WWII sim na RoF enginu: spekulace, informace, dezinformace i jine -ace
|
Baron |
Přidané 13-12-2012 13:41
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
X Novotny napsal:
Barone nechci bejt drzej,ale co znamená slibované Patche ve spojení s ukončenou podporou pro CloD??
Tohle mi někde asi uteklo. Na posledy jsem zaslechl "Ukončení vývojářské podpory."!? 
Nie si drzý - Luthier (a predtým B6) sľuboval, že vydanie BoS (alebo BoM) bude vlastne patchom aj pre CLoD, pretože bude rovnaký engine a všetky chyby v CLoDe ďalší simulátror opraví. Čiže čosi podobné ako dtadisky patchovali pôvodný IL. No - a to je teraz v Pánu... Čo je ovšem z môjho pohľadu veľká škoda.
...na druhej strane - tiež si nemyslím, že CLoD ako taký zanikne. Je docela možné, že ho prevezme iný vývojársky tým a bude ho ďalej vyvíjať. Vlastne sa čosi podobné šuškalo už dávnejšie na suchoj.ru - skôr ako začala šeptanda o spolupráci 1C a 777, ktorá sa nakoniec ukázala ako pravdivá.
Upravil/a Baron dne 13-12-2012 13:43
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 13-12-2012 13:50
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
No jo taková malá lež. Protože podle mého už dávno věděl na jakou cestu se chtějí dát. A než nechat rozzuřený dav CloDistů vypálit vše do základu tak jim naslintat něco málo na nervy.  |
|
|
|
Robo |
Přidané 13-12-2012 13:58
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
|
Baron napsal:Prepáč Robo, ale to sú blbosti. Tie fotografie čo sú tam postnuté nemajú žiadnu výpovednú hodnotu. Že sú tam stromy? No a? Pokiaľ sú nehmotné je to na figu a pokiaľ viem veľa hráčov ich vypínalo. Že je tam postnutý hnusný obrázok z ROFu? Môžem ti naoplátku postnúť naozaj hnusné obrázky z CLoDu, niektoré z nich boli mimochodom postnuté aj na toto fórum niektorými hráčmi. Že je tam Bf-110_ Ten obrázok skôr vypovedá o chybách CLoDu ako o jeho prednostiach. Jediné čo celé to vlákno - nielen ten poríspevok vytrhnutý z celku - dokazuje, je to že medzi hráčmi CLoDu zavládol smútok. Je to pochopiteľné, tiež nie som nadšený že CLoD skončil - sľubované patche sú v prdeli a z toho dôvodu chyby ktoré CLoD má už opravené nebudú. Lenže dokazovať za každú cenu že RoF je na nanič, že nezvládne masové bitky, že podporuje iba DX9 a podobné prkotiny ma začínajú trochu nudiť. Lietam tak RoF ako aj CLoD od začiatku čo boli vydané a môžem povedať, že CLoD si môže za to ako dopadol sám. Tým ako 1C ojebávalo hráčov (prepáčte mi ten výraz ale nič presnejšieho ma nenapadá), ako z nás robili blbcov nie rok ale oveľa dlhšiu dobu - TO je za krachom tohoto výborného (po poslednom patchi) simulátora.
V pohode Baron, ja som tam ziadne hnusne screeny nevidel, naopak tie co postol furbs : http://forum.1cpu...ostcount=3 su podla mna velmi pekne, a som si vedomy, ze RoFka vyzera za istych ololnosti nadherne. Mne sa ten sim paci, ALE CloD sa mi paci viac po vizualnej stranke. Ja viem, ze to je subjektivna vec, skratka mne tie era z RoFky pridu ako nakreslene ceruzkou. Nakreslene velmi pekne podotykam - tolko moj nazor a ani sa nesnazim predstierat, ze je dolezity. Nijako by som sa neodvazil tvrdit, ze RoFka je na nic, ani som sem kvoli tomu ten link nedaval (ze tam je par blbcov co to vidia ciernobielo je jedno), ale faktom je, ze Digital Nature je trosku obsoletny. Mozno sa nakoniec dockame upgradu a dalsieho vyvoja, co by bola dobra sprava aj pre RoF! Ze sa pracuje na dalsom WWII sime je dobra sprava tak ci onak, zatial aj tak budeme lietat RoFku alebo CloDa, jak je komu libo.
S ostatnymi vecami mas tiez pravdu. |
|
|
|
Robo |
Přidané 13-12-2012 13:59
|

Uživatel

|
X Novotny napsal:
No jo taková malá lež. Protože podle mého už dávno věděl na jakou cestu se chtějí dát. A než nechat rozzuřený dav CloDistů vypálit vše do základu tak jim naslintat něco málo na nervy. 
Nevedel, ver mi. |
|
|
|
Baron |
Přidané 13-12-2012 14:02
|

