Rof - NEWS!
|
Mriswith |
Přidané 27-12-2012 11:19
|
Nováček
Příspěvek: 75
Založený: 27.12.12
|
Aha, tak to promiň, nemám to doma dlouho a ještě se v tom neorientuji dostatečně. Více Ti, bohužel, nemohu poradit. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 27-12-2012 12:25
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Procesor? Grafika? Nastavení ovladačů grafiky. To že něco nastavíme na max neznamená hned že to musí fachat. |
|
|
|
Hasan |
Přidané 27-12-2012 12:38
|
Nováček
Příspěvek: 12
Založený: 25.12.12
|
Takže to vy to máte ok, hej? Fajn, tak aspoň viem, že má zmysel to skúšať riešiť... Lebo na YT som našiel dosť ľudí, čo ten problém má... Tak ja skúsim nejak poladiť drivery grafiky, díky
Inak procesor I7 2500, grafika GTX570 |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 27-12-2012 12:52
|
Diskutující
|
Neměl by být problém a nebo nesleduji tak podrobně jako jiní. je možné že to někde poskakuje vzávislosti na vykreslení D3. Ale nějak mi to uniká. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 27-12-2012 13:33
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
To otáčení a vyskakování způsobuje to, že stromy maji 3D jen kmen, koruna je plochá a natáčí se k pozorovateli... Nic jiného v tom nebude.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 27-12-2012 19:52
|
Fusioner
Příspěvek: 12094
Založený: 29.09.05
|
X Novotny napsal:
Takhle to jde v QMB u mne.
----
http://medvidek.org/leteckaskola/rof/felix_hoper_wm.jpg
----
Pokud ti to nejde tak ti asi nepomůžu. Pokud tam máš vysačky žes to nekoupil, kontaktuj podporu RoF.;)
Tak brčko nasadit už umím taky :)
(Chyba byla samo na židli, jaksi jsem netušil, že když se mi zbraně nezobrazí v základním menu, můžu si je nasadit v hangáru. A teď když tak nad tím přemýšlím, tak je to logické - nasazuju vylepšení jen na svůj stroj, ne stroje celé pětky)
A jak je to Novotňasi s tou mapou Kanálu online ?
A jsem při testování Felixe koukal, že AI při útocích na bombery používají stejnou (ne)taktiku jako prastarý šturm :(
A když pak nouzově sedají, taky se moc nedívají, že před nima jsou stromy a při tom kousek bokem je volná plocha...
A ještě dotaz - když mi přebíhá stín po kokpitu, je to jako by se tam přesýpal písek místo toho stínu - viz pravá strana rámu kabiny:
link na orig bmp
Na statickém obrázku to až tak moc vidět není, ale přeci jen jsou tam vidět ty "drobečky".
Nastavení mám takovéto:
[img]https://ovarek.cz/pic/nastaveni.jpg[/img] is not a valid Image.
A když už tu ukazuju nastavení - ač mám nastavený Fullscreen mode, stejnak se mi stává, že mi myš při rozhlížení se střelcem přejede do druhého monitoru a pokud pak kliknu (třebas pro střelbu), hra se mi přepne na plochu toho druhého monitoru, což je při obraně letounu trošku problém :))
Nevíte jak to nastavit, aby byl obraz RoF ve výhradním režimu ?
Jo a ještě - tuhle hlášku znáte :) ?
[img]https://ovarek.cz/pic/2012_12_27__17_14_34.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Hoper dne 15-07-2016 16:43
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 27-12-2012 20:54
|
Diskutující
|
Hlášku neznáme,bo si v nastavení obtížnosti vypínáme titulky k misi.
Se stínama nevím, nemám na to grafiku(nebo nepoužívám na max). Snad někdo jiný, pokud to jde jinak. Pokud to nejde lépe bude to asi kvůli výkonu. Nemusí vyhlasovat ostrý stín. Třeba.
Jak je to s mapou zatím netuším.
Ale ta mapa z toho soukromého projektu je super! Dnes jsme testili a paláááda.
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 28-12-2012 00:32
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
Hoper napsal:
A ještě dotaz - když mi přebíhá stín po kokpitu, je to jako by se tam přesýpal písek místo toho stínu - viz pravá strana rámu kabiny:
Jop...Drobeckovaci stiny jsem naposledy pozoroval na ksichte toho kolegy co sedi ve Felixovi vedle me...takze to znam. Nastaveni mam prakticky stejne.
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 28-12-2012 09:02
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Blechy.
V polních podmínkách se voják moc nemeje.
A vývojáři to vzali v potaz. |
|
|
|
LEON |
Přidané 28-12-2012 09:58
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Krupicový stín je možná způsobený nastavením HDR MED. Zkus ho přepnout na HDR HIGH. |
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 28-12-2012 11:03
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
To uz jsem taky videl. Letel jsem podel pobrezi porad na severovychod a tahle krajina se objevila...
