Video 'Beginning of the End' od Binkina z ACG - na videu pracoval cosi vyse roka a vsetci sme sa mu iste piatky stretli a chovali sa na oblohe podla konkretneho scenara. Uverejnenie prave dnes na vyrocie vylodenia, tiez ma ist o spomienku na vsetkych pilotov, ktori sa v lete 1940 stretli v Bitke o Britaniu. V ACG lietam aj ja a musim podakovat tvorcovi, ze moj Hurricane s CSR vlajockou kde-tu zakomponoval, nejde o nahodu, ale o pekne gesto na pamiatku pilotov z Ceskoslovenska.
Vo filme ucinkuju vsetky perute ACG, t.j. 4./JG26, 5./JG26 a 6./JG26 a za RAF No.64, No.501 a No.615.
YouTube Video
Musim povedat, ze natacanie bola dobra zabava Vdaka vsetkym co si najdu pol hodinku na filmik.
Tally ho a Horrido!
Tak já to objevil až teď, úplnou náhodou a opožděně jako vždy, a za mě můžeš Robo vzkázat "klobouk dolů". Autorovi hlavně (pokud má girlfriend/boyfriend a nerozešli se kvůli času, který tomu věnoval), a v druhé řadě všem disciplinovaným účastníkům. Pasáž "Hawkinge" je monstrózní a má to grády. Kde že to nemá děj? Vždyť ten je tam celou dobu a pěkně vyvážený. A ty drobné mouchy okolo, je to jen sim. s chybama, no a co... Každopádně pěkně volená kamera a délka je jen pro fajnšmekry.
K těm postpub. blábolům okolo:
Holt současný a nejen místní folklór, ze kterého se jednomu dělá občas svk , ale nobody's perfect... Je jasné, že perfect nejsou ani štamgasti prudiči, páč jim ušla drobná chybička v záv. tit. Pepého videjku s odkazem na July 2014, bulvární pokrm na pár dní určitě. A i když rozumím podstatě Fučiho názoru, mohl to podat trochu ohleduplněji, či vůbec. Špetka respektu a vzájemné úcty nám neuškodí. Stačí obyčejná lidskost. Zbytek jsou plané akademickopivní debaty.
Pipe, Pepe a spol., ostrou mušku a kameru, jen tak dál. Další ročník festiválku Mít křídla se blíží.
Mít lidi povahu německého boxera, na Zemi by byl ráj.
Pěkný video, pěkný sestřely. Gratuluji To už ale neokecáš že nemáš mexické kořeny
PS: Kde máš parťáky? S nějakou bandou jsi tam lítal.
Díkes.
Parťáky nemám páč toho času sem nachcípanej a nechci chrchlat do speaku, jen se tam přimotal ten spit, kerýho se chytl trubka skopčák a dostal za to pokouřit
Mexiko? Žádná přízeň...
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.