November 22 2024 13:15:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX6, dojmy, bugy, expert mode
Ajvn
Conane- kde stáhnu ten soundmod_cz. Nebo jak to mám prosím Tě spáchat? Dík

310_Pepno
Tak ten kdo retexturoval mapy v HSFX by zasloužil lopatou pře koule, na polovině map a hlavně u Channel nejsou u normálních (asfaltových) silnic mosty přes řeky, sou jen sem tam u polňaček a u kolejí

+ te crashující FMB

no myslim že na opravnym patchi bude hodně hodně práce
www.311raf.com/images/signature/sig_Pepno.jpg

Letka13TD_Luky
57_OTU ajvn napsal:

S týmto a tou predchádajúcov otázkou sa plne stotožnujemMrknutí
Luky
Upravil/a Letka13TD_Luky dne 23-06-2012 20:57

magot
57_OTU ajvn napsal:Ale mám jistý problém- dost velký.
Nejdřív bych potřeboval vědět co konkrétně mají dělat módy v JSGME.
Takže co znamenají:

Advanced Barage mode (After EXPERT):
Pokročilá artilerie nastavitelná pro nepřímou střelbu do zadané oblasti.
Toto najdeš v FMB v sekci raket. (potřeba přečíst readme o nastavení dosahu jednotlivých děl)
Aby ti to fungovalo musíš mít aktivovaný expert mod.

EFFECT Low
snížené efekty pro starší PC, víceméně se jedná o 4.11 efekty, občas se hodí pro mise kde je užito mnoho techniky kvůli snížení FPS.

EXPERT mode
obtížnější AI, mnoho změn k vyšší obtížnosti a realističnosti.
Určeno pro online hru.

NightBombsites
Zaměřovače pro noční bombardování.
Pouze pro B-25J, Blenheim, Do-217K1, He-111H2/H6

Perfect Map Textures
Určeno pouze pro několik map, jedná se o textury s vyšším rozlišením a většímy detaily. Slabší počítače tady mohou mít problémy.

Safe_DLLs
Záloha DLL

TIGER FLyby s
Perfektní sound mod, v podstatě nejlepší co je k dispozici.
Výborné použít i pod čistou 4.11.
Upravil/a magot dne 23-06-2012 21:58

Letka13TD_Luky
Vdaka magot, skoro všetkému rozumiemMrknutí ešte niekto s tou češtinouÚsměv prosím
Luky
Upravil/a Letka13TD_Luky dne 23-06-2012 21:51

magot
310_Pepno napsal:
Tak ten kdo retexturoval mapy v HSFX by zasloužil lopatou pře koule, na polovině map a hlavně u Channel nejsou u normálních (asfaltových) silnic mosty přes řeky, sou jen sem tam u polňaček a u kolejí

a) re-texturování nemá vliv na umístění mostů
b) V HSFX nikdo nic ne-retexturoval, co se týče textur tak se dělali update od původních tvůrců
c) Každá mapa má jiného tvůrce
d) V HSFX se dělalo spoustu oprav právě na mapách kde tvůrci ignorovali např návaznost silnic a mosty. Vzhledem k tomu že je to práce asi na deset let tak není v lidských silách projít každej centimetr všech map.

Osobně jsem opravoval a předělával pouze mapu severní Afriky která ještě není zdaleka hotova páč tvůrce spoustu věcí ignorovoval.

Takže bych se klidnil ve výrazech s lopatama a koulema, protože spoustu lidí na tom nechalo stovky hodin práce volného času.
Upravil/a magot dne 23-06-2012 21:58

Ajvn
Magote moc moc díky.ÚsměvMrknutí
Tvojí poslední větu podepíšu.

L382_Conan
Dano10 napsal:
57_OTU ajvn napsal:

S týmto a tou predchádajúcov otázkou sa plne stotožnujemMrknutí
Luky

Nedohledal jsem, ale můžeš to stáhnout zde:
http://www.uloz.t...mod-cz-rar

heslo: smcz

Ajvn
Dikes.