Zda se, ze je nam neco utajeno...
Novi, objevi se to i s vypnutymi titulky...
[img]http://www.automediabm.cz/ROF1917/Map_End.jpg[/img] is not a valid Image.
A pristani s Felixem na vlnach pri vetru 3m/s. Jde to, ale bacha na morskou nemoc....
[img]http://www.automediabm.cz/ROF1917/Felix01.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.automediabm.cz/ROF1917/Felix02.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a WT_Pedropan dne 28-12-2012 11:08
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 28-12-2012 12:21
|
Diskutující
|
Tak tohle se mi ještě nepovedlo. Max mne to vykoplo u letadla do venkovního pohledu a musel jsem se otočit nazpátek abych zas byl u řízení.
Asi novej gang!
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 28-12-2012 12:22
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 28-12-2012 12:30
|
Fusioner
|
Leone, díky za tip. Zkoušel jsem hejbnout se Shadows, tam to neopmohlo. Až přijedu dom, zkusím to HDR.
|
|
|
|
Flaxa |
Přidané 28-12-2012 12:56
|
Nováček
Příspěvek: 16
Založený: 07.12.12
|
Pánové, ta červená značka se objeví, když přeletím kraj mapy a ukazuje, že se musím otočit a vrátit.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 28-12-2012 17:25
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 28-12-2012 17:25
|
Diskutující
|
Flaxa napsal:
Pánové, ta červená značka se objeví, když přeletím kraj mapy a ukazuje, že se musím otočit a vrátit.
Ps: už mne to tlačítko edit neba. |
|
|
|
Flaxa |
Přidané 28-12-2012 18:35
|
Nováček
Příspěvek: 16
Založený: 07.12.12
|
Tak sorry,jestli jsem něco podělal,už se nebudu vměšovat. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 28-12-2012 18:59
|
Diskutující
|
Ne v poho jen se o tom zmiňuje pár posledních příspěvků.
A já nechtěně místo Quote zmáčkl Edit u tvého příspěvku. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 28-12-2012 21:28
|
Fusioner
|
Tak nepomohlo :(
(ani jiný hejbání)
A zjistil jsem při tom další zajímavou věc - britští námořní piloti jsou pěkný ku.vy - když mi picli předního střelce, tak mi ho po chvíli vyhodili z letadla, aby tam nebyl jako zbytečná přítěž!
|
|
|
|
BP_Madvlk |
Přidané 28-12-2012 21:36
|
Uživatel
Příspěvek: 654
Založený: 10.01.06
|
Vyjádření Jasona k chybám zvuku:
Guys,
First, we are aware of the issue. Due to the Holidays and the chaos of the update release itself, it has taken us longer than usual to have our usual meetings where we discuss bugs etc.
After talking to the team about it, it appears that we can replicate a sound problem in SP, which luckily doesn't seem to happen to users very often, but the MP bug is proving more complicated to solve. We're not sure if that both bugs are one in the same though. However, we think the problem may be with the FMOD sound engine itself and not our code per se. We do some pretty big things with our sound, so maybe we have pushed the FMOD to the breaking point. Or maybe some change to some other part of the game unexpectedly affected the sound. You guess is as good as mine, but we will work to fix as we always do. It's going to take more investigation and probably talking to the FMOD folks about it before it gets fully resolved.
Unfortunately, at this point we don't have any workarounds or other suggestions to minimize it. If anyone in the community sees a workaround or a clear way to reproduce in MP please let us know. If something turns up I will let everyone know.
We of course, apologize about the issue, but because we constantly update the game and add more things to it, bugs can happen. No one is happy about it believe me and it's embarrassing. We also try to address such issues publicly as soon as we have a clearer picture on what is happening. Making over the top demands of us in a public manner does nothing to improve the situation. Bug are an unfortunate part of software development. You can still enjoy this ROF update for the most part and based on the reaction from the community you are, minus the sound bug.
After 3+ years of public development and 30+ updates there is zero need to be dramatic about this. When a nasty bug like this appears or a known bug worsens, we will obviously work to fix it as soon as we can. I know of no other team in flight-sim history that has done so much to "officially" improve their product.
Again, we are sorry for the inconvenience this bug has caused our community and we will work to fix.
Jason
Upravil/a BP_Madvlk dne 28-12-2012 21:38
|
|
|
|
magot |
Přidané 29-12-2012 01:40
|
Fusioner
Příspěvek: 17688
Založený: 19.06.08
|
.. a napiště někdo Jasonovi na forum ať si dodělá u Felixu dvojstrannej materiál v nosu letadla ...
Já tam nejsem reglej ..
[img]http://imageshack.us/a/img826/5656/felixr.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|