jn myslel jsem si to. Nakonec se tvoje dvojka teda pridala k nam,takze jsme misto 2 a 2 utocili ve trojici a ty sam. Navic sme si zase vzali stejnou lod jako cil, to musime do priste zlepsit. Ale nakonec sla ke dnu. Za modre (plus ti co s nama dany nalet leteli jako treti) jsem spokojenej. Cenda to slusne trefoval, takze ja se jen vozim na slave svych wingmanu a ocekavam medaile
Včerejší trenink byl mnohem...a to opravdu mnohem lepší nežli předchozí společná akce. Úspěšnost hodnotím 40%, což je už blízko minimální cílové čáře 50%. Jen tak dál boys.
Připomínám, že informace o organizaci akce jsou tajné a pod trestem smrti utopením se nesmí dostat do rukou těch líných Taliánů.
Příští trenink je 13.6. ve 21:00 a očekává se maximální účast (krom omluvených). Vyzkoušíme si radiofonii a krizovky a šáhnem si na tu padesátku
PS: medaile jsou za 75%Upravil/a Lekk dne 07-06-2012 09:41
Tibor_sk napsal:
Ospravedlňujm sa za včerajšok tým dvom baufíkom, čo som im zmizol spred ksichtu. Transfering ovplyvniť neiev a potom ma to už nechcelo pustiť.
Dik za trening, vsetko jasne. Ohladom skinov - dal by sa pridat pod pismeno nejaky tmavy podklad, aby to bolo vidiet? Vcera som ani na 20m nebol schopny precitat kto letel vedla mna, pretoze pismeno je svetle.
Trupove oznacenie si prosim tiez dajte ako mate pridelene, vcera boli 2 Pcka a bol som z toho volajaky zmateny.
Inak pohoda, co sa tyka navigacie, ja to kludne odnavigujem ak treba.
ohledne tech pismen - nejsem si uplne jistej, jestli ten tmavsi podklad pomuze, protoze to pismenko se chova tak nejak leskle. Tusim jsem ho nevidel ani na Permonovi a u nej jsem videl defaultni tmavej skin. Vsak Peter zkusi uvidi.
dnes vecer pravdepodobne budu chvili trenovat, pokud se chce nekdo pridat.
2 Cenda: dik partaku za podporu, vsak kdyz nas tu nedoceni, tak si pujdem do jine valky. Kdyztak si neco zaridime sami...
Upravil/a lochness dne 07-06-2012 16:18
<sarkasmus> Nejakou malou soukromou valku, kde si nas budou vazit. Slysel jsem ze na ostrove Lubang jsou k tomu vhodne podminky </sarkasmus>
Upravil/a DarkTatka dne 07-06-2012 17:03
lochness napsal:
...a ze se vcera k tomu navigovani nikdo nehlasil
Vcera nebolo co navigovat, konvoj bol kusok od ostrova.
tak to si vyrid s nejvyssim velitelem, ten daval rozkaz, at nas navigator dovede ke konvoji. A kdyz se nikdo nehlasil, zbylo to zase na me. A pak mi jeste ukradli lodicku tesne pred nosem. To je zivot todleto.
Pani nemate prosim ktosi najeku treningovu offline misiu s lodickami a torpedickami? Ja vo FMB nevladzem a potrebujem natrenovat mierenie. Prosim prosim....
Co sa navigacie tyka, nie je problem. Ja som sa nehlasil, lebo som bol pozadu a cakal som Kukula, ktore sa pripojilo trosku neskor.
WT_Pedropan napsal:
A jak by sis to predstavoval? Jako ze par lodicek na vodu na stredomorske mape ktere budes hledat a lovit?
To neni problem, prace na pet minut.
Nie nie, idealne airstart a lodicky 'dead ahead'. Ja som to prave skusal a vzdal, lebo lodicky stali a ja som bol moc blizko a bez torpeda. Islo by mi cisto o nacvik mierenia z torpedom na iduce lodicky, idealne rychla akcia. Vopred vdaka, ja som z FMB babrak
tady je kdyztak moje treninkova. je to sice Dogfight,takze musis spoustet jako multiplayer-dogfight, ale lode jsou 10km od letiste a kdyz si pri zakladani v difficulty vypnes takeoff&landing, tak mas i airstart.
Neobmedzena municia je nutnost, ja sa v podstate musim naucit torpedovat od podlahy, vobec to neviem, ani som moc neskusal. Na treningu som torpedo strelil asi 16km za konvoj. Tie svine lodky sa hybu, to ste vedeli?
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.