příspěvek za 14 dní a hned se tu o mě otíráš... Evidentně má tvůj "crew" problém s disciplínou a sebekontrolou.

CSW_Cassius Chaerea

No mě spíš dostává ta tvoje selektivní mysl, kdy máš neustále touhu usměrňovat a moderovat volnou diskuzi a vždy zde vstoupíš, když tvoji kamarádi začnou zasírat tohle vlákno reakcemi na můj sarkastický příspěvek. Ten příspěvek o HLUBOKÉM DÝCHÁNÍ máš směrovat hlavně JIM. Já tu napíšu jeden příspěvek za 14 dní a hned se tu o mě otíráš... Evidentně má tvůj "crew" problém s disciplínou a sebekontrolou.
Jak krásně to dokážeš napsat. Ano ty tu napíšeš jednu sračku za 14 dní a my když si tu pak zasračkujeme s tebou jsme offtopic.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,039,390 návštěv