December 22 2024 13:40:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Malý koutek dotázků
beermajkl
nevíte kdy vyjde ten simulátor IL2sturmovik z období bitvy o británie?

Hoper
Při přečtení předchozího příspěvku jsem si vzpomněl na Varla Frištenského, jak taky chtěl něco říct, ale nemohl si na nic vzpomenout...

Takže pro ostatní ještě jednou:
Windows7 PRO a pokus upravit uživatelské proměnné (Upřesnit nastavení systému - Proměnné prostředí) jako uživatel bez admin práv.
Jiný (resp klasický způsob ) než přes registry existuje ?

ed: tak si odpovím sám
- kdo má nevypnuté windowsí hledání, stačí do "Prohledat soubory a programy" napsat "Proměnné prostředí" a pak se to spustí bez obtěžování o admin heslo přímo pro uživatele (nabídne i pro systém).
Upravil/a Hoper dne 24-05-2013 07:08
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

saldy
Odešel mi HDD, ale rád bych z něj zachránil nějaký data, nechce se mi to dávat do servisu, zase tak to nehoří. Připojil jsem ho přes SATA kabel, ale jednotka je nenalezena, existuje na to nějaký soft, nebo je třeba si s tím nějak jinak pohrát?

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
saldy napsal:

Odešel mi HDD, ale rád bych z něj zachránil nějaký data, nechce se mi to dávat do servisu, zase tak to nehoří. Připojil jsem ho přes SATA kabel, ale jednotka je nenalezena, existuje na to nějaký soft, nebo je třeba si s tím nějak jinak pohrát?

Odešel hdd je širokej pojem .... fungujou plotny?

CidJcCZE
saldy napsal:

V první řadě zkus zapojit HDD jako externí ,pokud pujde data dostanes ven, ale pokud neklikne, jses pěkně v háji, protože z disku data nedostaneš. Program na to není. Firma ,která to dělá je v Liberci pokud vím, ale chtěj za to moc, tak se ti to ani nevyplatí. Jak řikám, zkus zapojit jako externí a pak se uvidí. kabelaz viz zde: http://www.atcomp.cz/zbozi/kabel-adapter-usb-ide-sata-2-5-3-5-redukce/detail.aspx?p=z:166897

http://www.dcjc.cz
clone9cz
Na http://www.datarecovery.cz/ zdarma sdělí, kolik toho zachrání. Zakázku lze vyzvednou bezplatně bez udání důvodu. V práci jsme to udělali stejně tak, neopravený disk se pak dal do trezoru a tam leží asi dodnes.

http://www.wwii-illusion.net
saldy
Blbnou mi všechny USB vstupy, co do nich napíchnu teda funguje, ale nejdou mi přetáhnout velký datový soubory z flešky, pak to hned zamrzne, nevim jak a kam se ve win7 proklikat a vůbec co s tím? Něco takovýho jsem teda ještě neřešil.

Jinak fleška je ok

saldy
saldy napsal:

Blbnou mi všechny USB vstupy, co do nich napíchnu teda funguje, ale nejdou mi přetáhnout velký datový soubory z flešky, pak to hned zamrzne, nevim jak a kam se ve win7 proklikat a vůbec co s tím? Něco takovýho jsem teda ještě neřešil.

Jinak fleška je ok

Tak bude to nejspíš potřebovat aktualizaci chipsetu na desce, doporučí někdo jednoduchý prográmek, který mi udělá zálohu a sám najde aktualizaci?

magot
saldy napsal:

saldy napsal:

Jinak fleška je ok

Tak bude to nejspíš potřebovat aktualizaci chipsetu na desce, doporučí někdo jednoduchý prográmek, který mi udělá zálohu a sám najde aktualizaci?

to asi chipsetem nebude, to musí fungovat vždy a všude o kdyby byl chipset dubovýho dřeva!
To máš nějakej renonc na základovce ...

Bierglass
Zkoušel si tu flešku na jiném PC? Po připojení flešky jí to "vidí"? Máš dost paměti? Jiné zařízení po připojení do USB je funkční(např joy)?

Hoper
Tak zas po delší době dotaz: nosič (dvou) kol na kouli - používá někdo ?
Pokud ano, má někdo zkušenosti s Thule nebo Westfailií ? Tažné mám skopčáky (Westfalia), do teď jsem na staré střeše používal příčníky a nosič od Thule (= spokojenost). Na novou střechu staré příčníky jsou úzké, takže koukám po tom nosiči na tažné...

