Do te logovaci obrazovky s tlacitkem offline se vubec nedostanes, hra se odmitne spustit. Snad jen vytahnout sitovy kabel a tim to natvrdo odpojit od netu.
Do te logovaci obrazovky s tlacitkem offline se vubec nedostanes, hra se odmitne spustit. Snad jen vytahnout sitovy kabel a tim to natvrdo odpojit od netu.
Tenhle trik mi cca 5 let zpátky nefungoval. Jakmile program zjistil, že existuje novější verze, tak mi pak nešel spustit kabel/nekabel. Tehdy to byl celkem fatální problém, protože jsem ten večer měl Šturma prezentovat na jedné akci před větším publikem i s možností si ho vyzkoušet. Doma si ta mrcha zjistila, že existuje nová verze a v klubovně už s tím nešlo nic dělat.
Inu situaci tehdy zachránil starý Šturm a Radka Máchová si tak mohla vyzkoušet akrobatění nejen se Zlínem, ale i se Spitem
Počas sťahovania posledného patchu mi znova prerušilo sťahovanie a už sa to nerozbehlo. V priečinku "updates" som vymazal súbory s dátumom 1.6.. (kedy som sťahoval) a spustil nanovo...nič. Vymazal som z "updates" všetky súbory....boli tam aj aprílové (pochopiteľne ich mám zálohované).... aj tak nič.... ???? ...nejaký nápad ???
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.