December 21 2024 17:16:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 1
magot

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS BlackPanthers
 Vytisknout diskuzi
BlackPanthers_Dedicated
Hans-Assi
Problém je ve složce "Terrain lighting" mrkni o dva odkazy výše, je to už vyřešeno a chodí skvěle. Díky Mr. TyrloviMrknutí

Permon
No,všechno jsem nainstaloval jak bylo výše popsáno.připojím se jede ale malý problém nedostanuse do některých letadel např.Šklebící seB-3,SU-2
tak nevím co stím.Poradi mi někdo?Děkuju.

Permon
Přitom ta letadla jsou v adresáři nainstalovaná.Cool

BP_Tyrl
BP_SM pracuje pouze s letadly obsaženými v originál Ilovi. Takže zprovozní AI letadla, ale nobsahuje žádné komunitní samodomo stroje.

Permon
Ale ty letadla jsou k vyběru na vašich mapách.Tet nevím coto byla za mapa.

BP_Tyrl
SU-2 jsem právě otestoval a normálně mi to lítá. Má kokpit z miga. Nenapadá mě co je B-3. DB-3, TB-3, SBD? Tak jsem ho nezkoušel.
Máš čistý BP_SM, nebo jsi tam něco dodával, Která letadla ti teda přesně nelítají. Když to budou dvě tři, tak ti je můžu poslat znova. Při větším množství bych doporučil stáhnout pack znovu a skusit reinstal.

BP_Tyrl
Jo a na jakých oknech lítáš?

BP_Tyrl
BP_video

BP_Tyrl
BP_Dedicated přešel na 4.101.
Samozřejmě s novou dávkou errorů.
Prosíme o trpělivost.

310_Pip
errory sou fajn, ale co na to lidi? Pff
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
BP_Tyrl
No mi ty erory nevrábíme. Většinou jich pár vyfasujem s novým patchem.

BP_Tyrl
Pozor.

Do map v právě běžícím setu byla přidána úprava, ktrá by měla zajistit, že jako v případě kdy si vezmete omezené letadlo poté co došlo, jste vykopnut ze serveru. Tak nyní budete vykopnut, když si na letišti,kde se vám objeví plná nabídka, vezmete letadlo, které nebylo přidáno na mapu autorem mapy.
Proto když se vám objeví letiště s kompletní nabídkou, pročtěte si v Breefingu seznam povolených letadel a nic jiného si neberte.
Doufejme, že se toto opatření neprojeví na běhu serveru, lagování, padání atd.
Jediné co se nedá omezit je skutečnost, že si budete moci vzít letadlo, které mělo být k mání na jiném letišti. No snad se to časem pořeší k všeobecné spokojenosti.

BP_Tyrl
Přátelé virtuálního nebe!

Od srazu ve VRDECH již uběhlo čtvrt roku a jak jsem všechny přítomné seznámil s finanční situací nepřetržitého chodu serveru BlackPanthers a TemSpeaku a naší společné zábavy prosím Vás o příspěvěk na chod našeho serveru, který provozuje Filip Štěpánek : BP_Guru.
Dělal to nezištně a zcela zdarma více jak 6 let, ale zakázky, které Filip měl šly z velké části k šípku a tudíž i když to nechtěl přiznat sponzoroval poslední 2 roky naší zábavu (server, proud, servis) zcela zdarma ve volných chvílích a vůbec.
Již před 5 měsíci jsme vybrali peníze v naší letce na provoz do konce roku 2011 a předali peníze BP_Guru. Brali jsme to jako slušnost k Filipovi, ale pravdou je, že nás 7 létajících Bpáků - roční provoz našeho serveru finančně neutáhne.
Na rok 2012 bychom rádi uspořádali dobrovolnou sbírku v našich bratrských letkách. Tedy BP a ZVP či jiných dobrovolných přispěvovatelů.

Toť vše jako info pro Ty co ve Vrdech nebyli.

Info již pro všechny - kolik peněz poslat a kam.
Dobrovolný příspěvek by činil 500 Kč na rok 2012.
Číslo účtu: 153389125/ 0600, do poznámky pro příjemce uveďte svůj nick.
PayPal: admin@comphelp.cz
Seznam všech přispěvovatelů zveřejníme na stránkách – pro kontrolu došlé platby.
( http://www.blackp...hp?8,15543 )

Děkuji Všem pilotům Váš BP_Imelman (zástupce velitele pro věci politické)

606_vencour
Otázka: kolik je asi tak oficiálních serverů v Čechách? Tj. asi to má smysl, co děláte, že? Taky mi dělá dobře mít vlastní mapu a zlepšovat "to všechno", učit se. A neni mi proti srsti podpořit konkurenci.

BP_dFrog
POZOR !

V ramci konsolidace serveru, došlo k presunu dedikace, TS a FTP do noveho umisteni.

IP adresa na ktere (staro)nove bezime je: 77.93.208.7 (pametnici si jiste vzpomenou ze uz jsme na ni bezeli).

Ten kdo ma nastavene pristupy do FTP, TS a dedikace pres adresu: server.blackpanthers.cz nemusi menit nic - vse bude po prenosu fungovat dal. Ten kdo leze pres IP adresu, necht si zmeni na vyse uvedenou.

3BAP_Bugs
A beží na 4.11 s BP_SM_4.11?

http://3iap.org
BP_Tyrl
BP_SM 4.11 bude cca do konce týdne a server naběhne asi příští týden na 4.11, jen co se server master přestěhuje.

clone9cz
BP_Tyrl napsal:
Přátelé virtuálního nebe!

Od srazu ve VRDECH již uběhlo čtvrt roku a jak jsem všechny přítomné seznámil s finanční situací nepřetržitého chodu serveru BlackPanthers a TemSpeaku a naší společné zábavy prosím Vás o příspěvěk na chod našeho serveru, který provozuje Filip Štěpánek : BP_Guru.
Dělal to nezištně a zcela zdarma více jak 6 let, ale zakázky, které Filip měl šly z velké části k šípku a tudíž i když to nechtěl přiznat sponzoroval poslední 2 roky naší zábavu (server, proud, servis) zcela zdarma ve volných chvílích a vůbec.
Již před 5 měsíci jsme vybrali peníze v naší letce na provoz do konce roku 2011 a předali peníze BP_Guru. Brali jsme to jako slušnost k Filipovi, ale pravdou je, že nás 7 létajících Bpáků - roční provoz našeho serveru finančně neutáhne.
Na rok 2012 bychom rádi uspořádali dobrovolnou sbírku v našich bratrských letkách. Tedy BP a ZVP či jiných dobrovolných přispěvovatelů.

Toť vše jako info pro Ty co ve Vrdech nebyli.

Info již pro všechny - kolik peněz poslat a kam.
Dobrovolný příspěvek by činil 500 Kč na rok 2012.
Číslo účtu: 153389125/ 0600, do poznámky pro příjemce uveďte svůj nick.
PayPal: admin@comphelp.cz
Seznam všech přispěvovatelů zveřejníme na stránkách – pro kontrolu došlé platby.
( http://www.blackp...hp?8,15543 )

Děkuji Všem pilotům Váš BP_Imelman (zástupce velitele pro věci politické)

Co takhle prodat Greifa, napadlo vás ?

http://www.wwii-illusion.net
Hoper
:D
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

saldy
Včera večer na panterech parádní seance, tady je bitka já vs dFrog vs torpedoborec Šklebící se

http://www.sturmo...t-moresby/
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,115,869 návštěv