November 25 2024 01:23:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 1
n0emis-

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Mira
No..líbí..hezký to je..tenhle Kavkaz se mi pozdává víc než ten v DCS..at si říká, kdo chce, co chce..oscilace prakticky žádné Úsměv jo, za mně palec nahoru. A ta P40..celkem citelná změna..aspon z mého pohledu. Ale takových změn je tam daleko víc.
Upravil/a Mira dne 29-08-2017 17:54

petsild
Je divné že ten problém s GTX 780 nastal, až po vydání předposledního patche. Tedy chyba je spíš na straně dev Boska nikoliv Nvidie.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Rumcajs
petsild napsal:

Je divné že ten problém s GTX 780 nastal, až po vydání předposledního patche. Tedy chyba je spíš na straně dev Boska nikoliv Nvidie.
Tak v tom jejich textu je to vysvětlené. Stačí si to přečíst.

Ajvn
No zkoušel jsem jen La-5.
Rozdíl nevidím žádný. Komižle se vpříčné ose při přechodu přez střed furd stejně.
Je nějaký seznam u čeho všeho měnili FM? Asi není.

Lítám na GTX 760 4GB a jede to na ultra.

Baron
Mas to v Annoucements v spoileri. Staci si rozkliknut, su tam vsetky zmeny v FM:

La-5 series 8:
10.25. Landing gear physics model has been revised. Now the aircraft is much less prone to 'circling', it is now possible to turn at 15-25 km/h speed without using brakes.
10.26. Pedals load at various flight conditions has been corrected (increased at low speeds and decreased at high speeds).
10.27. Pitch balance and its dependence on the flaps have been corrected.
10.28. Rudder, elevator and ailerons trim shift time from end to end increased from 6 to 8 seconds.
10.29. The aircraft stall behavior has been corrected using the data available. The stall in a level flight doesn't end in a spin, the aircraft proceeds to 'pancake', keeping the roll controllability. In a case of intentional spin entry, spin recovery requires intensive rudder input while failure to give it can result in a significant spin recovery delay.
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
Byl jsem teď krátce online na WoL serveru. A všící mluví o Bf 109. No bylo málo červených, tak jsem vzal MIG 3. A to je teď paráda. To byl jeden z komižlacích strojů na červené straně a najednou je to hezký lítat. Výkonově to bude stále pozadu za modráskama, ale je to radost řídit.

Ajvn
La-5 série 8:
10.25. Model fyziky přistávacích zařízení byl revidován. Nyní je letadlo mnohem méně náchylné na "kroužení", nyní je možné otáčet rychlostí 15-25 km / h bez použití brzd.
10.26. Zatížení pedálů v různých letových podmínkách bylo opraveno (zvýšilo se při nízkých rychlostech a snížilo se při vysokých rychlostech).
10,27. Rovnováha rozteče a její závislost na klapkách byly opraveny.
10,28. Kormidlo, výtah a křidélka se mění od 6 do 8 sekund.
10,29. Chování stánku letadla bylo opraveno pomocí dostupných údajů. Stánek v rovinném letu se nekončí, letadlo pokračuje k "palačinku", čímž udržuje ovladatelnost válce. V případě záměrného vstupu do spinu vyžaduje regenerace odstřeďování intenzivní vstup kormidla, zatímco jeho nedodržení může vést k významnému zpoždění obnovení odstřeďování.

Umíte to někdo přeložit z Hebrejštiny?Šklebící se

Rumcajs
Tak jsem zkusil i tu Bf 109. Konkrétně F2. No a dojem výbornej. Výbornej ve smyslu, že je sice trochu horší než dřív. Ale! Ale správně. Je línější na křidélka na vysoké rychlosti, jak by jeden čekal. Směrovka nepomáhá jako dřív. Dřív směrovka vedla k rychlejšímu výkrutu než samotná křidélka. Tak s tím je konec. No a vykopnutí směrovky vede, a teď se světe div, vede k ploché zatáčce. Chápu, že pro skutečné piloty je to výrok jak od blbce spadlého z višně, ale v BOSku prostě směrovka nevedla k ploché zatáčce. Směrovka spíš tak trochu trošičku jako zatáčela, to jo, ale především s letadlem šla do výkrutu. No a nyní se chová jako směrovka. Je to dost slušná úleva.

