October 19 2025 19:08:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
4.12.1 Bugy
Hoper
Hallenbecku zapomeň, už to neřeš...
(jo, boost ve 3000m asi bude nižší, protože já lítal v 1700, ALE CELOU DOBU SE PTÁM NA NĚCO ÚPLNĚ JINÉHO)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Koty
Bierglass napsal:

Koty napsal:

veikso napsal:

Rýže, bambus...
Jako ve Vietnamu a v KorejiŠklebící se

Na bambus bacha, krásně hoří Mrknutí

Bříza také krásně hoříŠklebící se

Šklebící se Bříza je žáruvzdorná i mrazuvzdorná, na to bacha...
Rien n'est parfait; c'est la vie!

magot
a taky bříza hoří mokrá!

Koty
magot napsal:

a taky bříza hoří mokrá!

Geeeez... pokud ji namočíš v benzínu, tak je to snad docelaa jasný, ne?

1stCL_Fucida
Ona právě bříza obstojně hoří vlhká i bez benzinu Mrknutí
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hoper
Jenže magot myslí "mokrá" od vody, tys asi nebyl táborník, co ?

ovarek.cz/hamster.gif

ringlett
bříza hoří dobře, sice nesmí bejt nacucaná vody, ale jde to, nacucání benzínem značně pomáhá

A přestaňte řešit kraviny, řeště raděj proč včera lítalo tak málo lidí ...

Bierglass
Máš pravdu,přestaňme řešit kraviny a vraťme se k původním u tematu. Fuči to by jsi nevěřil co jsem zase dnes opravoval.Saharu na BMW Iris.Šklebící se Ještě ,že tyto vozy dělají,alespoň mám pořád co dělat.Mrknutí

1stCL_Fucida
Saharu? Úsměv To jako klimu? Úsměv Ta moje automatická funguje naprosto bezvadně. Momentálně u sebe řeším čidlo vačky kvůli startům s horkým motorem, ale to je spíš taková drobnost za pár korun. Pak musím nechat vyspravit lak na rámu levého okna u řidiče, pak koupit nový zimní gumy a zimní náplně. A pak mě asi budou čekat stěrače, protože jsem pořídil takový shitky, že se na ně nejen nedá koukat, ale navíc jsou po dvou měsících v nic moc stavu. Koupim Bosche a bude klid na delší dobu. No, do Vánoc ještě tak 15 tisíc.

...jenže mi to za ten pocit z jízdy stejně stojí Mrknutí

Bierglass
Stěrače,pneumatiky,náplně to jsou věci běžného opotřebení.To se do závad nepočítá.Čidlo na vačce zkus nejprve vyčistit,někdy to pomůže.Špatný studený start může zapříčinit rovněž čidlo teploty motoru,hlásí ŘJ nesmyslné údaje.Ty máš ropáka co?Žhaví ti to ?Mrknutí
PS: jako "sahara" se označuje motorek větráku chladiče taky je to úplná maličkost,Jami říkal něco o 6.000,-KčŠklebící se Ale je to jak říkáš chvilkové svezení s BMW je někdy fakt za všechny prachy.CoolŠklebící se

WT_Pedropan
"Sahara" neni motorek vetraku, ale takovy ten, drive plechovy, dnes vetsinou plastovy dil, ktery usmernuje proud vzduchu za chladicem (vetsinou hranatym) do kruhoveho otvoru pro vrtuli vetraku...

http://www.wtigers.org/
Bierglass
WT_Pedropan napsal:

"Sahara" neni motorek vetraku, ale takovy ten, drive plechovy, dnes vetsinou plastovy dil, ktery usmernuje proud vzduchu za chladicem (vetsinou hranatym) do kruhoveho otvoru pro vrtuli vetraku...

Já věděl,že se ozve nějaký odborník.Šklebící se No a právě na tom plastu co usměrňuje proud vzduchu od vrtule je přidělán ten motorek který je dost často "nerozlučně spjat" a když se motorek rozbije musí se ten díl měnit celý.A právě z toho důvodu lidé kteří se kolem aut točí tomu celému říkají zjednodušeně "sahara". Ten plast(popřípadě u některých aut plech) se totiž rozbije jen v případě že auto obejme strom.Když jsem kdysi dávno začínal,nešlo mi také na rozum,když mi řekli ať zkontroluji "jestli spíná sahara" jak se se ksakru a s čím se bude ten kus plechu spojovat.Je také pravda,že v jednotlivých regionech ČR má jeden "terminus technicus" několik možných výkladůMrknutí

Koty
ringlett napsal:

bříza hoří dobře, sice nesmí bejt nacucaná vody, ale jde to, nacucání benzínem značně pomáhá

A přestaňte řešit kraviny, řeště raděj proč včera lítalo tak málo lidí ...

