ne ted tady mam kamoše kterej mě s tim pomaha a jak si psal magote tak je spatně optimalizovany mam udelany screenshoty hrubyho nastaveni ale nevim jak to sem vlozit
screeny je potřeba uploadnout na nějaký server a pak sem dát odkazy, já používám tento server který Cloneho řešení prozatím akceptuje :D https://imgur.com/
tak vše odinst ,znova nainst. a vše ok ted jsem to nastavil tak aby se to necukalo v online a super ty prachy jsem nevyhodil(ale těch probrečenych večerů co jsem nešel na pivo abych ušetřil)
Upravil/a 1stCL_Ricrd dne 19-07-2021 19:21
tak vše odinst ,znova nainst. a vše ok ted jsem to nastavil tak aby se to necukalo v online a super ty prachy jsem nevyhodil(ale těch probrečenych večerů co jsem nešel na pivo abych ušetřil)
Ne, ovládá se easy. Na plynovce mám na kloboučku nahoru aktivace menu a po hmatu máš escape + 3x 4 klávesy F-ek.
Prakticky okamžitě vím, kde který Fko je, díky tomu, že tam jsou mezery mezi klávesama a Fka jsou ve skupinách čtyřech.
Slepí by se neměli podceňovat
Btw, horší je najít třeba géčko pro podvozek.
Hale, ja to cely resim tak, ze sem z reverbu G2 odstranil tu gumu kolem nosu a kdyz chci, vidim na klavesnici, jak potrebuju... Kdyz zrovna nekoukam kolem nosu ven, vubec mi to tam nevadi, a hlavne vubec o tom nevim, zadny parazitni svetlo a pod, jak nekteri tvrdi... Gdyz sem zkousel Reverb G1, to samy, jen tam tu gumu ma lip uzpusobenou na nandavani a sundavani...
Ne, ovládá se easy. Na plynovce mám na kloboučku nahoru aktivace menu a po hmatu máš escape + 3x 4 klávesy F-ek.
Prakticky okamžitě vím, kde který Fko je, díky tomu, že tam jsou mezery mezi klávesama a Fka jsou ve skupinách čtyřech.
Slepí by se neměli podceňovat
Btw, horší je najít třeba géčko pro podvozek.
Ty obrázky mám na telefonu dost nečitelné, ale pokud máš 100% rozlišení a nastavený vyhlazování MSAA 2x tak ti to asi stíhat nebude. Prepni to na to druhé (FXAA), nebo úplně vypni
Mě 3080 s 70% rozlišením a trochu jinym nastavením při rozumnější mrakach 90fps udržela.
Teď to mám rozdrbany pro nastavení 45 fps (reprojekci) při 100% rozlišení, ale s tím budu ještě zápasit.
Upravil/a 606_Druindin dne 24-07-2021 18:00
jj ve hře mam nastaveny rozlišeni na oko na 140 procent a msaa mam na 2x, fxaa vim ze bere min FPS ale na ukor ořezani ila je pro mě lepši 2x msaa
mam hp reverb G1
Upravil/a 1stCL_Ricrd dne 24-07-2021 18:21
Nevydržel jsem, pokud někdo chce, prodám HP reverb g2 v zaruce s novým kabelem a v origo baleni za 15 .
.
Nejhorsi je, že to i to 8KX beží líp. na větší detaily. Zatracenej kabel.
Upravil/a 1stCL_Chroustall dne 01-08-2021 15:51
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Hm, jsou skoro zadarmo. Jaké rozdíly pozoruješ proti G2?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.