Black Panthers Server
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 08-02-2007 22:21
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
Přibližně by mi mohlo bejt 2065 let. Jinak na našich stránkách to máš. A udělejte si něco s tím vaším adminem, je to nějakej netykavka. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 08-02-2007 22:25
|
Diskutující
|
BP_Imelman napsal:
A nejhorší či nejlepší na tom je ,že jediný kdo se stavěl proti otočení plansetu mimo pořadí aby Vám vyhovovalo a byli tam IL-2 jsem byl Já který do bombru leze akorát z donucení . Tyrl s Filipem to točili kvůli Vám a Vy na ně ještě řvete.
Kdo na vás řve, vy ste si začali že chodíme jen na vaše letiště a že se vám to nelíbí.
P.S. Když se otočila mapa na tu Moskvu a my jsme se odlétávali od našeho domácího letiště k útoku na vaše severní letiště, už ste nás v chatu plísnili že nečteme brífínk a že zase jsme u Vás na letišti. A musím říct že takovej radar by vám záviděli i briti v roce 40.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 08-02-2007 22:30
|
|
|
|
BP_Imelman |
Přidané 09-02-2007 00:26
|
Nováček
Příspěvek: 78
Založený: 16.12.05
|
Vy jste si začali ...Hi Hi jak malej
Tak podívej, chytrému napověz......
1) Když se někam jde létat ,na AH či WT atd..... taky si už ze slušnosti přečtu o co go na daném serveru, abych byl v obraze což Ty neděláš jak jsi sám napsal tak zmlkni.
2) Cassiusi pokud létáš naše mapy a na našem serveru budem se vyjadřovat s tím počítej .
Mým přáním je, aby tato hra byla zábavná pro více pilotů a tím nemyslím v tuto chvíli naší letku BP ale všechny Ty ostatní a jak jsem u Vás četl máte i svoje stíhače jako podporu tak v čem je problém. Vy letíte na cíle mise ,stíhači s Vámi a jestli za něco stojí a já věřím že ano,ztráty budete mít minimální či žádné . Jsi host a vítaný ale jenom HOST !
3) Žádnou Moskvu si včera u nás létat nemohl chlapče nebo máš vidiny, ty mapy se jmenují úplně jinak
4) S Adminem nic dělat nehodlám,jelikož není proč.
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 09-02-2007 00:40
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Je těžký počkat tři minut než si odhodíme náklad a zmizíme domů, nebo jít na jíné letiště?
Ty tvoje tři minuty trvaly jeden a půl mapy. A že Vás pak někdo roztřílel na letišti? Tomu se nesmíte divit. Kdo s čím zachází tím také schází. Tu hlášku ohledně radaru jsem nepochopil. Můžeš jí prosím rozvést? |
|
|
|
GC3_Chroust |
Přidané 09-02-2007 07:37
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 367
|
BP_Imelman napsal:
Chroust napsal:
Koukam ze BAP odvedl peknou praci a nekteri panove na druhe strane to nemuzou zkousnout?
Hochu hochu to ani nebudu komentovat !
Chlapce ja se Ti ani nedivim
Uz nechci prudit, ale nemyslim ze by se kluci z BAPu chodili na vase letiste ukajet. Myslim ze tam nechodi ani jako Vy cekat na to az nekdo vzlitne aby ho vulcovaly, proste provedou utok na cele letiste a pokud tam vidi naky cil a maji prostredky jej znicit tak ho nici, pokud tam nic neni leti domu, takze mozna jsou lepsi nez nekdo kdo ceka nahore pul hodky nez se nekdo objevi??
Zkuste se tedy zamyslet jestli Vam tohle osocovani stoji za to a jestli to opravdu nejde vydet jinak a to i presto ze jste to byli zrovna vy kdo to odnesl....
Pokud se Vam to jednani nelibi tak jim dejte banana a hotovo, myslim ze je to prijemnejsi nez tohle co tady predvadime?? |
|
|
|
Jirka |
Přidané 09-02-2007 08:04
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
Bezva čtivo. Asi by stálo za to oprášit TrackIr a jít si na BP aspoň jednou zalítat. Vypadá to, že se tam dějí bezva věci.
@BP_Guru. Můžu se optat v čem byl ten problém s tím časem ? |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 09-02-2007 08:09
|
Diskutující
|
BP_Tyrl napsal: Tu hlášku ohledně radaru jsem nepochopil. Můžeš jí prosím rozvést? Prostě ste na nás měli blbý keci, když sme nad vaším letištěm nebyly, nevím ale my jsme nebyly jediní ilové na tý mapě. |
|
|
|
Jimik |
Přidané 09-02-2007 08:12
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 350
|
Jů já chci už taky oprašovat TIR a plechy z Jiříka! Kucí já chci poletovat.
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 09-02-2007 08:15
|
Diskutující
|
BP_Imelman napsal:
1) Když se někam jde létat ,na AH či WT atd..... taky si už ze slušnosti přečtu o co go na daném serveru, abych byl v obraze což Ty neděláš jak jsi sám napsal tak zmlkni.
2) Cassiusi pokud létáš naše mapy a na našem serveru budem se vyjadřovat s tím počítej .
3) Žádnou Moskvu si včera u nás létat nemohl chlapče nebo máš vidiny, ty mapy se jmenují úplně jinak
4) S Adminem nic dělat nehodlám,jelikož není proč.
