Kdysi jsem trávil čas v práci prakticky non-stop a protože jsem miloval SH3, pořídil jsem na to herní noťas, právě abych si tam mohl hrát během prostojů. Ve sklepě jsme přečerpávali vodu do kanaldy, která byla výš než odpady a proto jsme byli čas od času vyplaveni. Samozřejmě jednou přišla letní bouře během mého úniku před torpedoborci... utíkal jsem po schodech do sklepa, kde stříkal gejzír vody z umyvadla, a šel jsem zavřít zpětnou záklopku. To nestačilo, po chvíli začala na známém místě stříkat voda ze zdi...nebudu to dramatizovat, bylo ve sklepě jen asi 10 čísel vody než se nápor z průtrže uklidnil, ale byl to herní zážitek s přesahem
Ale hovno Timure, pres vanu měli žehlící prkno, na nem PC a když to bouchlo malo, tak tim kladivem jebli do stupačky od topení a osprchovali se.a zaroven tu vanu začali napouštět.
Když teda jebou do stoupaček a né do svých hlav, proč teda všichni skopčákohravci vypadají jak von Smallhausen po votřesu mozku, chytrolíne?
To jenom, když to bouchlo hodně tak jebli hlavou do stupacky
Jednotky mají vymodelované fakt parádně. Nechybí ani MiG-28, ale obzvláštní pozornost doporučuji věnovat Il-62 v barvách Bohémských aerolinií v čase 1:33 YouTube Video
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.