|
Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s pracou Team Fusion
|
| 310_cibule |
Přidané 01-05-2013 13:43
|

Moderátor

Příspěvek: 15167
Založený: 29.09.05
|
Tedy pokud je červený. Je-li modrý, pak zcela odpovídá všem známým a dostupným parametrům.
Zpráva agentury TASS, 15. března 1969, Ussuri
Blíže neurčený počet čínských agresorů podnikl vzdušný útok na pokojně orající sovětský traktor. Náš stroj se duchapřítomně zvedl ze země a palbu opětoval.
Upravil/a 310_cibule dne 01-05-2013 14:42
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 01-05-2013 14:13
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Ano ano, navíc tyto traktory byly podporovány mírumilovnými žebřiňáky.
[img]http://warshipsww2.eu/HoI/htz16.jpg[/img] is not a valid Image. |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 01-05-2013 17:37
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
310_cibule napsal:
Tedy pokud je červený. Je-li modrý, pak zcela odpovídá všem známým a dostupným parametrům.
Zpráva agentury TASS, 15. března 1969, Ussuri
Blíže neurčený počet čínských agresorů podnikl vzdušný útok na pokojně orající sovětský traktor. Náš stroj se duchapřítomně zvedl ze země a palbu opětoval.
Ja si z TASSu pamatam aj dalsiu spravu: Cinski agresori zakerne napadli sovietske dopravne lietadlo, ktore pokojne bombardovalo Peking.
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| 313_Nevo |
Přidané 03-05-2013 09:39
|

Uživatel

Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Ono ide aj z CLODa spravit fotbal. Staci zalozit server Bf vs Bf a ide sa 
Alebo este lepsie vsetko proti vsetkemu a kazdy si vybere. 
To neustale hranie sa na historicku korektnost je nuda  |
| |
|
|
| falkon |
Přidané 23-05-2013 14:37
|

Moderátor

Příspěvek: 1478
|
falkon napsal:
310_cibule napsal:
Já teda jo. A jestli tam nebude ( aspoň ta baba), tak je to pěknej zmetek.
Cibulko, tak sem vloz 1 (slovom jeden) obrazok baby, ktoru by si tam chcel mat, a trebars zafunguje " caro vlakna Team Fusion na SVK fore"...
Za pokus kazdopadne nic nedas... 
WT_Horrido napsal:
Takhle?
[img]http://www.wipnyc.org/wp-content/uploads/2008/12/6.jpg[/img] is not a valid Image.
CHA! Ja som vzdy tusil, ze "Horrido" je len alter-nick (alter-ego) Cibuleho! A ze on takto narocky rozputava flejmy vo vsetkych sekciach CloD-a, aby ich mohol nickom 310_Cibule zase "hasit"...
Teraz to uz vsetko dava zmysel!
Zasrani Team Fusion!!! |
| |
|
|
| LangMaster |
Přidané 19-10-2013 12:21
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 379
Založený: 01.06.09
|
Tak tenhle patch je modrej tak že už to víc snad nejde asi končím s touto napodobeninou simu.
Šmoulové mají od ted chladiče panceřové zato naše jsou s papiru a ještě v něm máme magnet.
Spit 1a 100oct se u země tak rychle zadýchá že jste během dvou zatáček na pádovce.
Bf110 její střelec střílí a trefuje dříve než mu dovolí poloměr otáčení jeho kulometu skoro mě to připomíná další dopřednou zbran.
De wilde to jsou trhači kromě krásného ohnostroje nezapalí ani suchou trávu.
Ne jenom že nam seberou mizerné zrcátko a nic s tím nedělají ještě nám udělají kolem kabiny průvan aby jsme nemohli létat s otevřenou kabinou co ještě přijde seberou nám křídla nebo nám dají větroně?
A ted mě tady ukřižujte.
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB
|
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 19-10-2013 12:23
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11215
Založený: 26.01.13
|
...koukám, že modré patche vznikají napříč všemi simulátory?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| Baron |
Přidané 19-10-2013 12:33
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
LangMaster napsal:
Tak tenhle patch je modrej tak že už to víc snad nejde asi končím s touto napodobeninou simu.
Šmoulové mají od ted chladiče panceřové zato naše jsou s papiru a ještě v něm máme magnet.
Spit 1a 100oct se u země tak rychle zadýchá že jste během dvou zatáček na pádovce.
Bf110 její střelec střílí a trefuje dříve než mu dovolí poloměr otáčení jeho kulometu skoro mě to připomíná další dopřednou zbran.
Ne jenom že nam seberou mizerné zrcátko a nic s tím nedělají ještě nám udělají kolem kabiny průvan aby jsme nemohli létat s otevřenou kabinou co ještě přijde seberou nám křídla nebo nám dají větroně?
A ted mě tady ukřižujte.
Klidek Langu. Za chvilu bude modra strana brblat rovnako na nejakeho (uber)Spita. Vzdy je to tak a vo vsetkych simulatoroch - a po kazdom novom patchi 
Co povazujem za dobru spravu, je ten opraveny strelec - teda mne sa to este nepodarilo vyskusat (a to uz mam let na Bf-110 za sebou aj s jednym zostrelom) ale ak je pravda to co hovoris, tak by to malo byt opravene aj na dalsich masinach. A konecne uz nebudu dvojmotoraky iba terc ak sa k nim priblizis zozadu.
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| falkon |
Přidané 19-10-2013 12:44
|