Letka13TD_Luky
Vďaka
LukyÚsměv

TozziFan
Tak sice už tu odkaz na jednu češtinu je, ale pro klid duše.

BETA verze CZ pro HSFX 6

Rozbalit a obě složky vložit do kořenového adresáře hry s HSFX modem.

magot
Dobrá práce s tou češtinou.

311_Vont
Čus Magote mě osobně se HSFX 6 moc líbí, ale vem si na mapě Normandie a myslím že to dělá i slovensko éro a pod plným plynem jdi do dive, po kontaktu se zemí se letadlo odrazí do cca 500 m - 1 km co by kajak a během té doby se ještě dá vyskočit padákem druhý kontakt se zemí už je zaručene destruktivní.

Asi by to chtělo nějakou úpravu a nebo udělat nové mapy....Mrknutí
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
magot
311_Vont napsal:
Čus Magote mě osobně se HSFX 6 moc líbí, ale vem si na mapě Normandie a myslím že to dělá i slovensko éro a pod plným plynem jdi do dive, po kontaktu se zemí se letadlo odrazí do cca 500 m - 1 km co by kajak a během té doby se ještě dá vyskočit padákem druhý kontakt se zemí už je zaručene destruktivní.

čéče to je hodně divný, máš zaplou plnou realitu?
A mapy jako takový na to nemaj vliv jestli se letadlo odrazí nebo ne, to by muselo dělat na všech ...

Lupen_cz
311_Vont napsal:

Mam stejnou zkusenost. S P61 na mape slovenska. Po divu na plnej kotel do zeme. Naraz sem nevidel, ale potom se kouknu na monitor a vidim, ze "plavu" nad zemi, tak kolem 500m bez kridel, jenom v trupu s kabinou.

Edit: realita zapla na max., teda az na venkovni pohledy.
Edi2: testovano na ciste HSFX v qmb
Upravil/a Lupen_cz dne 24-06-2012 12:21

http://rudelhunde.xf.cz/
1stCL_Fucida
CHlapi, hlavně pište, jestli vám to dělá s Expert modem, který je dost odlišný, nebo s čistou HSFX. Takhle je vaše informace téměř k ničemu.

Nicméně ty gumoodrazy dělal občas už i starej Šturm před více jak pěti roky Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

311_Vont
ja měl zaplej expert mod, ale dělá to i bez něj. Na mapě - myslím že je to - zimní Moskva letadla plně podléhají fyz. zákonům
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
Letka13TD_Luky
Ja som vložil do jsgm sounmod_cz . /sťahovalo mi ho asi 20 min/
V Hist mode fonguje v pohode. Keď zapnem expert mod vypíše mi to /static.ini" has already been altered by the "soundmod_cz" mod./ a neodporučí mi to v jsgm prepínať. Ked ho potvrdím zapnúť, čeština funguje ale pri pripojení k serveru mi to na 88% zamrzne. Keď ho v jsgm nezapnem ostane angličtina a k serveru /on_line/ ma pripojí bez problému. Mimochodom ten druhý link na češtinu mi stiahlo za 5 sekúnd. Takže to idem celé prekopať.
Luky

ZVP_Jirka
Opět hloupá otázka, ale myslíte, že se dá nějak narvat Jet era 1956 pod HSFX6 ? Mě tam prostě chyběj ty sidewindery a celkově vyzbroj pro MiGy a Sabre.

606_hayes
mam taky dotaz.....ako to bude s tym Effect low modom..bude podliehat CRT2 kontrole ci ako sa vola ta kontrola pre hranie online??? ...lebo na niektorych mapach sa hodi pre slabsie PC mat tam radsej stary oblak ako lietat pri 20fpsÚsměv

http://606.klikej.org/news.php
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,730 návštěv