4.12.1 Bugy
|
Hoper |
Přidané 02-09-2013 07:12
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
Založený: 29.09.05
|
Hallenbecku zapomeň, už to neřeš...
(jo, boost ve 3000m asi bude nižší, protože já lítal v 1700, ALE CELOU DOBU SE PTÁM NA NĚCO ÚPLNĚ JINÉHO)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
Koty |
Přidané 02-09-2013 11:20
|

Diskutující

Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
Bříza je žáruvzdorná i mrazuvzdorná, na to bacha...
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
magot |
Přidané 02-09-2013 16:47
|

Fusioner

Příspěvek: 18189
Založený: 19.06.08
|
a taky bříza hoří mokrá! |
|
|
|
Koty |
Přidané 02-09-2013 17:13
|

Diskutující

|
Geeeez... pokud ji namočíš v benzínu, tak je to snad docelaa jasný, ne?
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 02-09-2013 17:58
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11133
Založený: 26.01.13
|
Ona právě bříza obstojně hoří vlhká i bez benzinu
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 02-09-2013 18:09
|

Fusioner

|
Jenže magot myslí "mokrá" od vody, tys asi nebyl táborník, co ?

|
|
|
|
ringlett |
Přidané 02-09-2013 18:19
|

Diskutující

Příspěvek: 2142
Založený: 23.10.09
|
bříza hoří dobře, sice nesmí bejt nacucaná vody, ale jde to, nacucání benzínem značně pomáhá
A přestaňte řešit kraviny, řeště raděj proč včera lítalo tak málo lidí ... |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 02-09-2013 23:43
|

Diskutující

Příspěvek: 2615
Založený: 12.05.10
|
Máš pravdu,přestaňme řešit kraviny a vraťme se k původním u tematu. Fuči to by jsi nevěřil co jsem zase dnes opravoval.Saharu na BMW Iris. Ještě ,že tyto vozy dělají,alespoň mám pořád co dělat. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 03-09-2013 00:06
|

Hlavní administrátor

|
Saharu? To jako klimu? Ta moje automatická funguje naprosto bezvadně. Momentálně u sebe řeším čidlo vačky kvůli startům s horkým motorem, ale to je spíš taková drobnost za pár korun. Pak musím nechat vyspravit lak na rámu levého okna u řidiče, pak koupit nový zimní gumy a zimní náplně. A pak mě asi budou čekat stěrače, protože jsem pořídil takový shitky, že se na ně nejen nedá koukat, ale navíc jsou po dvou měsících v nic moc stavu. Koupim Bosche a bude klid na delší dobu. No, do Vánoc ještě tak 15 tisíc.
...jenže mi to za ten pocit z jízdy stejně stojí
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 03-09-2013 07:39
|

Diskutující

|
Stěrače,pneumatiky,náplně to jsou věci běžného opotřebení.To se do závad nepočítá.Čidlo na vačce zkus nejprve vyčistit,někdy to pomůže.Špatný studený start může zapříčinit rovněž čidlo teploty motoru,hlásí ŘJ nesmyslné údaje.Ty máš ropáka co?Žhaví ti to ?
PS: jako "sahara" se označuje motorek větráku chladiče taky je to úplná maličkost,Jami říkal něco o 6.000,-Kč Ale je to jak říkáš chvilkové svezení s BMW je někdy fakt za všechny prachy.  |
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 03-09-2013 09:04
|

Uživatel

Příspěvek: 1006
Založený: 30.09.05
|
"Sahara" neni motorek vetraku, ale takovy ten, drive plechovy, dnes vetsinou plastovy dil, ktery usmernuje proud vzduchu za chladicem (vetsinou hranatym) do kruhoveho otvoru pro vrtuli vetraku... |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 03-09-2013 14:06
|

Diskutující

|
WT_Pedropan napsal:
"Sahara" neni motorek vetraku, ale takovy ten, drive plechovy, dnes vetsinou plastovy dil, ktery usmernuje proud vzduchu za chladicem (vetsinou hranatym) do kruhoveho otvoru pro vrtuli vetraku...
Já věděl,že se ozve nějaký odborník. No a právě na tom plastu co usměrňuje proud vzduchu od vrtule je přidělán ten motorek který je dost často "nerozlučně spjat" a když se motorek rozbije musí se ten díl měnit celý.A právě z toho důvodu lidé kteří se kolem aut točí tomu celému říkají zjednodušeně "sahara". Ten plast(popřípadě u některých aut plech) se totiž rozbije jen v případě že auto obejme strom.Když jsem kdysi dávno začínal,nešlo mi také na rozum,když mi řekli ať zkontroluji "jestli spíná sahara" jak se se ksakru a s čím se bude ten kus plechu spojovat.Je také pravda,že v jednotlivých regionech ČR má jeden "terminus technicus" několik možných výkladů |
|
|
|
Koty |
Přidané 03-09-2013 15:28
|

