Kdybys do svého prohlášení napsal "zbytečný pro mě", tak reagovat nebudu. Ale protože jsi to neudělal a vlastně jsi napsal nesmysl, tak zareaguju. Takže tablet je menší a o dost, pro spoustu lidí je zajímavější mačkat tlačítka a tablet ti taky mnohem dřív odejde
zbytečný, i ty MFD .. tablet to zvládá dotykově a bezdrátově
Proti gustu...
ale jak říká Zifi. Rád mačkám tlačítka ale hlavně rozhodla velikost. Pokud by na to byl prostor, vzal bych ještě něco většího, abych na ten displej umístil co nejvíc těch přístojů z kokpitu.
Ty externí MFD zapínam v nastavení..Monitory ? Co tam mam nastavit? Já dal volbu MFD a cele se mi to jaksi rozhodilo, ořezal se mi obraz v menu a ted nemůžu nic změnit protože na to, na co potřebuju nekliknu myší..
Ok..já si zadal v menu Monitor položku MFCD. Přitom žadny takový soubor .lua nevidím. Tak jsem zkusil teda změnit hodnoty v LMFCD+Camera+RMFCD.lua a to se ve hře nijak neprojevilo. Stále vidím stejný shit jako před tím. A na něco jiného ( např. 1Camera ) to nezměním..hru jsem schopen zavřít pouze přes správce
Edit . tak jsem v tom lua souboru smazal ty hodnoty pro cameru. Hra už se spustí v pořádku, ale pro změnu zmizlo z menu nastavení MFCD
Veselé toto..
Zkusím použít jiný typ zobrazení..Camera + RMFCD. A at měním hodnoy y a x jak chci žádná změna. Nastavil jsem hodnoty přesně jak mám v YAME programu, ale tady to prostě neudělá nic..
Upravil/a Mira dne 20-10-2017 15:26
Myslel jsi to Míro dobře, jen je potřeba výběr MFCD přizpůsobit vlastním požadavkům. Návodu k tomu je tu dost, jen více trpělivosti.
Nápověda je x:\Games\DCS World 2\Config\MonitorSetup
Peto, ale přeci když si vyberu některou z těch možností v nastavení a potom provedu změnu souřadnic v stejně pojmenovaném lua souboru, tak bych přece měl vidět nějakou změnu. což se nestane a DCS vypadá furt stejně Když mám monitor na šířku 2560 bodů a zadám do hodnoty x 2561 tak by to mělo posunout obraz už na vedlejší monitor ( tak je to v YAME ) ale tady to nic neudělá. Proberem asi zítra u Michala na TSku..Víš, že trpělivostí zrovna neoplývám
.
Snad tě trochu uvede do danné problematiky.A pro editaci lua souborů
není vhodné používat poznámkový blok nebo wordpad.
Lepší je PSPad a nebo něco podobnýho.
- Added Polish skins for MiG-29 and F-16C.
- AI propeller aircraft: landing physics improved.
- The trees will not become black blocks in the IR JTAC binocular.
- Mission dialog crash when corrupted mission file is in folder - fixed.
Flaming Cliffs
- Su-33: will react on trimmer when in refueling mode.
- Su-27: R-27 missiles aligned on their hardpoints.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.