Hopere barva textur země přece není problém, to se řeší správným nastavením monitoru.
Navíc ROF nikdy nastavování monitoru nepotřeboval, to jenom Jason je na korunu (dolar) a chce nás okrást o mapu jarní, letní a podzimní aby více utržil a mohl to dříve prodávat! :)
Někteří si rozdrbou nastavení monitoru, někteří to řeší jinak. A někteří to neřeší :)
Jason neokrádá sebe (je to přeci správně uvažující kapitalista) ale nechce v USA bořit zažité mýty, kdy při slově Stalingrad lidi vidí jen zimu a sníh...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Máš úplně ve všem pravdu, Opitz. Horri ostatně také. Hlavně se prosím nerozčilujte. Zkuste si lehnut na záda a pomalu ZHLUBOKA dýchat. Za několik minut by se vám mělo ulevit. Bude to dobré.
Škoda tohoto textu o BoS. Občas se tu objevila i nějaká zajímavá informace (nemyslím zrovna tu, že někteří fungovali jako testeři RoF).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
co vy byste tu beze mě dělali... už se těším, jak mě budete nahánět na staligradském nebi... ;)
už se těším, jak i toto budeš hodně a pravidelně létat / hrát ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Máš úplně ve všem pravdu, Opitz. Horri ostatně také. Hlavně se prosím nerozčilujte. Zkuste si lehnut na záda a pomalu ZHLUBOKA dýchat. Za několik minut by se vám mělo ulevit. Bude to dobré.
Škoda tohoto textu o BoS. Občas se tu objevila i nějaká zajímavá informace (nemyslím zrovna tu, že někteří fungovali jako testeři RoF).
A proč ten Stalingrad dělají vůbec na zimní mapě a ne na letní (podzimní)? Vždyť hlavní letecké boje u Stalingradu proběhli v srpnu a září. Zhoršující se počasí leteckou inzenzitu na obouch stranách postupně tlumilo. A i intenzita leteckých bojů, během zásobovacího mostu do kotle byla nesrovnatelně nižší, než na konci léta. Třeba celý začátek operace Uran se obešel bez letectva a do konce listopadu bylo počasí na draka, to lítali jen magoři jako Rudel, který se žloutenkou dal těch svých pověstných 17 bojových letů v jednom dni 25. listopadu.
Protože nebudou muset řešit trávu, obilí, keře, A HLAVNĚ barvu textur země ?
A někteří jedinci tak budou konečně spokojení s jejím barevným podáním ? )
Jestli jsi si nevšiml, tak v kampani lítat budeš věrné historické mise, takže se tam nějaká díra v mracích určitě najde...
No a na quake DF serverech bude vždy jedno a to samé ideální počasí, aby mohly Fokáče masakrovat nebohé lítací rakve
Myslím si, že online mapy nebudú iba zimné. Vychádzam i z predpokladu, že skiny budú robené podobne ako v Rise of Flight - čiže väčšina hráčov bude chcieť kamuflané stroje, nie iba pretreté bielou farbou (i keď zimné kamufláže tiež majú čosi do seba). "Nezimných" kamufláží bolo oveľa viac ako zimných, takže v tomto prípade by som obavy nemal, hráčska komunita si tie letné, jarné a jesenné mapy časom vyžiada.
Len tak na okraj - keďže Fw-190 bude vo verzii A3, kamufláže budú prevažne z európskeho bojiska. A vôbec, ale vôbec by som sa nedivil, keby časom pribudla online mapa časti Francúzska a Lamanšského prielivu - stačí ju skonvertovať z Rise of Flight, a to by nemalo byť nič extrémne ťažkého. Kobru majú vývojári prakticky hotovú, a pokiaľ urobia ďalšie mašiny napr. Spitfire Mk.V (pokiaľ je mi známe, VVS RKKA tieto typy používalo), máme zarobené na divočinu nad Západnou Európou.
