October 19 2025 19:44:09
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World 2025
AJaromir
Pro mě dlouho očekávaná funkce by mohla v DCS být už dnes:
YouTube Video

AJaromir
Patch je venku.
https://www.digit...9.15.9408/

Hlavní změny:
DTC
Cold War Germany - má aktuálně 100 GB a ve výsledku má mít přes 200 GB Šklebící se
Upravil/a AJaromir dne 17-04-2025 21:28

AJaromir
NENA! Šklebící se Šklebící se Šklebící se
YouTube Video

saldy
Fixed: When spawning unarmed with the Mi-8 and then ask the ground crew to install door gunners, the back door gunner is inoperable

tvl oni opravili nefunkčního střelce po 2 letech, to je větší událost jak celá germánie

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Zifi
Jaký potřebuju HW na tu mapu Studené války? Jsem celkem rád, že jsem se nakonec rozhodl pro 64Gb RAM. Už to někdo létáte?

AJaromir
Tohle kdyby byl oficiální trailer na CWG Šklebící se
YouTube Video

magot
já jen čekám než nějakýmu blbštajnovi dojde ty balóny začít počítat, protože jich tam bude hádám 99, proto to tam ty kluci z Ugry dali. Něco jako najít na NTTR UFO Šklebící se
btw v 80's v německu frčela víc Nina Hagen než Nena Úsměv
Upravil/a magot dne 15-05-2025 21:56

magot
mohutný švédský mod AI assetů se stane součástí DCS core
We are collaborating with Currenthill to offer an exciting collection of air, land and sea AI assets. Each asset comes with high-resolution textures and 3D geometry, animations, and realistic weapon implementations. These assets will be added at no charge to the DCS core!

AJaromir
A tipuji, že Havoc by potenciálně mohl být další modul.

magot
Mi-28 těžko, že? Šklebící se Takže A-20?

magot
bavorák do dcs, ještě by to chtělo blondýnu vedle na sedadlo když už to je ten kabrouš Šklebící se
www.digitalcombatsimulator.com/upload/userfiles/5c3/nz4sn9lxznc20gjt44zx1kr3akraumak/Screen_250420_211048.jpg

AJaromir
YouTube Video

AJaromir
Infografika od SpudKnockera, který dostal svolení o celé situaci mluvit od zdrojů, jenž nechtějí být zveřejněni.

TBS je něco jako profesionální verze DCS. Společné je prakticky ale jen jádro EDGE, jinak se jedná o přesně navržený simulátor dle požadavků a potřeb zákazníka. Dá se říct, že co VBS, to originál. VBS by měl být mnohem lépe vyladěn, než DCS. Prakticky by neměl obsahovat žádné nevyžádané nástroje, měl by být velmi stabilní a funkční. Měl by fungovat 20 let bez nutnosti aktualizace HW nebo SW, což přesně TBS dělá. Navíc u VBS je daleko menší problém různými omezeními. Například při tvorbě separátní verze pro profesionální účely automaticky dochází k ochraně citlivých informací. Pokud by zábavní a profesionální verze nebyla oddělena, mohlo by tak docházet například k neoprávněnému vynášení tajných informací ohledně daného letadla.

FAE jsou Ekvádorské vzdušné síly.

Razbam má smlouvu s FAE o SuperTucano a vytváří pro ně simulátor. Na tom by nebylo nic špatného, pokud by byl postaven na profesionálním TBS, a ne na DCS, jenž je oficiálně pouze pro zábavní účely. DCS ani není pro profesionální účely přizpůsoben. ED se proto už dlouho snaží s RB podepsat novou smlouvu o práci na TBS, což se jim ovšem nedaří. Tím pádem RB porušuje smlouvu s ED tím, že vytváří profesionální produkt bez jejich svolení, protože mají smlouvu jen na zábavní produkt.

Ironicky celé to je o modulu, o nějž by v DCS byl i relativně malý zájem. Vlastně by pro DCS ani nemusel vycházet a RB se mohl soustředit pouze na verzi TBS. Tím by taky ušetřili zdroje. Anebo by pro DCS mohl vyjít později. Úplně stejně vznikl A-10C nebo třeba L-39C

YouTube Video

Upravil/a AJaromir dne 30-04-2025 00:29

LesniHU
To, ze by o nej byl maly zajem, je pomerne irelevantni, spis jde o to, jaky je zajem o ostatni moduly. Kdyz to shrnu, a nemam zadne zakulisni informace, tak ED proste chce chechtaky od zakaznika, a o tyhle penize by to mel bud drazsi, nebo by RB dostal mene. Otazka, jestli to maji ve smlouve a jestli je to tedy spatne z jedne strany, nebo je to proste vydirani ze strany druhe, zustane asi jeste dlouho nezodpovezena.
Mimochodem, ono "herni" jadro DCS je perfektne ok na to, aby se nad tim postavil sim, zatimco bych se vubec nedivil, kdyby ta profi verze byla licencovatelna jen jako pronajem za nemaly pravidelny poplatek (protoze proc jinak by ED tak moc riskovalo ztratu nekolika modulu pro hru).

AJaromir
Co jsem z videa pochopil, tak problém je, že smlouva je jen na "herní" verzi a ne na "profi" verzi. ED chce mít samozřejmě nad tím kontrolu. Hráči mají jiné požadavky než profi zákazníci. Pokud tedy RB používá SDK a IP poskytnutý ED k vytváření simulátoru, který není v rámci jejich smlouvy, tak to berou jako porušení smlouvy. A jinak obecně i pro RB by bylo lepší vytvořit profi simulátor v TBS.
Upravil/a AJaromir dne 30-04-2025 00:37

LesniHU
ale to rika to video. Nevíme, jestli ve smlouvě něco takového je. Ty tanečky okolo naznačují, ze není, a ze ed by moc rado dotlacilo situaci k tomu, aby bylo.

magot
A ještě zajímavější je, že Embraer, tedy výrobce super tucana má svůj vlastní sim engine
https://www.colli...ion-system

Evidentně chtěj gringové s ekvádorské vlády ušetřit kde se dá Šklebící se
Upravil/a magot dne 15-05-2025 21:54

pSipi
magote ty si gringo. Pff
Z ekvadorskej vlady su to skor Muchachos a Amigos.

alfik
"Hey, Ómbrééé" Úsměv
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

magot
USS Oriskany asset mod pro A4E ve výrobě
https://www.reddi...e_renders/
cdna.artstation.com/p/assets/images/images/087/483/660/large/itsmerker-oriskany-full.jpg

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,311,524 návštěv