Diskutující

|
ringlett napsal:
bříza hoří dobře, sice nesmí bejt nacucaná vody, ale jde to, nacucání benzínem značně pomáhá
A přestaňte řešit kraviny, řeště raděj proč včera lítalo tak málo lidí ...
Pondělek to napravil Kdo to říkal, že to byl malý čtvrtek? Mmchd, Peška je pěkná suka na formace
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 03-09-2013 15:32
|

Hlavní administrátor

|
Bierglass napsal:
Stěrače,pneumatiky,náplně to jsou věci běžného opotřebení.To se do závad nepočítá.
Do závad ne, do investic ano...ve výsledku je to mé peněžence úplně jedno 
Čidlo na vačce zkus nejprve vyčistit,někdy to pomůže.Špatný studený start může zapříčinit rovněž čidlo teploty motoru,hlásí ŘJ nesmyslné údaje.Ty máš ropáka co?Žhaví ti to ?
Psal jsem s horkým motorem, ne se studeným . Je to v tuhle chvíli víceméně na 100% čidlo vačky. A vzhledem k tomu, že stojí pár korun, tak nemá význam zkoušet čistit. Dal bych víc za práci .
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 03-09-2013 16:12
|

Diskutující

|
1stCL_Fucida napsal:
Bierglass napsal:
Stěrače,pneumatiky,náplně to jsou věci běžného opotřebení.To se do závad nepočítá.
Do závad ne, do investic ano...ve výsledku je to mé peněžence úplně jedno
Čidlo na vačce zkus nejprve vyčistit,někdy to pomůže.Špatný studený start může zapříčinit rovněž čidlo teploty motoru,hlásí ŘJ nesmyslné údaje.Ty máš ropáka co?Žhaví ti to ?
Psal jsem s horkým motorem, ne se studeným  . Je to v tuhle chvíli víceméně na 100% čidlo vačky. A vzhledem k tomu, že stojí pár korun, tak nemá význam zkoušet čistit. Dal bych víc za práci  .
U diagnostiky to nikdy není na 100% I V dnešní době někdy nezbývá než použít osvědčenou metodu"pokusu a omylu" |
|
|
|
CSL_Stuka |
Přidané 13-09-2013 00:02
|

Nováček

Příspěvek: 89
Založený: 07.01.09
|
Sorry, že preruším vášnivú debatu o autách ale stala sa mi taká vec. Keď som chcel vo FMB zmeniť/pridať/editovať objekty, zrazu sa mi kurzor začal pohybovať pomalšie a sekane a potom mi celá hra spadla. Má niekto nápad ako to napraviť? Diki  |
|
|
|
Farky |
Přidané 24-09-2013 19:43
|

Uživatel

Příspěvek: 631
Založený: 04.04.08
|
Když útočím na vlak zezadu nízkým letem, pravidelně se stane že flak za lokomotivou idiotsky rozstřílí vagóny.
Všechny Hurricany mají rychloměr v uzlech (knots), správně by měl být v mílích za hodinu (mph). |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 24-09-2013 20:03
|

Hlavní administrátor

|
Farky napsal:
Všechny Hurricany mají rychloměr v uzlech (knots), správně by měl být v mílích za hodinu (mph).
Třeba je jen tak pomalej, ne?
|
|
|
|
magot |
Přidané 24-09-2013 22:38
|

Fusioner

Příspěvek: 18189
Založený: 19.06.08
|
Farky napsal:
Když útočím na vlak zezadu nízkým letem, pravidelně se stane že flak za lokomotivou idiotsky rozstřílí vagóny.
Ano, máš pravdu. Nicméně opraveno to nebude proto že to používá staré nekorektní 1C modely.
Oprava přijde s novými modely. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 27-09-2013 15:03
|

Fusioner

|
nejsou to chyby, ale i tak by se to dalo brát :)
- neuvažuje se, že pokud začnu Quick/Single misi, musím ji nejprve odpauzovat ? Alá DCS ?
- neuvažuje se o přidání "pravítka" do FMB ? Občas je třeba některé vzdálenosti měřit a ne vždy jde mřížka k tomu použít
- neuvažuje se o nastavitelné mapě ve hře ? Viz např BoB (mapu lze zmenšovat, zvětšovat přes celou obrazovku)
- koukal jsem, že i silný vítr nemá to vliv na směr kouře - neuvažuje se posun i v tomhle ?

|
|
|