Tu riečicu jsem si musel najít na netu, jestli mi nenadáváš ;-) Dík.
My tomu říkáme řešeto.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Parádní video Pepe a dobrá práce oba! Až se jednomu nechce věřit, že je CLOD ošklivý nudný zmetek bez offlajnistů, bez medailí, bez novinových článků a bez příběhu … fujtajxl.
Děkuji všem za odezvu na video. Paulusi, saldy myslí asi hořící Ju 88.
PS: Jinak další video už ne. Musím to tu uklidit, umýt nádobí, vysát, vynést odpadky, ostříhat nehty a vykoupat se. Zkrátka vše, co jsem za tu dobu nedělal.
Děkuji všem za odezvu na video. Paulusi, saldy myslí asi hořící Ju 88.
PS: Jinak další video už ne. Musím to tu uklidit, umýt nádobí, vysát, vynést odpadky, ostříhat nehty a vykoupat se. Zkrátka vše, co jsem za tu dobu nedělal.
No a pak už budeš mít čas na Assetto. Zn: přijmeme řidiče skupina B
JG4_Karaya sa rozhodol prezit 50 online misii po sebe. Robi z kazdej video zaznam. Je to jeho 'druhy virt.' pokus. Prvy virtualny zivot skoncil zrazkou s Hurikom v 11 misii. Tentoraz zvladol vsetkych 50 misii a priviezol 129 zostrelov!
Su to komplet zaznamy, asi je lenivy to zostrihat. Ale da sa z 'uvodneho menu' preklikat na jednotlive suboje. Takze ak sa budete nudit, mozte si preklikat, tu je prva misia: YouTube Video
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.