Připravované patche a datadisky - novinky, spekulace
|
Hoper |
Přidané 18-10-2006 08:09
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
Bretis napsal:
jenze Hoprovu Mrkvicku s Tvojim Bimbem nemuzes srovnavat...tak a ted z5 ke hre
už tolikrát jsem ti to vysvětloval a ukazoval a ty si to nezapamatuješ - ne mrkvičku, ale celírek !!
tak, a teď zas k vážné práci... |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 18-10-2006 08:37
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
Vy si ukazujete mrkvičky? Sem já vůbec na správným fóru?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Wardog |
Přidané 18-10-2006 08:51
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 327
Založený: 30.09.05
|
310_cibule napsal:
Vy si ukazujete mrkvičky? Sem já vůbec na správným fóru?
A že se ptá právě Cibule |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 18-10-2006 11:20
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
Google tomu trochu ubral na kvalitě, ale koukat se na to snad dá. |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 18-10-2006 11:54
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Hoper napsal:
A už jsem to někde psal - proč Oleg "pospíchá" s vydáním DVD, když není jisté, kdy vyjde poslední (free) addon ? Má snahu udělat DVD se "vším", ale ten poslední vynechá ?? To bych byl radši, kdyby to u nás vyšlo později a česká verze se udělala i s tím posledním patchem ...
Kvůli autorským právům nelze prodávat dohromady komerční addony a počiny 3rd party modýlkářů, který za práci nedostali zaplaceno.
Takže komerční addon se nepřekvapivě prodává a nekomerční se naprosto převapivě dává zadarmiko ke stažení.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
WT_TeeDee |
Přidané 18-10-2006 12:48
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 162
Založený: 05.10.05
|
WT_Schmouddle napsal:
Kvůli autorským právům nelze prodávat dohromady komerční addony a počiny 3rd party modýlkářů, který za práci nedostali zaplaceno.
Takže komerční addon se nepřekvapivě prodává a nekomerční se naprosto převapivě dává zadarmiko ke stažení.
Já jsem z toho ale úplně překvapenej.... |
|
|
|
Hoper |
Přidané 18-10-2006 15:21
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
|
WT_Schmouddle napsal:
Hoper napsal:
A už jsem to někde psal - proč Oleg "pospíchá" s vydáním DVD, když není jisté, kdy vyjde poslední (free) addon ? Má snahu udělat DVD se "vším", ale ten poslední vynechá ?? To bych byl radši, kdyby to u nás vyšlo později a česká verze se udělala i s tím posledním patchem ...
zní to logicky, ale kolik že nekomerčních addonů - aha je tedy rozdíl mezi patchem a addonem, z hlediska autor.právům ? |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 19-10-2006 12:55
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
lidi, už jste viděli ten trailer 1946???tam opravdu sice chybí MiG-15 a sabre a můžeme dělat koreu dokonce tam byly různé verze špačků s divnými křídly...oko aerodynamikovo by žaslo.....ale asi jste to už viděli...cca 105 MB to má.... |
|
|
|
AH_Watson |
Přidané 19-10-2006 13:03
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 467
|
Jo, teď jsem to dokoukal ( šéf se nedíval ). Nebylo tam Arado. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 20-10-2006 20:54
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
IL2 Sturmovik : Forgotten Battles 1946 addon trailer |
|
|
|
LesniHU |
Přidané 20-10-2006 23:18
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
|
Co je na tom videu ke konci za letadlo (asi v 9:25) ? LaGG-3R, nebo na seznamu od RRG neni? |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 21-10-2006 08:08
|
Uživatel
|
mne by spíše zajímalo kde to ufo prstenec bere vztlak.....a ty rakety snad budou řízené...akorát nevím jestli drátem nebo infra....a taky by mne zajímal čas zaměření....to budeme pořádat ani ne koreu, ale spíše vietnam(tam byly první verze sidewinderů) |
|
|
|
Safrik |
Přidané 21-10-2006 08:20
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
No jo se vo mě pokoušely mrákoty když jsem to turbo-UFO viděl |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 21-10-2006 09:10
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
Já nevím, co furt brečíte nad ufama....
Kurnik Oleg to tak chtěl, Oleg to tak má, ne?
Nikde není napsaný, že se s nima na "našich" serverech budeme denně setkávat. Velice silně o tom pochybuju.
