Aces_Wild napsal:
A vzhledem k tomu, že nelétatelná B-17 bude v balíku AI jednotek s vydáním mapy Normandie.
To je dobré, to jsem nevěděl. Jaká další AI tam mají být?
Jinak Ilja - pokud si dobře pamatuji - při vstupu na Kickstarter vyhrožoval, že když dáme dost peněz, bude létatelná i B 17. Vlaštovka to dala o fous, létající pevnost ani omylem. Ale to je jedno.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Aces_Wild napsal:
A vzhledem k tomu, že nelétatelná B-17 bude v balíku AI jednotek s vydáním mapy Normandie.
To je dobré, to jsem nevěděl. Jaká další AI tam mají být?
Jinak Ilja - pokud si dobře pamatuji - při vstupu na Kickstarter vyhrožoval, že když dáme dost peněz, bude létatelná i B 17. Vlaštovka to dala o fous, létající pevnost ani omylem. Ale to je jedno.
Čili tím balíkem AI jednotek myslíš z hlediska lítadel bé sedmnáctku a vlaštovku, jak jsem z toho odkazů pochopil? Mimochodem je tam poslední, už korigovaná verze textu. Například tam stojí, že Me 262 bude jen AI, i když se vybralo dost na to, aby byla létatelná. V první verzi tam byla i hranice, při jejímž překonání Luthier sliboval létatelnou B-17.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Čili tím balíkem AI jednotek myslíš z hlediska lítadel bé sedmnáctku a vlaštovku, jak jsem z toho odkazů pochopil? Mimochodem je tam poslední, už korigovaná verze textu. Například tam stojí, že Me 262 bude jen AI, i když se vybralo dost na to, aby byla létatelná. V první verzi tam byla i hranice, při jejímž překonání Luthier sliboval létatelnou B-17.
Jo, Zifi, Wags psal svůj příspěvek poté, co už byl Kickstarter na tento projekt uzavřený. Toto je opět shrnutí toho, jak to dopadlo. Dost mne to tehdy bralo a nejen proto, že jsem jim poslal docela slušné peníze, takže jsem to hodně sledoval. Prostě na úplném začátku Ilja nastavil jednu z latěk i na létatelnou pevnost. Nic víc, nic méně. Co z toho dodnes zbylo na kicku či jinde je vcelku jedno. Tím bych to ze své strany tak nějak uzavřel.
Upravil/a 310_cibule dne 17-01-2017 23:37
Tak jak je to s tím balíčkem AI vydaným společně s mapou Normandie? To mě zajímá daleko víc, než co nasliboval Ilja.
No, aby ty mouchy mohly zasírat spita, tak se někde budou muset krmit a to už by žádalo pokročilou AI. Co nadělat, Vávra má na takovýhle environmentální potřeby kadibudku, DCS má spita. Jen mi přijde, že se spousta much prostě nevykadí. Při jejich rychlosti by museli předvídat, kde se bude spit nacházet.
Mouchy jsou všude. Stačil by jednoduchej skript kde v určitých výškách by se lepily okolo rámu a trochu na sklo a tím by se decentně s časem měnila textura.
Mouchy jsou všude. Stačil by jednoduchej skript kde v určitých výškách by se lepily okolo rámu a trochu na sklo a tím by se decentně s časem měnila textura.
Much má DCS spoustu a některé jsou velké jak masařky.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.