November 13 2024 07:35:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
SPECIÁLKA - VIVE LA FRANCE
Lekk
Takže operační rozkazy předány - děj se vůle boží. Po velitelích prosím dodat rozdělení lidí podle volacích znaků a podvelitele u neoznačených jednotek.

losik
Já se bohužel musím odhlásit, budeme se akorát vracet ze cvičení.
Je mi líto, promiňte.

3BAP_Bugs
Prosil by som tú uvolnenú Ju-88 a moju bettynu pre 3.BAP_Kubrta. dík

http://3iap.org
1stCL_Piscot
Nejako jsem tu specialku nezaregistroval:sm19:.Tak alespon jako nahradnik,kdyz nebude volne misto.Dik.

3BAP_Plooskie
VGR_Lekk napsal:
Takže operační rozkazy předány - děj se vůle boží. Po velitelích prosím dodat rozdělení lidí podle volacích znaků a podvelitele u neoznačených jednotek.

... mám žádost na RED velení - mohli byste nám plovákovcům říct (nebo alespoň naznačit) co tam budeme mít za úkoly ??? Docela by mě to zajímalo ... :sm40:

Hoper
mno co asi - vzlítneš, poletíš a přistaneš
a když budeš dobrej, tak i znovu vzlítneš, poletíš a přistaneš Úsměv

jdu trénovat bodové přistávání Šklebící se

doplnění - mne ještě napadlo - máš rybářské pruty ? Zaparkujem obě Rufe, nahodíme - a jaká byla válka Šklebící se
Upravil/a Hoper dne 08-07-2006 13:26

LesniHU
No co byste asi delali - budete lovit cerveny piloty (tedy samozrejme jen ty z nich, kteri to dotahnou az nad vodu) Úsměv.

3BAP_Plooskie
Hoper napsal:

doplnění - mne ještě napadlo - máš rybářské pruty ? Zaparkujem obě Rufe, nahodíme - a jaká byla válka Šklebící se

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

... no jo - možná ani nebudeme vzlítat, jak se tady třepalo že pro nás nemají letiště a bude nás to rodit do luftu ... Mrknutí
Ale stejně mě zajímalo, jestli budeme jenom vytahovat "utopence", nebo jestli budeme mít nějaké speciální úkoly ...

S těma prutama je to dobrý nápad, akorát si nejsem jistý, jestli to IL simuluje Šklebící se
Ale třeba najdeme nějaké "velikonoční vajíčko" - vestavěný simulátor rybolovu z plováku Rufiny Šklebící seŠklebící seŠklebící se

AMP
Sry nemůžu letět. Smutný
Kua se stěhuju. Naštvaný:tdown:

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
3BAP_Plooskie
Hele - chraňbůh že bych chtěl velení do toho kecat, ale letí se tahle akce vůbec ??? Že jako nikdo nic neorganizuje, nepředává ??? Fakt to budeme mít s Hoperem jenom o tom rybaření, nebo se bude i lítat ??? (sakraproctadynenizadnyoteznikovysmajlik???)

VGR_Ghost
3BAP_Plooskie napsal:
Hele - chraňbůh že bych chtěl velení do toho kecat, ale letí se tahle akce vůbec ??? Že jako nikdo nic neorganizuje, nepředává ??? Fakt to budeme mít s Hoperem jenom o tom rybaření, nebo se bude i lítat ??? (sakraproctadynenizadnyoteznikovysmajlik???)

Lekk je na dovolené, vrátí se myslím přesně 23 (tedy v den akce). A já, ani nikdo z VGR, nemáme žádný instrukce. Teda abych to upřesnil, víme úplný ho*no. Takže musíme počkat...

http://www.virtualgrimreapers.net/
1stCL_valhera
Urcite dostanes nejaky prima rozkaz od veleni az budes stat v pristavu a rybarit Úsměv Treba neco jako: Posbirej vajgly na molu, natri letadlo ... atd

1stCL_Jamamoto
3BAP_Plooskie napsal:
Hoper napsal:

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

... no jo - možná ani nebudeme vzlítat, jak se tady třepalo že pro nás nemají letiště a bude nás to rodit do luftu ... Mrknutí
Ale stejně mě zajímalo, jestli budeme jenom vytahovat "utopence", nebo jestli budeme mít nějaké speciální úkoly ...

S těma prutama je to dobrý nápad, akorát si nejsem jistý, jestli to IL simuluje Šklebící se
Ale třeba najdeme nějaké "velikonoční vajíčko" - vestavěný simulátor rybolovu z plováku Rufiny Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Plooskie, jestli má pro vás Ikar nějaký spešl úkol, určitě to nevykecá tady na veřejném foru.....Šklebící se

3BAP_Plooskie
No jo, já nechci aby to vykecal tady, já se snažím velení poňouknout, aby mi to vykecali třeba jinde ... Mrknutí

310_Ikar
a no jo porad..se na tom pracujeŠklebící se

www.310raf.com
Kurtis
Vzhledem k tomu, že se WildPig již dva týdny nehlásí a dle mých informací je mimo, uvloňuji tímto rezervaci pro WildPiga a nabízím volné místo pro Piscota.

Omlouvám se za pozdní reakci, chtěl jsem mu dát šanci. Doufám, že Piscot bude mít čas a zájem.

Wulfi
Ahoj jestli zbude místo za Deutchland tak rád poletím. :tup:

310_Ikar
MHA / GHOST / CHROUST / HOPER / PLOSKIE + WELINGTONI MAJI PM S UKOLY !!! sledujte bileho kralika....Mrknutí

Sraz vsech velitelu skupin a na TS lion red kanal 23.7.06 v 18:30 pls!!!

DIKY a S! Ikar

www.310raf.com
1stCL_Jamamoto
Jak to vůbec bude se skinama?

mha
310_Ikar napsal:
MHA / GHOST / CHROUST / HOPER / PLOSKIE + WELINGTONI MAJI PM S UKOLY !!! sledujte bileho kralika....Mrknutí

Sraz vsech velitelu skupin a na TS lion red kanal 23.7.06 v 18:30 pls!!!

DIKY a S! Ikar

Díky Ikare, PMko převzato a účast na brýfingu potvrzuji....Cool
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

35,961,292 návštěv