Já osobně pokud se ještě někdy dostanu k lítání a maptvůrcovství určitě za rok 1945 nepůjdu. Poud budeme chtít tyhle sci-fi potvory vyzkoušet, uděláme si jednu srandamapu, nebo si vlezeme na nějaký vyloženě funserver. |
|
|
|
Drevokocur |
Přidané 21-10-2006 11:12
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 280
Založený: 01.10.05
|
já si vůbec nedokážu představit jak ten Lerche v reálu létal, jestli to nebylo jen nějaké Ernestovo drogové delirium na papíře. |
|
|
|
Safrik |
Přidané 21-10-2006 11:32
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
WT_Peci napsal:
Já nevím, co furt brečíte nad ufama....
Kurnik Oleg to tak chtěl, Oleg to tak má, ne?
Nikde není napsaný, že se s nima na "našich" serverech budeme denně setkávat. Velice silně o tom pochybuju.
Já osobně pokud se ještě někdy dostanu k lítání a maptvůrcovství určitě za rok 1945 nepůjdu. Poud budeme chtít tyhle sci-fi potvory vyzkoušet, uděláme si jednu srandamapu, nebo si vlezeme na nějaký vyloženě funserver.
No nediv se cele toto zklamani prameni z toho, ze alespon podle me, tahle letadla nemaji s historii nic spolecneho a zvlast kdyz nekteri lide od MG tvrdi jak se snazi strasne dodrzet realitu tohoto simulatoru a potom kdyby se tento cas vyuzil na jine veci nez modelovani takovychto hlouposti myslim, ze by radost melo daaaaleko vice lidi nez jen par lidi co se tesi na UFA, ktere stejne budou litat jen ojedinele . Ale znovu opakuji je to jen muj skromny nazor. |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 21-10-2006 12:00
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
Já chápu tvé rozčarování, ale ta UFA a čas s tím strávený jim vydělají alespoň tolik peněz, aby se mohli zabývat tím, že k simu přilepí ty věci, který dělají lidi ve svém volném čase zadarmo.
A možná Oleg potřebuje koupit nový železo, aby se mu na něm necukala alfaverze BoBika
Takže to, že si musím koupit tenhle ufoaddon, abych potom mohl mít mapu Slovenska a Avii zadarmo, beru jako výhodný obchod. Nedělejme si iluze, že kdyby se prodávala mapa Slovenska a Avia, že se jich prodá stejné množství jako 46-tek... Prostě je to jen o penězích.
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 21-10-2006 13:25
|
Uživatel
|
jo peci je to tak.....bo kdyby oleg vydal posledni patch a na to nalepil kdo chce co chce (46, manchunia..) tak aby clovek hledal podle serveru na ktere bezi verzi...
jono....to radsi raketový nattern ze dřeva než ufo prstenec....mne osobně je líto zbytečně vyhozeného času na takovéto projekty....a s tím že chce prodávat?
co mu brání do šturma dodělat spoustu užitečnějších letadel které by se prodávaly mnohem lépe než tyto.... létající nesmysly.
A využitelnost? 0,00 nic. už teď nikde na mapě nemáš P-80.....a tyhle stroje létaly jenom v prototypech...nebo ještě lépe byly jenom skica na papíře. mimojiné...by mne zajímalo jak asi modeloval pád do vývrtky, zatáčku, rychlost, stoupavost....když je šturm tabulkový simulátor???jak víme na papíře jsou výkony vždy lepší než je skutečnost.
upřednostnil bych místo prstence radši miG-15bis a F-86A plus třeba meteora a mohli bychom valit koreu (možná i ten jak-17 či kolik to je by tam šel v noci použít) většina letadel je prostě úplně out v tomto datadisku.....
Schválně, myslíte že prstenec ukroutí išaka????
promiňte, nemůžu si pomoct |
|
|
|
Lavo |
Přidané 21-10-2006 13:51
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 437
|
Z dobreho zdroja viem , ze tu obruckatu kolmo startujucu kokotinu namodelovali zamestnanci MG sami vo volnom case..... |
|
|
|
Vitman |
Přidané 21-10-2006 15:29
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 131
Založený: 03.10.05
|
Něco o X-4 v češtině:
http://www.lietad...oj/x-4.htm
a v angličtině:
http://www.luft46...e/x-4.html
Pevně doufám že z ní nebude Sidewinder, i když na videu to tak dost vypadalo. Každopádně se na ní těším. |
|
|