Wernere mockrát dík.
Takhle jsem si to představoval.
Ja však ty efekty zásahu mám mnohem slabší.
Všiml jsem si že na tmavé kamufláži (Welinkton) to je lepší.
Proto si prostě "vyrábím" grafiku tak aby jsem měl letadla kontrastnější= tmavší podklad a dost se to tvému videu blíží.
Asi bude chyba u mě.
Ještě skusím rozvrtat konfigurák.
Mám tmu rozumět tak torre, žeTy tam u sebe nevidíš vůbec nic??????
Ano ,vidím pouze kouř projektilu a když projektil zasáhne tak bud nic anebo se třeba utrhne křídlo(30mm) , v 4.11.1 se objevil výbuch efektní výbuch 30mm projektilu i s tím třeba utržením křídlem
Ad Wernerovo video: ty záblesky tam prostě nemám,mám pouze kouř projektilu. V conf.ini se nehrabu,takže ho mám default,samozřejmě mám všechno na max a používám openGL
Upravil/a torr dne 26-07-2013 10:08
U mě taky, jako na videu. Jinak zkus v confu v oddíle "[Render_OpenGL]" upravit řádek
"Effects=1" (1 je standard) na 0 nebo 2, jestli se to nějak neprojeví. Ale pozor 2 žere řádně výkon (obzvlášť se zoomem).
U mě taky, jako na videu. Jinak zkus v confu v oddíle "[Render_OpenGL]" upravit řádek
"Effects=1" (1 je standard) na 0 nebo 2, jestli se to nějak neprojeví. Ale pozor 2 žere řádně výkon (obzvlášť se zoomem).
takže :Effects=1 nebo Effects=0 nevidím žádnou změnu
Effects=2 žádná změna a navic pozemní kouře hnusně blikají v kombinaci černé a šedivé barvy,prý toto může nastat protože Effects=2 je pouze pro vývojové užiti
vyskytl se nový podstatně horší problém:hra se bud třeba na 10 sekund nebo uplne zasekne v úplně náhodný pozici a já musím hru zastavit z operačního systemu.Když se jenom zasekne a znovu ožije a já se podívám do konzole ,tak tam vidím takovouto hlášku :Time overflow (nějaké pětimístné číslo): tickLen 90 . Co s tím a co ta hláška může znamenat ? gůgl mlčí. Má šturm nejaký dumpovací,logovací adresář?
torruv prispevek mi pripomnel, ze neni od veci upozornit vsechny, kdo jeste nemaji zalohovany adresar USERS s nastavenim ovladani, aby tak ucinili. Zda se, ze docela casto dochazi ke smazani nastaveni, pokud se hra nevypne korektne. Behem par dni jsem se setkal s asi 3 lidmi, kterym se to stalo, takze zalohujte
Vcera jsem si vsiml u Betty, ze ai strelci ohybaji kulomety do prapodivnych uhlu, dokonce tak, ze pri pozorovani z jejich pozic vyleze kamera uplne mimo letadlo. Ma nekdo tuseni, jestli je to ficura nebo chyba? Asi by nemeli mit moznost strilet tam, kam zivy strelec nemuze.
Lochnesko, AI střelci vychylují zbraně do "nemožných" úhlů celou dobu. Vychylují je tam, kam je fyzicky mohli vychýlit (to se domnívám, že mají autoři správně). Otázkou je, jak moc přesně tak pak můžou mířit. Sice můžou vypálit dávku a podle té pak korigovat další náměr, ale...
Ale tohle mne neskutečně s..e už dlouhou dobu (viz mé protesty, aby např u He111 mohlo zasahovat dolní střeliště se zbraní vykloněnou téměř kolmo dolů)
S tím souvisí můj povzdech, že mi přišlo, že AI střelci teď už trefují ne na 500m, ale 700 (střílet začínají na 800). Docela hukot...
A dataz - ono jde pilotovi v kabině ustřelit hlavu ? Zkoušel jsem si tuším Ki-45 a jednomu amíkovi po zásahu zmizela hlava... (snad jsem to i "fotil")
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Lochnesko, AI střelci vychylují zbraně do "nemožných" úhlů celou dobu. Vychylují je tam, kam je fyzicky mohli vychýlit (to se domnívám, že mají autoři správně). Otázkou je, jak moc přesně tak pak můžou mířit. Sice můžou vypálit dávku a podle té pak korigovat další náměr, ale...
Ale tohle mne neskutečně s..e už dlouhou dobu (viz mé protesty, aby např u He111 mohlo zasahovat dolní střeliště se zbraní vykloněnou téměř kolmo dolů)
S tím souvisí můj povzdech, že mi přišlo, že AI střelci teď už trefují ne na 500m, ale 700 (střílet začínají na 800). Docela hukot...
A dataz - ono jde pilotovi v kabině ustřelit hlavu ? Zkoušel jsem si tuším Ki-45 a jednomu amíkovi po zásahu zmizela hlava... (snad jsem to i "fotil"
Hlavu potvrzuju. Taky se mi to jednou povedlo. Dostal jsem hlášku 'Headshot' na prostředek obrazovky a když jsem přešel na sledování cíle, v kabině dřepěl pilot bez hlavy. Víckrát se mi to ale nestalo.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
ah diky Hopere. Ja si toho popravde nikdy moc nevsiml. Myslim tim z pri pozorovani pohybu ai strelce primo v letadle. Az vcera na te Betty, protoze mi kamera prochazela strukturou letadla, tak me to uderilo do oci. Jinak strelce pouzivam jen na skok k prohlizeni prostoru za letadlem. Ona se totiz ze strelce strasne spatne drzi formace
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.