1)Nezmlknu, ze slušnosti si přečtu leda pravidla na serveru.
2)Když budete rejt do nás tak my se k tomu taky vyjádříme.
3)Jak si je pojmenováváte je váše věc, ale Vjazma, Yuknov, Naro-Fominsk, Možajsk je od ilovské nepaměti Moskva.
4)Váš problém. |
|
|
|
Jirka |
Přidané 09-02-2007 08:16
|
Uživatel
|
1stCL_Jimik napsal:
PLECHY !!! |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 09-02-2007 08:17
|
Diskutující
|
BP_Tyrl napsal:
1)Ty tvoje tři minuty trvaly jeden a půl mapy. 2)A že Vás pak někdo roztřílel na letišti? Tomu se nesmíte divit. Kdo s čím zachází tím také schází. 1)LEŽ
2)Nikdo se tomu nediví, divím se jenom tomu že máte tu drzost nás za ty samé věci plísnit. |
|
|
|
Jirka |
|
Uživatel
|
Cassi, co si představuješ pod pojmem "ortodoxní prudič" ??? |
|
|
|
Tajpan |
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
1stCL_Jimik napsal:
a čo ti tvom bráni? |
|
|
|
Jirka |
Přidané 09-02-2007 08:20
|
Uživatel
|
A hele bratr slovák Ahoj Taypane
Jimikovi to chcíplo. Tak čeká až mu pošle Pápa novej.
Jen tak sedí a tiše se mračí, když mu povídám, jakej mám kolikrát pěknej ,panoramatickej a barevnej výhled z kabiny.
Upravil/a Jirka dne 09-02-2007 08:21
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 09-02-2007 08:25
|
Diskutující
|
To je nějaký nový náboženství? |
|
|
|
Jimik |
Přidané 09-02-2007 08:26
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 350
|
Každej večír poletuju OFFLine abych nevypadl z rytmu, ale je to jako v hypnóze. Navíc se mračím hlasitě! |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 09-02-2007 08:35
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
BP_Tyrl napsal:
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Je těžký počkat tři minut než si odhodíme náklad a zmizíme domů, nebo jít na jíné letiště?
Ty tvoje tři minuty trvaly jeden a půl mapy. A že Vás pak někdo roztřílel na letišti? Tomu se nesmíte divit. Kdo s čím zachází tím také schází. Tu hlášku ohledně radaru jsem nepochopil. Můžeš jí prosím rozvést?
Škoda, nerobil som si track, ale mám pocit, že sa nám tu niečo pomiešalo. Po nás sa na ešte mapu Barbarossa pripojila jedna skupina maníkov a tí tiež lietali v iloch. Dokonca ich omylom odcovroval nad letisko jeden náš IAPák. Istotne viem, že na letisko pod Obojanom , kde sú bombre sme predvčerom neútočili. Tam sme boli v nedeľu, a tiež omylom. Keby sme si všimli, že sú tam len bombre, tak by sme to nechali tak resp. pre stíhačov. Väčšia zábava a tiež účel je uzavrieť letisko so stíhačmi, potom sú tie bombre takmer ľahký ciel aj vo vzduchu (občas). Ako cieľ na tej prvej mape sme mali umelé letisko s I.A.R., juhozápadnejšie od toho bombardovacieho.
Taktiež sme na druhej mape Polotnanyij boli obvinení z vulchovanie cez chat skôr ako sme doleteli nad letisko myslím, že v M7-8. Boli sme tak v polovice cesty. Možno sa to celé zlialo a aj keď sme na letisko v M7-8 s bf110 útočili cca 6-7min a potom sme sa fakt venovali Závodu a vlastnému letisku, nikto už nerozlišoval, či tie ily čo sú práve nad vami (alebo pod) pilotujú BAPáci. To nikto nezaregistroval hlášky servra, že BLUE sú v sektore M2 (kde sa nachádza Polotnanyij Zavod - ostatne tam trafíme od čias LiW aj so zavretými očami) napadnutí? Chce to track, do frasa!
Upravil/a 3BAP_Bugs dne 09-02-2007 08:40
|
|
|
|
Jirka |
Přidané 09-02-2007 08:39
|
Uživatel
|
No to nemá chybu !!!
... víte, co je na Ilovi to nejlepší ???
Pět minut se lítá a pak se o tom pět dní flejmuje.
Ani moje žena nedokáže udržet doma bouřku v takovým časovým poměru. |
|
|
|
GC3_Chroust |
Přidané 09-02-2007 08:40
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 367
|
Chce to track, do frasa!
A mozna omluvu ??
Uz mlcim |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 09-02-2007 08:44
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
Mrzí ma, že sme boli obvinené z neférovosti a detinského správania a začínam mať pocit, že neprávom. Rád by som to chlapcom s BP vysvetlil tak, aby sa zbytočne nenatrobila zlá krv. Celé som si to v hlave (kurník šopa, kto má ten track) prehrával viac krát a až také detaily ako je útok ilov na letisko s bombrami, kde sme na 120% neboli, ma presviedča že je tu nejaký šum, ktorý to celé skomplikoval.
Ostatne, BAP lieta zásadne so skinmi, takže ak sú na servi povolené a dotyčný ich má zapnuté, tak sú naše lietadla pomerne ľahko identifikovateľné.
Upravil/a 3BAP_Bugs dne 09-02-2007 08:47
|
|
|