November 22 2024 20:55:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nastavení grafiky v Ilovi
Hoper
313_OTU_Paegas napsal:
Už jste někdo vyzkoušel ovladače nVIDIA ForceWare 81.85?

včera jsem je nainstalil
ale až po šturmovi
a navíc přes ty staré
jsem byl líný ty staré odinstalovat a promazat registry...
Úsměv

313_Paegas
Hoper napsal:
313_OTU_Paegas napsal:

včera jsem je nainstalil
ale až po šturmovi
a navíc přes ty staré
jsem byl líný ty staré odinstalovat a promazat registry...
Úsměv

A registruješ nějakou změnu?

Hoper
neregistruji - jsem pak šel spát Šklebící se

ale něco bych registorvat mohl - po patchi 4.02 mi občas na horizontu blikaly černé rámy - pokud nebudou a bude se to chovat celkově rychlejší, poznám to
snad Šklebící se

VGR_Plavec
A ještě jeden dotaz. Mám dost slušnou grafiku, ATI X800XL, ovladače Catalist, AA4, AF8. Pozemní cíle se mi vykreslují asi tak od 2000m a letadla vidím proti zemi tak nějak podobně. Zdá se mi to dost málo. Neví někdo co s tím? Rada pohraj si s nastavením mi moc nepomůže, protože vůbec netuším s čím si pohrát.

1stCL_Esquilax
313_OTU_Paegas napsal:

Subjektivně se mi zdají rychlejší než 7. .., ale ještě jsem to neměřil.

VGR_Ghost
K 81.85 - na mojí GF6600GT jsou výrazně horší než 78.01, na kterých jsem létal doteď. Zhoršení v Black death o 3 fps a navíc se mi to subjektivně zdá takové nesvižné. Už jsem je odinstaloval a jedu zase na 78.01, které mi přijdou nejlepší (testoval jsem už asi patery a s mou 6600GT si rozumí fakt nejlépe. Navíc se mi zdá, že to s nimi o trochu líp vypadá).

http://www.virtualgrimreapers.net/
313_Paegas
Mám malý dotaz, možná hloupý, ale možná podstatný. Zajímalo by mne jaký má vliv nastavení rozlišení v ilovi na velikost dotů. Používám 19" monitor. Používám 1280x960, nebude lepší 1024x768 nebo míň?:no:

313_Paegas
Vím, že o tom začína debata ve speciálce Oděsa, ale řekl bych, že to spíše příjde sem.
Víte, že jsem toto vlákno založil, protože jsem měl problémy s rozlišením dotů. Zkoušel všechny rady od všech co tu psali, ale pořád jsem nic neviděl. Až minulý týden jsem hrábl do nastavení monitoru a přesně dle instrukcí k nastavení barev, jasu a kontrstu jsem si nastavil monitor. Výsledek asi takový, že na mapě Afriky jsem měl při startu tmavě hnědou poušť a start spíše za soumraku (slunce někde kolem poledne). Tudíž jsem se naštval a šel jsem do ovladačů nvidie, kde je taky nastavení monitoru. Jas a kontrast přesně na půl, gamu jsem potáhl na nádhernou a přesnou úhlopříčku a doostření tak na jednu čtvrtinu A SVĚTĚ DIV SE NAJEDNOU VIDÍM I V ILOVI DOTY, KTERÉ JSEM NIKDY NEVIDĚL! Takže já lama měl celou dobu špatně nastavený monitor.:sm38::sm19:

Palubní denník dodatek:
rozlišení mám 1024x768
v ilovi všechno na max
confi.ini
forest =2
water =3

a jak píšu víše po nastavení monitoru najednou vidím:sm38:
Upravil/a 313_Paegas dne 08-11-2005 08:52

XXX_Dazz
313_OTU_Paegas napsal:
Mám malý dotaz, možná hloupý, ale možná podstatný. Zajímalo by mne jaký má vliv nastavení rozlišení v ilovi na velikost dotů. Používám 19" monitor. Používám 1280x960, nebude lepší 1024x768 nebo míň?:no:

No vzhledem k tomu, že pixel při rozlišení 1024x768 bude mít větší velikost, dá se říct, že i doty půjdou vidět lépe. Je to však na úkor řekněme krásy hry, bude taková hrubozrnější. Musím ještě dodat, že při menším rozlišení budeš mít lepší FPS.