Ta WF je v nějaké novější verzi BC 60, což je "zdokonalená" Portilo 2. A prodávají ji 10km od nás. Mmj.
Je celkem skladná a měla by si rozumět s mojí koulí (ehm... :)

Thule, ač starší model, mi přišel možná krapet lepší - kolmé uchycení plášťů asi lepším páskem (není to čistej plast jako u WF).
Jinak systém u obou značek je celkem stejný (co jsem teda koukal na obrázky a nějaké video). Ideální by bylo to vyzkoušet s mýma dvěma kolama, ale to asi nikde nepůjde :))

vyřešeno - Uebler nano
Upravil/a Hoper dne 06-11-2014 10:51

ovarek.cz/hamster.gif

DarkTatka
Nemate nekdo zkusenosti s potenciometry ktere se "pretaceji"? Mam Big Joe pedaly typ 2. Zacaly mi oba potenciometry (jak v pedalu tak v "plynovce" ) ukazovat pri uplnem vytoceni na "MAX" nulove hodnoty. Prubeh hodnot je (dle windows kalibrace - display raw data) 7 (plne otoceny po smeru hod. rucicek) postupne pri otaceni proti smeru hod. rucicek se hodnota zvysuje az na 255 a pak na poslednim milimetru otaceni skoci zpet na nizka cisla, napr 3, jak kdyby jezdec v potenciometru preskocil pres konec drahy zpet na zacatek. Nesetkal jsi se s tim na jinych potacich? Prakticky nemam problem potenciometr za jiny 100k potak vymenit, nechce se mi ale shanet kousek aby mechanicky pasoval ke zbytku soucastek (ty co mam doma maji moc tlustou manipulacni tycku)

Hoper
Tak zas něco :(

Právě jsem si přečetl mail od dyn.com, že končí s podporou (a především provozem) free účtů. A já jsem jeden z řady těch, co jejich free služby využívali.
Poradí mi někdo jinou alternativu zadarmikové "dynamické dns" ?

(Už jsem uvažoval i o registraci nějaké své placené domény, problém je ovšem ten, že nemám pevnou IP. A teda platit si ještě za to se mi nechce...)

vyřešeno - zaplatil jsem asi dva roky dyndns
Upravil/a Hoper dne 06-11-2014 10:51

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
Pokud zadám web: http://web.com a je v něm něco jako index.htm(l), tak se mi ta stránka (index.htm) automaticky otevře.
Ale já naopak nechci, aby se mi spustila a jen se mi ukázal výpis obsahu toho webu (procházení na tom serveru zakázané není)
JAK TO TEDY UDĚLAT ? (Total už bohužel procházení webů neumí)

ovarek.cz/hamster.gif

Rumcajs
Hoper napsal:

Pokud zadám web: http://web.com a je v něm něco jako index.htm(l), tak se mi ta stránka (index.htm) automaticky otevře.
Ale já naopak nechci, aby se mi spustila a jen se mi ukázal výpis obsahu toho webu (procházení na tom serveru zakázané není)
JAK TO TEDY UDĚLAT ? (Total už bohužel procházení webů neumí)
Hopere WEBový server už dávno není pouhý mapovaný souborový systém na HTTP protokol. Nikde není standard, který by ti ukazoval kompletní mapu serveru. Pokud je někde použit index.html, pak je to nezávazná konvence. Klidně to může být default.asp místo toho. Nebo to nemusí udělat nic. Většina dnešních WEBů nejsou jen stránky, je to aplikace. A aplikace není jen stromová struktura souborů, aplikace mají stav. Ale to už bych byl asi offtopic.
Non est specifica

autodeath
Webovy (http) server ma obvykle dva konfiguracni parametry, ktere se k tomu vztahuji: povoleni vratit v odpovedi obsah adresare (obvykle vypnuto - bezpecnostni riziko) a seznam souboru, ktere povazuje za implicitne zobrazitelne v pripade, ze prijde pozadavek na adresar.
- pokud mas pristup ke konfiguraci weboveho serveru, je to nasnade,
- pokud mas pristup k obsahu (adresarove strukture), sypej si soubory, ktere chces zobrazovat, do podadresare, ktery neobsahuje zadny ze serverem implicitne zobrazitelnych souboru,
- pokud mas pristup k obsahu a server podporuje nektery ze skriptovacich jazyku, nech si poskytovani obsahu a jeho obsluhu delat skriptem,
- pokud jsi jen na strane klienta bez moznosti vyse uvedenych, nevim o zpusobu bez utoku na server

Hoper
Jednalo se o webspace s již ukončeným přístupem ale kupodivu stále zachovanými soubory. "Povolené" prolejzání obsahu jsem "blokoval" právě tím index.html v rootu (níž už nebyly).
Nicméne jsem objevil zálohu a požadované jsem tam stejně nenašel :(

autodeath - i tak díky :)

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
jelikož se mi nepodařilo dohledat data jak na "webu", tak i na lokále, tak házím dotaz sem - obrázky z EDIHO AKCE "TAJNÁ ZBRAŇ" náhodou někdo nemá ?
stačí klidně ty moje :)

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
fakt nikdo nemá ??

ovarek.cz/hamster.gif

saldy
Chlapi potřebuju poradit, notebok asi win7 nevidí router, WIFI má aktivní, ale divný je že i když to připojim kablem přímo do routru, furt nic. Jako by tam byla nějaká brána zamčená nebo co. Navíc to není noťas můj, je to v azbuce a domlouváme se německy Šklebící se
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,122,986 návštěv