Připravované patche a datadisky - novinky, spekulace
|
LesniHU |
Přidané 21-10-2005 20:40
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
Založený: 30.09.05
|
1stCL Novotny napsal:
mkubani napsal:
Drevokocur, a ktore jap. masiny ti tak este velmi chybaju (okrem tych avizovanych a pripravovanych v buducnosti)? Ja mam pocit, ze okrem mozno Nemcov a Sovietov su Japonci najlepsie "vybaveni" v tomto sime. Nemam pocit, ze by im chybalo nejake kriticke lietadlo (Kate neratam, nedostatok referencii pre kokpit). Okrem Ki-44 ma nic ine nenapada.
A to jako myslíš vážně????
Urcite mysli a ma pravdu. |
|
|
|
mkubani |
Přidané 21-10-2005 20:59
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 301
Založený: 02.10.05
|
Dik LesniHu.
Drevokocur, no fakt vazne. :yes: A normalne. Mna okrem Ki-44 a Kate nic ine nenapada (za predpokladu, ze nepocitam pripravovane lietadla v buducich patchoch alebo addonoch). Ved povedz, ktore mas na mysli ty. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 22-10-2005 00:18
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Novotnňas je milovník těch japonských rýžových papírů a ví, že to není jen o A6M, Ki-43 a Ki-84. V současnosti žádná strana ve FB nemůže být tak docela spokojena a všichni si mohou najít dost klíčových typů, nebo subverzí, které chybí. Možná Rumuni mají všechno . Nicméně i tak jsou FB "strašlivě" rozsáhlé a v tomto směru překonaly konkurenci. Osobně preferuji komplexní zpracování jedné fronty, než "částečné" zpracování všech front.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
LesniHU |
Přidané 22-10-2005 18:52
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
|
1stCL_Fucida napsal:
Novotnňas je milovník těch japonských rýžových papírů a ví, že to není jen o A6M, Ki-43 a Ki-84. V současnosti žádná strana ve FB nemůže být tak docela spokojena a všichni si mohou najít dost klíčových typů, nebo subverzí, které chybí. Možná Rumuni mají všechno . Nicméně i tak jsou FB "strašlivě" rozsáhlé a v tomto směru překonaly konkurenci. Osobně preferuji komplexní zpracování jedné fronty, než "částečné" zpracování všech front.
Opravdu bys pro kompletne zpracovany pacifik obetoval cele evropske bojiste?
Neco z novych map:
[img]http://ianboys.war-clouds.net/burma_alt1.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://ianboys.war-clouds.net/burma_alt2.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
Drevokocur |
Přidané 23-10-2005 11:59
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 280
Založený: 01.10.05
|
Takto to že Oleg přidá AI letadla, je imho úplně k ničemu, a nechává mě to zcela klidným, AI s tím beztak léta jako prase, prostě kampaně proti AI pilotům jsou mimo mísu, hlavně za JAP, rozjel jsem kampaň na full real s KI-61 a Ki 84 na Palau (kampaň pokračuje dál na Ivodžimu) za Japce a po šesti vzletech mám 29 sestřelů, 3 metály a 1 povýšení, tohle přece není normální !!! A není to tím že jsem dobrý střelec, ale že AI létá občas léta na hranici trapnosti, dělá samé barell rolly, ztrácí energii, potom jde dolů a do pekel. Takže AI letadla nic neřeší, při stávajícím modelu umělé inteligence.
takže z těch létatelných! Jap letadel mi prostě chybí:
D3A2 (rychlejší Val)
B7A Grace (aspoň jeden torpéďák pls !!!)
N1K1 - (K2) Shiden
A5M Claude
J2M Raiden
Jokosuka P1Y1 Frances (tohle by byl nářez)
létatelná Ohka
D4Y Judy
Ki 27 Nate (překrásné letadlo, tohle chybí strašně pro Čína + SSSR vs Jap)
Ki 46 Dinah
Ta Barma je nádherná
Upravil/a Drevokocur dne 23-10-2005 12:03
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 23-10-2005 12:27
|
Hlavní administrátor
|
LH, ne Evropu bych pro Pacifik neobětoval. Ale naopak úplně klidně
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 23-10-2005 12:58
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
Založený: 29.09.05
|
Drevokocur napsal:
Takto to že Oleg přidá AI letadla, je imho úplně k ničemu, a nechává mě to zcela klidným, AI s tím beztak léta jako prase, prostě kampaně proti AI pilotům jsou mimo mísu, hlavně za JAP, rozjel jsem kampaň na full real s KI-61 a Ki 84 na Palau (kampaň pokračuje dál na Ivodžimu) za Japce a po šesti vzletech mám 29 sestřelů, 3 metály a 1 povýšení, tohle přece není normální !!! A není to tím že jsem dobrý střelec, ale že AI létá občas léta na hranici trapnosti, dělá samé barell rolly, ztrácí energii, potom jde dolů a do pekel. Takže AI letadla nic neřeší, při stávajícím modelu umělé inteligence.
Zkusil sis zvýšit obtížnost v nastavení generátoru? Defaultně je nastavená tak, aby od toho lidi neutekli.
Drevokocur napsal:
Ta Barma je nádherná
To je. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 23-10-2005 13:30
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
A co Nakadžima Ki-44 Šoki (Tódžó), Drevikocúre? Ta mi chybí snad nejvíc. Ve srovnání třeba s Raidenem jich lítalo spousta. |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 23-10-2005 15:23
|
Uživatel
Příspěvek: 941
|
Drevokocur napsal:
takže z těch létatelných! Jap letadel mi prostě chybí:
D3A2 (rychlejší Val)
B7A Grace (aspoň jeden torpéďák pls !!!)
