Pepe napsal:
Instruktážní video, jak se to nemá dělat. Najdi pět chyb.
YouTube Video
Původně jsem uvažoval tak, že sedíš ve špatném letadle, jakmile jsem se ale dostal do půlky, tak jsem zjistil, že sedíš ve správném a již jsem žádnou chybu neviděl, natož pět.
Pepe napsal:
Tak se běž podívat jestli se ti tam něco už neklube. Horrido je totiž inteligentní, mazaný, hezký (podle fotografie soudím). Takže proč ne.
Instruktážní video č.4.
Ne aby jste si mysleli že to vybuchuje pořád stejně. Některé cisterny látají vzduchem. To pro vás mladé a neskušené. I já jsme s tím měl co dělat i přesto že, mám hodně nalítáno.Ten náklaďák mi lízl podvozek, ale ustál jsme to. Ale rána to byla pěkná jak je slyšet.
Instruktážní video č.5
Jestliže se nám vyskytne na dráze dobytek, pomalým rozjezdem je rozeženeme, najdeme skulinku a rychle startujeme. Po vzletu si dáme pozor na hejna racků pochopitelně
Instrktážní video č.6
Na kotel jedině Průraznou střelu W,0,303 palce. Někteří piloti nám na to zapomínají
PS: Vzkaz pro Alana. Ten formát z avi je asi nejlepší konvertovat do mkv.
Hoper napsal:
Horri je zde, na malých českých luzích a hájích, velmi známá Veličina a tudíž volání nějakého Pepeho a žlutého křečka pro něj nic neznamená.
Asi se budou muset přidat jiné velmi známé veličiny (Cibule, Cass, X Novotny, von Paulus) ze zdejších malých českých luhů a hájů a i ony volat po jeho duši oblažujícím poletu.
A snad by pak na společné polety dorazilo i stádečko věrných jeho soudržných druhů a BoB by tak získal na slávě a lesku. Tedy co se týče malých českých luhů a hájů.
Horri, kurňa, tak se nenech tolik prosit Ty se bojíš, že by se to dalo už lítat, co ? A musel bys to pak taky lítat, protože bys už jinak nemohl... )
Hoper napsal:
Horri je zde, na malých českých luzích a hájích, velmi známá Veličina a tudíž volání nějakého Pepeho a žlutého křečka pro něj nic neznamená.
Asi se budou muset přidat jiné velmi známé veličiny (Cibule, Cass, X Novotny, von Paulus) ze zdejších malých českých luhů a hájů a i ony volat po jeho duši oblažujícím poletu.
A snad by pak na společné polety dorazilo i stádečko věrných jeho soudržných druhů a BoB by tak získal na slávě a lesku. Tedy co se týče malých českých luhů a hájů.
Horri, kurňa, tak se nenech tolik prosit Ty se bojíš, že by se to dalo už lítat, co ? A musel bys to pak taky lítat, protože bys už jinak nemohl... )
tak to mě pobavilo
Jo jo Marťas pěkně to Hopr napsal. Ale jedna věc je mimo. Létat se to dá, ano dá . . . no jakš takš. Ale jinak je to děs a pohroma.
Jo Hopříku ještě stále nevím co budu z těch prken co jsem předevčírem hobloval dělat. Skříň nebo tu rakev?!
Je to tak donutil mne to zakoupit, pokrok tu je. Od spolužákovo škatulkové verze co jsem dávno zkoušel to jde opravdu zapnout,ale zato se mi otevřel svět který musel vytvořit choromyslný tvor. Sorry 1C.
Uživatelsky přívětivé rozhraní nebudu komentovat, ostatně tam snad ani nic takového není, natož přívětivé.
Stále to není nic pro normálního (nezkušeného -štourat,hledat dopisovat, na koleni předělávat) uživatele.
Steamem počínaje (nikdy jsem ho neměl v lásce) po první spuštění hry to je divné a nic neříkající. Následné nastavení a první testování a opět nastavování a podobně je téměř k ničemu. Je to stále ten tip hry-simulátoru co nesmíte po nainstalování koukat na cizí skrýny natož zajít k sousedovi co má doma poslední radu PC Nasa edition.
Na druhou stranu vím že to jde dotáhnout na slušnou hratelnost,ale na to už musíte mít jisté znalosti a bandu lidí co jsou ujetý na hňahňání a šťourání.
Ps: Kouře a tekousí palivo jsou hezké, rád bych v RoF viděl různě barevné kouře atd. Ale nikdy nechci vidět ten toaletní papír co je místo tekoucího paliva v pohledu z blízka!!!! To raději ať do RoF nic nepředělávaj.
