V každé stihačce byla hadička, kterou se čůralo, nebo jsi odsunul kryt a vystrčil prdel ven. I když po boji toho mělo mnoho pilotů plné kalhoty.
Doma můžeš použít nočník.
Tak, Virpil je po prvním repasu. Teda, divím se, že si toho nevšimli už ve výrobě. Na analogové brzdě byl mezi poťákem a káblem studený spoj. Spojil jsem se s t-e-c-h-n-i-k-e-m (když to slovo napíšu dohromady, tak web vyplyvne: tech*teniska*m ), který mi dovolil provést opravu bez ztráty záruky, a tak se stalo. Hurá!
nemáte někdo zkušenosti s tímto? https://www.alza....ssionPosts
možná zaznělo už drive, ale vyplatí se to koupit?
Mam starý joy X52pro a byl nahrazen Cobra defendrem, ale ta planovka je potřeba.
Tak přemýšlím zda tohle už vydrží jako celek.
Rhino má prý problémy s ghostingem. Možná nějaká jeho novější revize už bude v pohodě, ale spíš se doporučuje T16000m, ikdyž má na páce mnohem méně tlačítek.
Rhino má nemoc zvanou Saitek. Všechny ty jejich konstrukce s centrální pružinou stojej za hovno. (jako sorry, výstižnější slovo v češtině asi nemáme) Dobře se s tím dělá cokoli, co není řízení letadla. Pak taky si na webu najdi recenze na ergonomii tý páky. Prý je strašná. Tak asi tak.
Dovolím si doplnit.... všechny co mají centrální pružinu stojí za H.
Od doby co mám Warthoga jsem prakticky přestal létat v letadlech.
Je tak dobrý akorát do vesmíru a pro roury.
O nějaké přesné střelbě se nedá vůbec mluvit.
Zvažuji upgrade základny a to buď od VKB nebo od VirPilu.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.