Pondělek to napravil Šklebící se Kdo to říkal, že to byl malý čtvrtek? Mmchd, Peška je pěkná suka na formace Pff

1stCL_Fucida
Bierglass napsal:

Stěrače,pneumatiky,náplně to jsou věci běžného opotřebení.To se do závad nepočítá.

Do závad ne, do investic ano...ve výsledku je to mé peněžence úplně jedno Úsměv

Čidlo na vačce zkus nejprve vyčistit,někdy to pomůže.Špatný studený start může zapříčinit rovněž čidlo teploty motoru,hlásí ŘJ nesmyslné údaje.Ty máš ropáka co?Žhaví ti to ?Mrknutí

Psal jsem s horkým motorem, ne se studeným Úsměv. Je to v tuhle chvíli víceméně na 100% čidlo vačky. A vzhledem k tomu, že stojí pár korun, tak nemá význam zkoušet čistit. Dal bych víc za práci Úsměv.

Bierglass
1stCL_Fucida napsal:

Bierglass napsal:

Stěrače,pneumatiky,náplně to jsou věci běžného opotřebení.To se do závad nepočítá.

Do závad ne, do investic ano...ve výsledku je to mé peněžence úplně jedno Úsměv

Čidlo na vačce zkus nejprve vyčistit,někdy to pomůže.Špatný studený start může zapříčinit rovněž čidlo teploty motoru,hlásí ŘJ nesmyslné údaje.Ty máš ropáka co?Žhaví ti to ?Mrknutí

Psal jsem s horkým motorem, ne se studeným Úsměv. Je to v tuhle chvíli víceméně na 100% čidlo vačky. A vzhledem k tomu, že stojí pár korun, tak nemá význam zkoušet čistit. Dal bych víc za práci Úsměv.

U diagnostiky to nikdy není na 100%MrknutíI V dnešní době někdy nezbývá než použít osvědčenou metodu"pokusu a omylu"Cool

CSL_Stuka
Sorry, že preruším vášnivú debatu o autách ale stala sa mi taká vec. Keď som chcel vo FMB zmeniť/pridať/editovať objekty, zrazu sa mi kurzor začal pohybovať pomalšie a sekane a potom mi celá hra spadla. Má niekto nápad ako to napraviť? Diki Mrknutí

Farky
Když útočím na vlak zezadu nízkým letem, pravidelně se stane že flak za lokomotivou idiotsky rozstřílí vagóny.

Všechny Hurricany mají rychloměr v uzlech (knots), správně by měl být v mílích za hodinu (mph).

1stCL_Fucida
Farky napsal:
Všechny Hurricany mají rychloměr v uzlech (knots), správně by měl být v mílích za hodinu (mph).

Třeba je jen tak pomalej, ne? Mrknutí Šklebící se

magot
Farky napsal:
Když útočím na vlak zezadu nízkým letem, pravidelně se stane že flak za lokomotivou idiotsky rozstřílí vagóny.

Ano, máš pravdu. Nicméně opraveno to nebude proto že to používá staré nekorektní 1C modely.
Oprava přijde s novými modely.

Hoper
nejsou to chyby, ale i tak by se to dalo brát :)

- neuvažuje se, že pokud začnu Quick/Single misi, musím ji nejprve odpauzovat ? Alá DCS ?

- neuvažuje se o přidání "pravítka" do FMB ? Občas je třeba některé vzdálenosti měřit a ne vždy jde mřížka k tomu použít

- neuvažuje se o nastavitelné mapě ve hře ? Viz např BoB (mapu lze zmenšovat, zvětšovat přes celou obrazovku)

- koukal jsem, že i silný vítr nemá to vliv na směr kouře - neuvažuje se posun i v tomhle ?

ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,311,414 návštěv