N1K1 - (K2) Shiden
A5M Claude
J2M Raiden
Jokosuka P1Y1 Frances (tohle by byl nářez)
létatelná Ohka
D4Y Judy
Ki 27 Nate (překrásné letadlo, tohle chybí strašně pro Čína + SSSR vs Jap)
Ki 46 Dinah
Ta Barma je nádherná
Tu ohku chci taky, už vidím tu krásnou kamikaze kampaň . |
|
|
|
Noram |
Přidané 23-10-2005 15:41
|
Uživatel
Příspěvek: 591
|
paja_cz napsal:
Drevokocur napsal:
létatelná Ohka
Tu ohku chci taky, už vidím tu krásnou kamikaze kampaň .
kampaň s jednou misí a na online by to nemuselo být špatné s DK na AH to bude určo zábava :sm35:
Upravil/a Noram dne 23-10-2005 15:41
|
|
|
|
Drevokocur |
Přidané 23-10-2005 17:42
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 280
Založený: 01.10.05
|
313_cibule napsal:
A co Nakadžima Ki-44 Šoki (Tódžó), Drevikocúre? Ta mi chybí snad nejvíc. Ve srovnání třeba s Raidenem jich lítalo spousta.
jo na Shoki-ho jsem zapoměl, ten pochopitelně taky citelně chybí....
Oleg dal Japcům ultimátní Ki-84, které se nemůže asi v pacifickém konfliktu postavit nic. Pak dodatečně přihodilil navrch Bettynu, která sice potěšila, ale na torpédování se moc nehodí. Pacifik je prostě domrvený. Málo bojišt, pramálo vyloďovací a námořní techniky, málo zajímavých letadel, zprasené letadlovky, mírně graficky nedomrlé mapy. Imho proto je zjevná nechuť hrát na DS pacifické mapy. Sám to znám ze serveru WT, když po skvělých mapách Kronstad 1941 a St. Nazaire 1942 naskočí Okinawa1945, hned je z počet hráčů sotva třetinový |
|
|
|
Josef Ruhme |
Přidané 23-10-2005 19:06
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 181
Založený: 10.10.05
|
Drevokocur napsal:
Pacifik je prostě domrvený. Málo bojišt, pramálo vyloďovací a námořní techniky, málo zajímavých letadel, zprasené letadlovky, mírně graficky nedomrlé mapy. Imho proto je zjevná nechuť hrát na DS pacifické mapy. Sám to znám ze serveru WT, když po skvělých mapách Kronstad 1941 a St. Nazaire 1942 naskočí Okinawa1945, hned je z počet hráčů sotva třetinový
To je tím, že pacifik obecně moc lidí netáhne. |
|
|
|
Mungo |
Přidané 27-10-2005 13:35
|
Uživatel
Příspěvek: 718
Založený: 03.10.05
|
Starty z lietadlovych lodi su naozaj domrvene kvoli ich statickosti (a rodeni sa do seba :upsetw: ), ale myslim, ze problem je v inom. Pacifik je napriek vsetkemu dost "zabudnute" bojisko a kedze tam nie su fokose, befka ani lavocky, tak sa tomu ludia vyhybaju. Napriek tomu, ze obe strany maju niekolko skvelych strojov, s ktorymi je radost lietat (dokonca P-38, P-39 a P-40 najdu skvele uplatnenie).
Ale bolo by potrebne trochu popracovat na mapach (ja ich zial tvorit neviem), nakoniec nemusia byt len boje s pomocou lietadlovych lodi. Co som chodieval na Zvs.W, bolo tam zopar vybornych map, kde obe strany startovali z pozemnych zakladni. Taka Barma, Guadalcanal a ine su podla mna velmi dobre.
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 27-10-2005 15:10
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
Problémem pacifických map je to, že přesto nabízí pěkné stroje(P-39 , p-40,p38 a jiné) nebo zeke, oskara, hien je taky nádherný....že jaksi tady na nás mnohem blíže dýchá evropa a evropské válčiště. Pacifik je prostě odsud daleko......třeba američanům může být pacifik bližší než evropa... |
|
|
|
stepa |
Přidané 27-10-2005 15:48
|
Nováček
Příspěvek: 6
|
Ja si myslim ze pacifik je super a letadlovky taky :sm33: |
|
|
|
Hoper |
Přidané 27-10-2005 18:17
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
|
stěpo, ty mlč, ty mlč ! aby se ti to nelíbilo, když si tam tak klidně zapaluješ chudáky Zera |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 27-10-2005 18:19
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
Mungo napsal:
...a kedze tam nie su fokose, befka ani lavocky, tak sa tomu ludia vyhybaju. Napriek tomu, ze obe strany maju niekolko skvelych strojov, s ktorymi je radost lietat (dokonca P-38, P-39 a P-40 najdu skvele uplatnenie....
No lavočky nejsou na většině map a přesto se lítají, tady jde hlavně o ty bfka a fokouše :sm13: |
|
|
|
Mungo |
Přidané 28-10-2005 13:55
|
Uživatel
|
To hej, nakoniec cerveni si najdu svoje klasiky tu aj tam, len my modri, ak nimi chceme ostat, musime brutalne zmenit taktiku
Ale ako vravim, aj ked mojou klasikou je befko a fok, zalietam si rad aj Pacific (a obcas aj za cervenaskov :sm13: ) |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 28-10-2005 14:04
|
Hlavní administrátor
|
Proč bychom lezli do letadel, která nám nesedí?
|
|
|
|
Mungo |
Přidané 28-10-2005 14:11
|
Uživatel
|