November 23 2024 17:19:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX7 debug
saldy
H-6 s torpedem, v čistý verzi to funguje, v hsfx ne

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
1stCL_pbarry
Ju-88A-4

Zcela nefungují varianty výzbroje s 900kg paliva navíc. Chybí slibovaných 900kg paliva navíc.

V čisté verzi vše v pořádku funguje.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Powerty
Pozoruhodný bug F4F-4 ve spojení s aktivovaným "carrier takeoff" modem. Na všech spojeneckých letadlových lodích (s výjimkou CVL 23,24 a 30), při zrození formace na palubě všechny letouny kromě pravého krajního v řadě explodují. Přitom když jsem zkoušel F4F-3 i FM-2 tak mi fungovaly korektně.

4.12.2
hsfx 7.0.1
čistá bez expert modu

PS: Japonské ani Graf Zep jsem zatím nevyzkoušel.

magot
1stCL_pbarry napsal:

Ju-88A-4

Zcela nefungují varianty výzbroje s 900kg paliva navíc. Chybí slibovaných 900kg paliva navíc.

V čisté verzi vše v pořádku funguje.

nahlášeno

magot
Powerty napsal:

Pozoruhodný bug F4F-4 ve spojení s aktivovaným "carrier takeoff" modem. Na všech spojeneckých letadlových lodích (s výjimkou CVL 23,24 a 30), při zrození formace na palubě všechny letouny kromě pravého krajního v řadě explodují. Přitom když jsem zkoušel F4F-3 i FM-2 tak mi fungovaly korektně.

4.12.2
hsfx 7.0.1
čistá bez expert modu

PS: Japonské ani Graf Zep jsem zatím nevyzkoušel.

nahlášeno

Vladis
Moj laicky nazor, asi na p... cestina ktora je urcena na HSFX6 a nie na 7. Skus s EN, a ked bude pretrvavat, chyba bude inde...

citik
vladis napsal:

Moj laicky nazor, asi na p... cestina ktora je urcena na HSFX6 a nie na 7. Skus s EN, a ked bude pretrvavat, chyba bude inde...

Sorry, moje chyba. Vyřešeno.
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se začne chodit pro pivo!!!

Vladis
Toto neni bug ale iba esteticka chybicka krasy. A preto sa chcem infomovat, ci sa vie o chybach na default (a vpodstate aj ostatnych) skinoch v hsfx7 na Bf 109 F, a G ?
V hsfx6 som si toho nevsimol, no v hsfx7 je to markatne.
Hlavne Bf 109G-6 late ma v nasavani nejaky "grafit" a ostatne F1,2,4,5 a G2,6,8 maju domrveny vrtulovy kuzel -natiahnute tie otvory na listy vrtule.
Dakujem.
Upravil/a Vladis dne 06-11-2013 16:31

1stCL_Werner
To dělá to JapanCatovo vyhlazení befek, který zařadili do HSFX7. Zdeformuje to původní texturu kuželu a směrovky a posune kabinu. Na druhou stranu G-6 už mají reálné boule, tedy asi o 200% plošší než v čisté hře Šklebící se a ostruha má správnou výšku.
1st Czech Lions - Resistance is futile...

1stCL_Werner
To dělá to JapanCatovo vyhlazení befek, který zařadili do HSFX7. Zdeformuje to původní texturu kuželu a směrovky a posune kabinu. Na druhou stranu G-6 už mají reálné boule, tedy asi o 200% plošší než v čisté hře Šklebící se a ostruha má správnou výšku.
1st Czech Lions - Resistance is futile...

310_Pip
obrovský pokles FPS při střelbě na nízko letící bombry je dost znatelný, můžou za to asi odrážející se kulky od hladiny moře... (server AoE - na mape Outing One 1944)

P.S. a flak po nich ještě nestřílel

edit. přidán obrázek pro ilustraci - FPS mezi 10-25

[img]http://img23.imageshack.us/img23/3861/alnb.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a 310_Pip dne 13-11-2013 23:55
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
saldy
Rodina DB-3, všechny ty s tupým nosem tj. verze b, M, T, nemá přistávací světlomet. Je to u převážně nočních strojů docela nepříjemný.

R-10, pouze AI, létá s podvozkem venku.

Seb
DH-82 Tiger Moth. Je to jen nedůležitá drobnůstka, spíš jen pro zajímavost... A taky je to možná starší než 7. Pilot sedí vzadu. Ale když si na pilota nahraju nějaký skin, třeba svůj ksicht, ten se objeví na maníkovi sedícím vepředu. Pozoruhodné. Ale určitě nic, co by bylo třeba řešit... Jinak moc pěkné éro na rekreační polet, když (na chvíli) omrzí masakrování nepřátel... Úsměv

magot
310_Pip napsal:

obrovský pokles FPS při střelbě na nízko letící bombry je dost znatelný, můžou za to asi odrážející se kulky od hladiny moře... (server AoE - na mape Outing One 1944)

P.S. a flak po nich ještě nestřílel

edit. přidán obrázek pro ilustraci - FPS mezi 10-25

[img]http://img23.imageshack.us/img23/3861/alnb.jpg[/img] is not a valid Image.

To zřejmě nebude problém HSFX ale spíš 4.12

radko1111
Jasne a Fw-190 , Tempest , Mustang ,B-17 , je to úplne najlepšie čo môže byť !

Ked mám pravdu povedať tak na takom Fw-190 som lietal (viac ako 3min) naposledy tak niekedy v 2007
A napr na B-17 som ešte ani raz neletel Šklebící se .
No a na takom DB lietam dosť často Mrknutí . Proti lodiam v Baltiku Úsměv
DH-82 Tiger Moth lietal po celej planéte nevidím dôvod prečo by mal byť "nedůležitá drobnůstka" Zamračený .

Nechcem týmto nikoho uraziť len obhajujem časť WW2 ktorá je pre mňa osobne zaujímavejšie Mrknutí .
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

Powerty
S tím poklesem fps, koukni se do conf.ini sekce [Render_OpenGL] na Effects. Pokud tam máš nastaveno 2 mohlo by to být tím, alespoň mě to žralo výkon jako blázen. Teď mám nastaveno na 1 a je to v pohodě.

PS: Dělaly mi to gejzíry prachu, tak s vodou to může být stejné.

Ajvn
Jo ja to mám to samé.
Effects=1 a je to v pohodě.

saldy
saldy napsal:

Rodina DB-3, všechny ty s tupým nosem tj. verze b, M, T, nemá přistávací světlomet. Je to u převážně nočních strojů docela nepříjemný.

R-10, pouze AI, létá s podvozkem venku.

Tak R-10 nezasunuje podvozek ani flyable
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

310_Pip
Effects na 1, normálně mám neustále 60FPS, ale jak něco začne čoudit hořlavým čoudem, tak pokles... (i7860@3.15GHz, 16GB RAM, GTX760)
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Powerty
Tak jsem trochu testoval a interní měřič fps mi ukázal, že hustý černý kouř u mě ubírá cca 15 fps a střelba do země (vody) cca 20 - 25 fps z mých běžných 75, takže tam opravdu nárůst zátěže je. (FX 8150 @ 3.6GHz, 8GB RAM, GTX 580)

Doplňuji: Při nastavení Effect na 0 jsem úbytek fps nezaregistroval.
Upravil/a Powerty dne 20-11-2013 15:37

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,655 návštěv