Moderátor

|
LangMaster napsal:
A ted mě tady ukřižujte.
Sorry Langu, sem sa to hodi viac...  |
| |
|
|
| LangMaster |
Přidané 19-10-2013 12:51
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 379
Založený: 01.06.09
|
Baron napsal:
LangMaster napsal:
A ted mě tady ukřižujte.
Klidek Langu. Za chvilu bude modra strana brblat rovnako na nejakeho (uber)Spita. Vzdy je to tak a vo vsetkych simulatoroch - a po kazdom novom patchi 
No řeknu ti to takle šel jsem proti 110 a když jsme byly čumákama vedle sebe tak už mě střelec dával kapky až když jsem se vzdálil tak přestal.
Co povazujem za dobru spravu, je ten opraveny strelec - teda mne sa to este nepodarilo vyskusat (a to uz mam let na Bf-110 za sebou aj s jednym zostrelom) ale ak je pravda to co hovoris, tak by to malo byt opravene aj na dalsich masinach. A konecne uz nebudu dvojmotoraky iba terc ak sa k nim priblizis zozadu.
OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB
|
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 19-10-2013 14:04
|

Stařešina

|
Modrej patch to není. Spíš modročervenej. Obecně platí, že 7.62 ráže je mnohem míň účinná. Dřív stačilo třeba Blenháka polechtat z kulometů a on už se poroučel dolů. Teď do něj musím vystřílet půlku nábojů. Tím mi třeba prudce snížili efektivitu oblíbené E1. Dřív jsem s ní vydržel ve vzduchu hodinu a přivezl třeba 5 - 8 sestřelů. Dnes dám dva tři a jsem bez nábojů. Taky je prudce omezené manévrovatelnost Bf 109 při rychlostech nad 500kmh. Při 600 už skoro nereaguje. Musím úplně změnit odhad pro ty svoje dajvy, páčto je to příliš často tak, že to nedotočím, nezamířím a pokračuju s velkým hurrááá někam do tramtárie k velké zábavě přihlížejících.
K těm chladičům. Ono to dřív bylo blbě. Četl jsem na ATAGu, že 1C totiž blbě pojmenovali soubor s definicí chladiče u Spita, takže se Spitu nedal chladič poškodit. Trubky kolem a motor jo, ale samotný chladič ne. No a u Bfka to bylo přehnaný, protože jakýkoli zásah do oblasti chladiče vedle k totálnímu zničení motoru během dvou minut. Tedy i plechy kolem prostě pouštěly vodu. Z celého chladiče ale jen trefa do radiátoru vede k takové destrukci. Plechy kolem můžou být děravé.
Jinak Bf 109 jsem včera několikrát odrovnal na motor. Prostě jsem ho štval na plnej plyn pod 2000m příliš dlouho a zničil jsem ho. To samý se mi povedlo u Spita. Takže se zdá, že ponovu nelze honit ty letadla naplno 100% času a zejména ne nízko a pomalu, což si myslím je celkem reálné.
Ke Spitfajru a točení. Spit točí líp stále. Ale daň za užší zatáčku je ztráta energie. Jako větší křídla umožní menší poloměr, ale energii to prostě žere taky. Tomu se u letadla nedá vyhnout. Že byli červení zvyklí na minimální ztrátu energie v prudké mírně klesavé zatáčce, to je fakt a myslím, že to bylo přitažené za vlasy. Lítal jsem včera Spita a nepřišlo mi, že by to s tím nešlo. S Tozzim jsme byli na SOW a přivezli domů sbírku sestřelů. S Mk 1a 100oktanů jsem dohonil 109 E4N v levelu. Nově ale nelze provádět utažené manévry bez přemějšlení o energii, zkus si Langu lítat Spita tak trochu jako 109 a hospodařit s energií. Ne jen páku k žaludku a letadlo už se samo postará. Nebo se dej k modrým, ten modrej rybníček je prej lepší.
Můj závěr? Je to nová hra. Vyžaduje to vytvořit si nové návyky. Staré je třeba zapomenout a přizpůsobit se. Potkal jsem včera piloty Spitů, kterým jsem s 109 nebyl schopnej stačit. Dokonce jeden Hurrik, co jsem ho přepadl, se velmi úspěšně bránil a dvakrát mě zasáhl. Nakonec jsem ho nechal být a letěl jinam. A se Spitem jsem potkal jak snadné 109 tak takové, co jsem nestačil. Nestačil jsem většinou proto, že jsem postaru točil a točil. |
| |
|
|
| Robo |
Přidané 19-10-2013 14:13
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Rumcajs napsal:
Četl jsem na ATAGu, že 1C totiž blbě pojmenovali soubor s definicí chladiče u Spita, takže se Spitu nedal chladič poškodit. Trubky kolem a motor jo, ale samotný chladič ne. No a u Bfka to bylo přehnaný, protože jakýkoli zásah do oblasti chladiče vedle k totálnímu zničení motoru během dvou minut. Tedy i plechy kolem prostě pouštěly vodu. Z celého chladiče ale jen trefa do radiátoru vede k takové destrukci. Plechy kolem můžou být děravé.
Suhlasim s tym, co pises, ale tu treba uviest na pravu mieru, ze povodne sa pri skumani DM skutocne nazdavali, ze tam bola chyba, ale nakoniec tam chyba nebola - Spitfire chladic sa dal znicit a Befko malo chladice spravnych rozmerov. Je to v tom istom vlakne trosku dalej - problem bol v municii atd..
Velmi sa tesim ked ten patch vyskusam, je to celkom nova hra ako pises. Najma som zvedavy na moj 'trusty Hurricane'.  |
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 19-10-2013 14:31
|