Diskutující

|
Robo napsal:
Baron napsal:Prepáč Robo, ale to sú blbosti. Tie fotografie čo sú tam postnuté nemajú žiadnu výpovednú hodnotu. Že sú tam stromy? No a? Pokiaľ sú nehmotné je to na figu a pokiaľ viem veľa hráčov ich vypínalo. Že je tam postnutý hnusný obrázok z ROFu? Môžem ti naoplátku postnúť naozaj hnusné obrázky z CLoDu, niektoré z nich boli mimochodom postnuté aj na toto fórum niektorými hráčmi. Že je tam Bf-110_ Ten obrázok skôr vypovedá o chybách CLoDu ako o jeho prednostiach. Jediné čo celé to vlákno - nielen ten poríspevok vytrhnutý z celku - dokazuje, je to že medzi hráčmi CLoDu zavládol smútok. Je to pochopiteľné, tiež nie som nadšený že CLoD skončil - sľubované patche sú v prdeli a z toho dôvodu chyby ktoré CLoD má už opravené nebudú. Lenže dokazovať za každú cenu že RoF je na nanič, že nezvládne masové bitky, že podporuje iba DX9 a podobné prkotiny ma začínajú trochu nudiť. Lietam tak RoF ako aj CLoD od začiatku čo boli vydané a môžem povedať, že CLoD si môže za to ako dopadol sám. Tým ako 1C ojebávalo hráčov (prepáčte mi ten výraz ale nič presnejšieho ma nenapadá), ako z nás robili blbcov nie rok ale oveľa dlhšiu dobu - TO je za krachom tohoto výborného (po poslednom patchi) simulátora.
V pohode Baron, ja som tam ziadne hnusne screeny nevidel, naopak tie co postol furbs : http://forum.1cpu...ostcount=3 su podla mna velmi pekne, a som si vedomy, ze RoFka vyzera za istych ololnosti nadherne. Mne sa ten sim paci, ALE CloD sa mi paci viac po vizualnej stranke. Ja viem, ze to je subjektivna vec, skratka mne tie era z RoFky pridu ako nakreslene ceruzkou. Nakreslene velmi pekne podotykam - tolko moj nazor a ani sa nesnazim predstierat, ze je dolezity. Nijako by som sa neodvazil tvrdit, ze RoFka je na nic, ani som sem kvoli tomu ten link nedaval (ze tam je par blbcov co to vidia ciernobielo je jedno), ale faktom je, ze Digital Nature je trosku obsoletny. Mozno sa nakoniec dockame upgradu a dalsieho vyvoja, co by bola dobra sprava aj pre RoF! Ze sa pracuje na dalsom WWII sime je dobra sprava tak ci onak, zatial aj tak budeme lietat RoFku alebo CloDa, jak je komu libo.
S ostatnymi vecami mas tiez pravdu.
Ano, s tým čo si napísal bezvýhradne súhlasím. Kedy skočíme na to piffčo - keď už sme vyhrali/prehrali obaja?
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Robo |
Přidané 13-12-2012 14:06
|

Uživatel

|
Baron napsal:Ano, s tým čo si napísal bezvýhradne súhlasím. Kedy skočíme na to piffčo - keď už sme vyhrali/prehrali obaja? 
Hehe to neviem, ozvem sa ak budem nahodou v BA. Ale ta 'stavka' nebola fer, pretoze v tom case som vedel, ze k tomuto dojde a len som neodolal ked si tam hodil Jasonove prehlasenie ze WWII e-e. 
Horridovi by ste niekto mohli povedat, ze tak ako na jeho screenoch CloD uz asi rok nevyzera.  |
|
|
|
Baron |
Přidané 13-12-2012 14:11
|

Diskutující

|
Robo napsal:... Ale ta 'stavka' nebola fer, pretoze v tom case som vedel, ze k tomuto dojde a len som neodolal ked si tam hodil Jasonove prehlasenie ze WWII e-e.  ...
Potvora
Upravil/a Baron dne 13-12-2012 14:15
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 13-12-2012 14:15
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Nevyzerá? No takto vyzeral před asi třemi týdny, vše na max jak říká Válec. Jestli je v tom nějaký velký rozdíl...
http://cloud.stea...BF46AFB12/
Zubatost prosím ignorujte, nevěděl jsem že už jde AA prostě nastavit v CLODu a FXAA z ovladače Steam nevyfotí.
Furt barevné fleky a světlé lesy...
Upravil/a WT_Horrido dne 13-12-2012 14:17
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Valec |
Přidané 13-12-2012 14:31
|