No takže po jednou souboji musím říct, že najednou roll rate začíná mít smysl. Už to není tak, že by všechna letadla po kopnutí do směrovky rollovala jako F16. Najednou je krutě znát, že ta stodevítka je na křidélkách pomalá.

Takže zatím to vypadá, že letadla nekomižlají jako dřív. Trochu samozřejmě jo, ale pocitově tak jako přiměřeně. Zaletí plochou zatáčku. Obratnost na křidélkách je najednou podobný trumf jako utažená zatáčka.

No a FPS. Na mém pekáčku mám 120+ u země na letišti. Pohled do nebe pak něco ke 200. Slušnej oddíl tuto 777.

Ajvn
Že spravili miginu je fajn.
A co P-40 ?
Ptam se proto jestli ma cenu ji vůbec kupovat.

Rumcajs
Ty voe ajvne. To je překlad jak od Hotentota. Stánek letadla místo přetažení. K tomu palačinka a válec místo výkrutu. Boha jeho. Cool

Ajvn
To je gugla Šklebící se

jirik
Moc se mi ten nový update zamlouvá. Zkoušel jsem hlavně P-40 a myslím že je tam velký posun k lepšímu. Zmizela jedovatost směrovky a éro se nyní chová velmi způsobně. Zdá se mi, že i trochu přidala na schopnosti zatáčet, ale může to být jen můj pocit. Ale je to pořád P-40 (stejně budete tahat za kratší konec provazu Mrknutí ). Mapa Kubáně je nádherná a Henschel je taky super. Prostě celkově veliká radost. Cool

Rumcajs
Nějak neuměle přeloženo takto:

La-5 series 8:
10.25. Revize fyziky podvozku. Letadlo je nyní mnohem méně náchylné k roztočení, nově lze zatáčet do rychlosti 15 - 25km/h bez brzd.
10.26. Zátěž v pedálech byla revidována. (Zvýšena v malých rychlostech a snížena ve velkých).
10.27. Byla opravena rovnováha na výškovce a její závislost na klapkách.
10.28. Čas pro trim směrovky, křidélek a výškovky mezi krajními polohami zvýšen z 6 na 8 sekund.
10.29. Chování letadla při přetažení bylo upraveno podle dostupných materiálů. Přetažení v vodorovném letu nevede k vývrtce, letadlo pokračuje k "palačince" (tohle neumím přeložit, možná pomůže nějaký pilot s pilotním slangem), za podržení kontroly kolem osy křidélek. V případě záměrně vyvolané vývrtky vybrání vyžaduje intenzivní použití směrovky, zatímco opomenutí směrovky může vést k významnému prodloužení do získání kontroly.

ukulele
ty stíny jsou neskutečné Úsměv

AJaromir
Já si nepamatuji, že by někdy v těhle hrách byly stíny skutečné.

ukulele
tak já jsem si toho všiml až teď

Saburo
myslím, že ta Vaše palačinka je flat spin - plochá vývrtka..

tuším, že jsem někde kdysi četl něco jako "představte si rotující lívanec padající dolu"

a ještě bych tipoval, že bod 10.27. je o chování letadla na dané ose s ohledem na vysunutou / zasunutou mechaniku než rovnováha výškovky

Baron
Spravne. Je to plocha vyvrtka.
Hals - und Beinbruch!

606_hayes
akurat mi po poslednom patch padne BoX ked sa chcem prihlasit na nejaky server. jea

http://606.klikej.org/news.php
1stCL_Fucida
A-3 stabilnější, obě 190ky při nízké rychlosti mají poněkud tupější směrovku (méně agresivní). Upravené obtékání trupu se projevuje hlavně při stoupání pod plynem na nízké rychlosti.
Celkově jsou 190ky skoro beze změn. Tzn. jak jsem předpovídal, jejich revize už přišla s přepracováním na jaře.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,038,585 návštěv