Stařešina

|
Aha, takže celé řešení je předefinování destruktivní síly 7.62 munice? No je fakt, že to je velká změna. Jsem tu před čase postoval ukázku, jak sundat Wellington na jeden průlet jen těma dvěma kulometama v Bf a to už teď tak nebude. Zato trefa s kanonem je teď působivá. Možná především graficky, ale povedlo se mi ustřelit křídlo Spita. To jsem viděl snad poprvé. |
| |
|
|
| WT_Horrido |
Přidané 19-10-2013 14:48
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Libí se mi, jak je dokonalý FM a DM s každou záplatou ještě více dokonalý, a to až do takové míry že jde o "novou hru." Kdy se asi tak stane nejdokonalejším?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
| |
|
|
| falkon |
Přidané 19-10-2013 14:58
|

Moderátor

|
WT_Horrido napsal:
Libí se mi, jak je dokonalý FM a DM s každou záplatou ještě více dokonalý, a to až do takové míry že jde o "novou hru." Kdy se asi tak stane nejdokonalejším? 
Ked vyjde BoS, of course! :-P |
| |
|
|
| SepiaX |
Přidané 19-10-2013 15:11
|

Uživatel

Příspěvek: 1165
Založený: 15.11.11
|
Velmi sa tesim ked ten patch vyskusam, je to celkom nova hra ako pises. Najma som zvedavy na moj 'trusty Hurricane'.
Řekl bych že je obratnější ale zklamu tě Robo, sólo je nelétatelný dokud nebude zrcátko páč upravily aerodinamický kravál a to málo co jsi z šesté slyšel je pryč. Jen blik, tma a konec bez varování |
| |
|
|
| Pepe |
Přidané 19-10-2013 15:35
|

Uživatel

Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
WT_Horrido napsal:
I ty jeden kakraholte. |
| |
|
|
| Robo |
Přidané 19-10-2013 16:59
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
SepiaX napsal:
Velmi sa tesim ked ten patch vyskusam, je to celkom nova hra ako pises. Najma som zvedavy na moj 'trusty Hurricane'.
Řekl bych že je obratnější ale zklamu tě Robo, sólo je nelétatelný dokud nebude zrcátko páč upravily aerodinamický kravál a to málo co jsi z šesté slyšel je pryč. Jen blik, tma a konec bez varování 
Dik Sepi, to mi osobne nevadi ze nepocujem Befko na sestke, tak to ma byt. |
| |
|
|
| Bierglass |
Přidané 19-10-2013 17:22
|

Diskutující

Příspěvek: 2643
Založený: 12.05.10
|
LangMaster napsal:
A ted mě tady ukřižujte.
No já nevím ale u modrých je to normální létat se zavřenou kabinou a bez zrcátka  |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 19-10-2013 17:27
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
|
Baron napsal:
Ano, nebudou - trefil se do mne napoprvé, ač střílel téměř kolmo ke svému letu (horní střelec v He111, ehm) - tohle zavání Zajcevem z Ila...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|