Uživatel

Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Horido pro me jsi proste lhar a mystifikator a politovat muzes akorat sam sebe za ten druhy obrazek.
WT_Horrido napsal:
Nejsou to moje screeny z ROF, dotyčný to měl přepálené, ale i tak to jako ilustrace toho jak vlastně vypadá země stačí. Jestli má někdo dojem, že ty CLODovské fleky podivných barev reprezentují zemi při pohledu z letadla nějak lépe OK, osobně ho ale mohu jen politovat
[img]http://wtigers.org/extra/full-2274-45732-il_2_sturmovik_cliffs_of_dover_pc_1295434154_002.jpg[/img] is not a valid Image.
Moje srovnani
[img]http://img37.imageshack.us/img37/4576/launcher201212131450495.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Valec dne 13-12-2012 15:42
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 13-12-2012 14:34
|

Moderátor

|
Robo napsal:
X Novotny napsal:
No jo taková malá lež. Protože podle mého už dávno věděl na jakou cestu se chtějí dát. A než nechat rozzuřený dav CloDistů vypálit vše do základu tak jim naslintat něco málo na nervy. 
Nevedel, ver mi.
Robo nezlob se,ale nevěřím. Spíš věřím tomu hlasu co mi to napovídá. Ostatně zatím se to vše děje podle něj.
 |
|
|
|
Robo |
Přidané 13-12-2012 14:35
|

Uživatel

|
Valec - a to je normalny screen z ATAGu, cas podla slnka ani skoro rano ani neskoro vecer...
*edit* - zase uplne normalny nie je, lebo to je Valec a ked to je Valec tak urcite pada na nejake Befko 
http://forum.1cpu...stcount=37
"It’s pre-mature to talk about what’s next, but we will say that the ROF Engine (Digital Nature Engine) is being groomed for bigger and better things. What that means will be announced sometime in the future. We want to be the best sim developer in the world, even if it kills us.
(Jason Williams – President of 777 Studios)
Upravil/a Robo dne 13-12-2012 14:38
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 13-12-2012 14:38
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
No ani se SweetFX žádná sláva...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 13-12-2012 14:43
|

Moderátor

|
Válče rozviň prosím tu větu o Horrim. Utíkají mi souvislosti. Sorry  |
|
|
|
Valec |
Přidané 13-12-2012 14:44
|

Uživatel

|
Male fopa zapomnel jsem vypnout SweetFX.Tak momentik udelam to znova.Chybka se vloudi ale snazim se byt korektni. |
|
|
|
Valec |
Přidané 13-12-2012 14:55
|

Uživatel

|
Valec napsal:
Male fopa zapomnel jsem vypnout SweetFX.Tak momentik udelam to znova.Chybka se vloudi ale snazim se byt korektni.
OK vse napraveno. |
|
|
|
Valec |
Přidané 13-12-2012 15:09
|

Uživatel

|
Horrido:A kdybychom měli hovořit O SKUTEČNÉ špičce tak ta je v současné době někde jinde...
V tomto ma pravdu.Teto vety jsem si nevsiml a samozrejme k me poznamce nepatri.Jestli myslis toto.
Upravil/a Valec dne 13-12-2012 15:10
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 13-12-2012 15:24
|

Moderátor

|
Mne a spoustu neznalích a nevšímajících si nějaké konkrétní věci na obrázkách. Lež/mistifikace. Hezká věta,ale nikdo neví proč.
Starej snímek, upravenej, na slabší grafice než máš ty? Nebo co.  |
|
|
|
Valec |
Přidané 13-12-2012 15:24
|

Uživatel

|
Tady je stranka kde Jason pise o DX 11 na jejich enginu. http://www.cleare...studios-2/ kez by se jim to povedlo zprovoznit jeste pred vydanim. |
|
|
|
Valec |
Přidané 13-12-2012 15:37
|

Uživatel

|
Muj mozek to tak vnima.Jine at si to proberou samy a udelaji si svuj usudek.Hawk
Upravil/a Valec dne 13-12-2012 15:37
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 13-12-2012 15:55
|

Moderátor

Příspěvek: 12131
Založený: 29.09.05
|
Rumcajs napsal:
Tady se hodně vaří z vody. Kombinujete vlastnosti CloD a ROF a snažíte se z toho vypreparovat BOS. Nikdo se nezabývá tím, že dnešní stav ROF asi není cílový pro BOS. A Jason ani 1C zatím neupřesnili cíle vývoje. Zatím je třeba čekat. Tedy kdo nechce, čekat nemusí, ten čas stejně uteče.
Ano.
Když mi tohle došlo, přestal jsem sem psát :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|