Arnold Eso Rimmer
Možná po vás budu chtít něco zopakovat, ale přece. Sestava: AMD 2000+; GF5700 128MB; RAM 512MB. A teď k jádru pudla. Za prvé bych se jen tak okrajově zeptal na optimální nastavení dle vašich zkušeností a za druhé a to mě zajímá víc: Při LAN hraní vše běží jak má (s tím že server nezakládám já) ale při single hraní mi docela často skočí modrá smrt a konec.:sm39: Potkalo to někoho? Rady? díky díky

Patrikhuhu
Arnold Eso Rimmer napsal:
Možná po vás budu chtít něco zopakovat, ale přece. Sestava: AMD 2000+; GF5700 128MB; RAM 512MB. A teď k jádru pudla. Za prvé bych se jen tak okrajově zeptal na optimální nastavení dle vašich zkušeností a za druhé a to mě zajímá víc: Při LAN hraní vše běží jak má (s tím že server nezakládám já) ale při single hraní mi docela často skočí modrá smrt a konec.:sm39: Potkalo to někoho? Rady? díky díky

Něco podobného (možná ne stejného) "potkává" xHorsta. Viz.:
http://www.wtiger....php?t=192
Taky mu v poho jede on-line, ale v off-line má problémy.

Arnold Eso Rimmer
hmm docela se to memu problému podobá, ještě zkusím (což stejně mám v plánu udělat) c:format a začnu nanovo. Pak vezmu HW hodně se rozběhnu a :sm41: vyřeším to jednou provždy. koupim si tetris a budu mít víc času:sm12:

Maxxis
u ge force 6600gt sem si dal nastaveni grafiky v ovladačich a použil profil na il2 Fb a zda se me ze vzhled je lepší a po nastaveni aa2q a anizo 8x mam v black death nejnize 24 max 65 fps a prumer 34, jeste budu laborovat

Maxxis
pri pripojeni na aholubi a 1IAp na tu ruskou letku me fps litalo v zime pri horizontalnim letu a koukani vpred a vbok az 117 a nekleslo pod 60, V letnich obdobích jsem mel 44-60 fps, mam ovladace 81.85 a pouzivam nastaveni pro il2FB v grafickem ovladaci a water0 a forrest 2.
Jo a vlozil sem si tam ty knihovny z toho jednoho odkazu jak nekdo psal abysme to testli

Lavo
VND_Plavec napsal:
A ještě jeden dotaz. Mám dost slušnou grafiku, ATI X800XL, ovladače Catalist, AA4, AF8. Pozemní cíle se mi vykreslují asi tak od 2000m a letadla vidím proti zemi tak nějak podobně. Zdá se mi to dost málo. Neví někdo co s tím? Rada pohraj si s nastavením mi moc nepomůže, protože vůbec netuším s čím si pohrát.

Na 3strane tohoto vlakna mas odkaz na drivery Warcats na baze 5.9 . Pouzi ich . Inak Juraj ( Liptow ) ma tu istu grafaren - urcite ti rad zasle svoj cofig.ini . Ten driver je zatial najlepsi co sme skusali - pre ATI X800 a vyssie Šklebící se

Lavo
Prave vysli nove Xtreme-G na base 5.10 http://www.tweaks...Itemid=41/ . Len pre ATI zatial ale aj Nvidia tam ma slusne zastupenie .

rudidlo
Lavo napsal:
Prave vysli nove Xtreme-G na base 5.10 http://www.tweaks...Itemid=41/ . Len pre ATI zatial ale aj Nvidia tam ma slusne zastupenie .
Ty už tam jsou nějakou dobu. A kdy naportují 5.11?

http://silicon-remarks.blogspot.com
1stCL_Jiricek
BoZZda tady v počátcích vlákna dával odkaz na ovladač grafiky. Pln očekávání jsem se do něj pustil, uposlechl všech rad o odinstalování předešlých, nastavil vše nastavitelné, přepsal conf.ini.

Tak rozesr... obraz jsem ještě neměl. Letadlo vypadá jako flek, budíky v kokpitu jsou rozmazané, tráva bliká a "teče", bílá barva se občas změní v modrou (rafiky budíků, potrubí).

Je možné, že jsem udělal něco špatně, nebo jsem zase výjimka?? : )
Dík

CW_boZZda
no jde o to co mš za grafičku. Ono u ATIn je právě problém, že není čip jako čip a právě ten tvůj se holt může chovat jinak Smutný Spostu lidem to funguje.

http://www.czechwings.com/
BP_Max
17.11.vysli nove Xtreme-G na base 5.11
http://www.tweaksrus.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=158&Itemid=41/

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,651 návštěv