mne skor obcas pride, ze v dnesnej dobe aby tvorcovia zakryli uplne nezmyselne nasilie sprevadzane potokmi krvi, tak tam proste supnu zombikov a je vybavene.
so zivymi ludmi by im to nepreslo, ale akoze uz mrtvi ludia, z ktorych zhodou okolnosti tecie viac krvi ako z tych zivich, su jednoducho vpoho.
Tak z těch předrenderovaných hororových her je i dnes fajn Alone in the Dark (1). Víc strašidelně než Resident Evil na mě působí Silent Hill (1), ten má atmosféru extra hutnou i po těch 20ti letech od vydání.
Alone in the Dark se datuje na r.1992, ten žánr "survival horor" založil, pamatuju jak jsem hrával na PC 286, bylo to takřka dokonalé ...
A Silent Hill 1 porádně hutnou atmosférou a příběhem taky neměl a nemá do dnes konkurenci.
Btw před týdnem jsem si po čtvrté nainstaloval Clive Barkers Undying, tento horor taky neměl chybu, ale byl tak nějak pozapomenut ve stínech Half-life.
Posbíráním všech útržků si lze přečíst celou knihu Clive Barkera kterou nikdy nevydal ...
Hrozně fandim těmhle remasterum starých klasik, naposledy mě hodně potěšil Panzer korps. Většinu mladý generace to asi moc neosloví a budou si dál hrát hry pro buzny
Mě naposledy velice nadchl remaster série Homeworld. Protože krom herní grafiky byly udělány kompletně úplně nové dabingy původními producenty, byl znovu podle původní předlohy nahrán soundtrack živým orchestrem a byly i nově překreslené videa. YouTube Video
Su to vsetko krasne veci. SS1 bych si kludne dal aj v originale. F3.0 som dokonca nedavno aj parkrat hral, zial casu nieto dost ani na tie aktualne veci
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.