Upravil/a Baron dne 30-07-2013 10:34
Mi přišlo, že se v Praze od včerejška docela ochladilo... ale asi málo...
Škoda (Tvoje), že neumíš číst (s tím Ti ale ani já ani hluboké dýchání nepomůžeme).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
co vy byste tu beze mě dělali... už se těším, jak mě budete nahánět na staligradském nebi...
už se těším, jak i toto budeš hodně a pravidelně létat / hrát
Nojo, tak už mi není 20, abych u kompu seděl každej den a vysedával u něj celou noc... Ono to totiž i souvisí s tím, jak se komunita změnila. Většina lamek nelítá. Hrají jiné hry. Proto, že je ROF (WWI) nebaví a CLOD je nehratelná sračka. Ale to se všechno může změnit a místo tanků se bude zase lítat. A btw na kompu teď hraji jen přes den a hlavně ARMU3. Jinak nehraju teď nic.
To víš, to jsou ty změny, které přináší životní úspěchy, kterých nemohou dosáhnout všichni
Škoda (Tvoje), že neumíš číst (s tím Ti ale ani já ani hluboké dýchání nepomůžeme).
Já jsem v tvém příspěvku také žádnou důležitou a novou informaci k tématu tohoto klubu už dlouho nepostřehl... Ale to tvé kňourání nad tím, jak to tu bylo fajn, ale už ne, to znám... to si pamatuji, jak jsi tak kňoural už v dobách nextgenu, jak ti to ten Horri a já všechno kazíme....
Opitz napsal:
Já jsem v tvém příspěvku také žádnou důležitou a novou informaci k tématu tohoto klubu už dlouho nepostřehl...
To je myslím pochopitelné. Zajímají mne trochu jiné informace než Tebe, takže se nelze divit, že vzájemně ve svých příspěvcích mnoho zajímavého nenalézáme.
... no letecká válka nad zimním Stalingradem ... by měla vypadat tak že proletí pár tet Ju-52 bez stíhací ochrany za modrooké (polovina z nich havaruje při přistání) a rusové za soumraku vypustěj pár čarodějnic na kukurznicích který budou v tichu vypnutých motorů schazovat nějaký ty padesátky na nebohé bloňdáky dělající si koňskou pečínku na táboráku ...
Pokud tomu bude jinak bude to science fiction
Upravil/a magot dne 30-07-2013 11:20
Opitz napsal:
Já jsem v tvém příspěvku také žádnou důležitou a novou informaci k tématu tohoto klubu už dlouho nepostřehl...
To je myslím pochopitelné. Zajímají mne trochu jiné informace než Tebe, takže se nelze divit, že vzájemně ve svých příspěvcích mnoho zajímavého nenalézáme.
No mě spíš dostává ta tvoje selektivní mysl, kdy máš neustále touhu usměrňovat a moderovat volnou diskuzi a vždy zde vstoupíš, když tvoji kamarádi začnou zasírat tohle vlákno reakcemi na můj sarkastický příspěvek. Ten příspěvek o HLUBOKÉM DÝCHÁNÍ máš směrovat hlavně JIM. Já tu napíšu jeden příspěvek za 14 dní a hned se tu o mě otíráš... Evidentně má tvůj "crew" problém s disciplínou a sebekontrolou.
No mě spíš dostává ta tvoje selektivní mysl, kdy máš neustále touhu usměrňovat a moderovat volnou diskuzi a vždy zde vstoupíš, když tvoji kamarádi začnou zasírat tohle vlákno reakcemi na můj sarkastický příspěvek. Ten příspěvek o HLUBOKÉM DÝCHÁNÍ máš směrovat hlavně JIM. Já tu napíšu jeden příspěvek za 14 dní a hned se tu o mě otíráš... Evidentně má tvůj "crew" problém s disciplínou a sebekontrolou.
Jak krásně to dokážeš napsat. Ano ty tu napíšeš jednu sračku za 14 dní a my když si tu pak zasračkujeme s tebou jsme offtopic.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.