Jj, o tomhle se včera debatovalo na ATAG v chatu. Myslím, že je to už i zaneseno v bugtrackeru.
Kdyžtak do něj též přispívejte, chcete-li, je to myslím docela šikovné udělátko (a 1C s ním pracují) http://www.il2bug...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
clone9cz napsal:
A čím se ta chyba projevuje, to střelci ulítne čepice, bez který nedá ani ránu ? Nejde střílet není report. Tak zmáčknu a nic se neděje možná.
EDIT: předpokládm, když se o tom bavil Cibul, který má verzi s hotfixem, tak to sem nepatří.
Kulomet střelce nereaguje na stisknutí spouště. Může mačkat levé myšítko jako blázen a nic. Chyba je v obou verzích - před i po hot fixu.
clone9cz napsal:
A čím se ta chyba projevuje, to střelci ulítne čepice, bez který nedá ani ránu ? Nejde střílet není report. Tak zmáčknu a nic se neděje možná.
EDIT: předpokládm, když se o tom bavil Cibul, který má verzi s hotfixem, tak to sem nepatří.
Na 1C nepřispívám vzhledem k mé velmi chabé angličtině, ano příště pro pořádek popíši přesněji aby to bylo srozumitelné všem a podrobné
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
clone9cz napsal:
Kulomet střelce nereaguje na stisknutí spouště. Může mačkat levé myšítko jako blázen a nic. Chyba je v obou verzích - před i po hot fixu.
Pár dní počkej, snad vydají hotfix hotfixu
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
ahoj jak je to teda s plynulostí? Hra je snad půl roku venku a ještě to nemá ani plnohodnotné dx10? DX10 je výborné API (viz nynější verze Age of Conan, kterou hraji na přetočené HD3850 512mb ).. ale spíše by mohli rovnou zapracovat na DX11 a nějaké zpětné kompabilitě k DX10 či DX10.1.. Na DX9 jim házim bobek. Přemýšlím jestli tu hru koupit. Stáhl jsem pirátskou verzi asi 1.02, ale to mi spadlo hned po načtení tréninku v dvojplošníku
Upravil/a Kelly dne 11-07-2012 00:40
Normální člověk by řekl, že jsem se zbláznil, ale 1.07 beta v on-line je oproti 1.05 obrovský rozdíl a to zejména ve funkčnosti. Beta 1.07 za těch 350 rozhodne už stojí, je to už verze, která se dá nazývat betou s ohledem na funkčnost, tedy alespoň mě zmizely kritické bugy.
Launcher jsem na 1.07b neměl (krom toho prvního poinstalačního) a pokud bych to s 3GB RAM měl po přistání preventivně restartovat jako to dělám do teď, žádný problém, když ho nechytnu ve vzduchu.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.