To ti nestačí bílá od vařící vody, zelená od paliva a černá od hořícího pilota? Jakou barvu bys ještě tak chtěl? Upravil/a WT_Horrido dne 25-10-2012 15:12
Koty napsal:
... měli by to přejmenovat na «Cows of Dover» xD
Jezdí tam i vlaky a přesto to není simulátor Train, nebo jo? Kluky, to je tragédie když to bereme smrtělně vážně a mlátíme si simulátory přes hlavu. Já si pamatuji jak to bylo s Microsoft Flight Simulátor X. nedalo se pořádně létat. Také to oporavovali a lítá na tom celý svět, Dodávají do toho letiště a letadla různá studia. Komu to nejede tak je při zdi a je rád že má 17-25 Fps. a to mnoha letech. Na megaletištích si ani neškrtne a jsou s tím smířený. Jestli se ale vyskytnou lidé, kteří chtějí udělat něco vyjímečného ( téměř umělci) tak jenom dobře že jsou takový ovážlivci. Vypadá to, že to není už legrace vytvořit krásný a zároveň funkční sim. Potom budu řešit námrazu na okně aby byla jako opravdová. Vypadá to že měli našlápnuto a nezadařilo se. Proto jsem tam namrskal několik stád a hejna racků a ukázal s čím vším se asi počítalo a jaký sim zamýšleli. Neříkejte mi kurva drát, že by nebylo krásné letět nad povedenou krajinou v super vyvedeném letadle a že se ti někde objeví ptáci když se podíváš z kabiny. To přeci musí umocnit krásný a reálný pocit z letu. P
K těm ptákům - když jsem před lety lítal ILa, měl jsem na 4.08 nějaký mód s hejny ptáků, kteří reagovali na prolétávající letadla a dokonce před těmi hejny vysílačkou varovala i řídící věž. To se neujalo? Ptám se spíš ze zvědavosti, protože se mi tenkrát ta myšlenka líbila a Ultrapacky/SuperPacky už hodně dlouho nesleduju.
Nevím jak to myslíš Horrido s tí simulátorem, protože Bojový jak říkáš, je ještě náročnější na zvládnutí počtu letede pohromeděl, rychlosti a efektů. Ale to je jen laický názor, nějak jsem to nerozlišoval. Použil jsme to jako příklad. Tohle vido je ukázka jak to vypadá ve FSX po mnoha letech. Trhá se to a mám tam 22 fps. Koupená letiště a nebo letaldla do hry tam stojí více než samotná hra ( až 1700 Kč) a vždy ti výrobci tvrdí, že vývoj toho a nebo toho trval 2 až 5 let. Určitě existují letadla a letiště kde je to tak zvaně optimalizované, až na tu cenu, hahaha. Jsem z toho ClOdu smutný a nerpělivý a snad to dobře dopadne. Nenadávejte proto moc příznivci létání. Je to, jako by jste se posmývali těhotné matce, že se ji narodí ošklivé dítě. To si tak akurát skazíte karakter
Hoper napsal:
tak to mě pobavilo
Jo jo Marťas pěkně to Hopr napsal. Ale jedna věc je mimo. Létat se to dá, ano dá . . . no jakš takš. Ale jinak je to děs a pohroma.
Jo Hopříku ještě stále nevím co budu z těch prken co jsem předevčírem hobloval dělat. Skříň nebo tu rakev?!
Je to tak donutil mne to zakoupit, pokrok tu je. Od spolužákovo škatulkové verze co jsem dávno zkoušel to jde opravdu zapnout,ale zato se mi otevřel svět který musel vytvořit choromyslný tvor. Sorry 1C.
Uživatelsky přívětivé rozhraní nebudu komentovat, ostatně tam snad ani nic takového není, natož přívětivé.
Stále to není nic pro normálního (nezkušeného -štourat,hledat dopisovat, na koleni předělávat) uživatele.
Steamem počínaje (nikdy jsem ho neměl v lásce) po první spuštění hry to je divné a nic neříkající. Následné nastavení a první testování a opět nastavování a podobně je téměř k ničemu. Je to stále ten tip hry-simulátoru co nesmíte po nainstalování koukat na cizí skrýny natož zajít k sousedovi co má doma poslední radu PC Nasa edition.
Na druhou stranu vím že to jde dotáhnout na slušnou hratelnost,ale na to už musíte mít jisté znalosti a bandu lidí co jsou ujetý na hňahňání a šťourání.
Ps: Kouře a tekousí palivo jsou hezké, rád bych v RoF viděl různě barevné kouře atd. Ale nikdy nechci vidět ten toaletní papír co je místo tekoucího paliva v pohledu z blízka!!!! To raději ať do RoF nic nepředělávaj.
Novi, já ti rozumím, ale do CLODa jsem přišel celkem nedávno jako naprostý nováček letadel z druhé světové. Nikdy mi nepřišlo, že by to bylo nadmíru složité nebo bych musel stahovat nespočet různých dodatků apod. Hra mi vždy fungovala dobře a mnohé bugy, které dobrovázely hru v dřívějších patchích byly odstraneny. Už tu nejsou duchové, vytažené podvozky, mraky i moře vypadají krásně a vše se mi hýbe velmi plynule i na vcelku normální čtyřjádrové sestavě.
Kdyby mě to nebavilo nebo bych měl pocit nedodělanosti, tak to nehraju. Myslím, že většina lidí, kteří to teď létají se mnou budou souhlasit.
Samozřejmě tu vždy budou kritici, kterým se nelíbí grafika nebo nemají sestavu, která by to utáhla, ale vůbec jim to nemám za zlé. Co člověk, to názor.
Podle toho mého je hra teď opravdu ve velmi dobrém stavu, který je hratelný a zábavný.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.