Letu zdar, piloti! Vsetko ma svoj cas presuvame na dobu po prazdninach. Nie je uz teda "sluzobnym tajomstvom" ze sa jedna o vylodie v Dieppe/Operaciu Jubilee. Konkretny termin sa vcas dozviete.
Mam za to, ze potencial tejto specialky vyuzijeme plnsie po prazdninach ako teraz v lete, kedy sa hrnu rozne akcie na kazdy vikend. Mrzi ma ze sa akcia neodletela v riadnom termine, vela ludi si urobilo v ten vecer cas. Je to pre mna nova skusenost. Verim vsak ze vsetko ma svoj cas a pochutname si na tejto akcii ked ovocie bude zrele.
Vsetko ma svoj cas bolo motto nasej svadby s manzelkou Mariou. Tento citat je z knihy Kazatel z Biblie. Zaujimavou paralelou tejto specialky s nasou svadbou je, ze na prvy nami zvoleny termin sme sa nezobrali - niekto nam vyfukol objednanu salu na druhy pokus to bolo pravdaze uzasne. Snad paralela bude pokracovat rovnako
Tento rok je 80. vyrocie vylodenia v Normandii. Chcel by som este zorganizovat akciu na pripomenutie si vylodenia z pohladu 134. cs. wingu. Saldy uz ma toho z box mission builderu asi dost, ale snad sa nam ho spolocne podari zapalit a dodat mu chut na este jednu akciu
Akokolvek, Aces team ma pripravene viacere akcie na ktore sa aj autori tesia, takze ak nebude koniec sveta, zalietame si.
Dakujem Aces teamu za spolupracu a vsetkym za pochopenie a trpezlivost
Nicméně trénovat můžeme dále a nějakou tu sobotu před prázdninama bychom mohli udělat nějakej společnej a oraganizovanej trénink včetně scénáře, protivníků a zahraniční podpory, třeba od 20:00...
Díky za to, co pro nás děláš. I všem dalším, co se podílejí. Po prázdninách budu opět na značkách. Těším se.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.