September 18 2025 21:08:18
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kooperační mise
 Vytisknout diskuzi
Saldyho bitevní koutek
saldy
Omlouvám se za technické potíže na začátku, naštěstí to bylo odstraněno. Mně se proti tankům u Orla vůbec nedařilo, byl jsem tam nějakej vynervovanej, tak jsem byl rád že jsem to aspoň přežil. Darktatka v poslední misi nás pěkně vedl, zničili jsme všechna děla, ale ke konci už šlo do tuhýho a bylo už načase zmizet, taky jsem to dostal do rádia až mi ztuhl...TS. jinak stíhačky nás skvěle bránily a to ve všech misích.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Koty
Takže fotky budou, ale jen ze stacionární kamery. Nahrával jsem až vaše přistání (na NTRK). A byl jsem velmi udiven, jak to, že vás nikdo nenapadá - aha, přišli jsme (červení) o hlavní síluÚsměv a hned na začátku...
Rien n'est parfait; c'est la vie!

DarkTatka
@saldy Jak ti vypadlo radio tak to bylo blbe, jsem si rozkazoval jen pro locha ktery se me vzorne drzel i bez rozkazu. Jinak jsme zpusobili myslim moc pekne ztraty.

Jedine co bych misim vytknul, tak v prulomu u Orla vzdy vyhraji modri i kdyz neznici ani jeden tank.

lochness
tak u Orla bych nedal na to, co pise hra, ale jak se podari splnit ocekavani se kterym se do akce jde (proste at to posoudi velitel Úsměv ) Jako skupina sme tech tanku znicili rekl bych dost, i kdyz to urcite mohlo byt mnohem lepsi.

Aspon jsme se nevyhybali boji, jako nekteri zbabeli rudoarmejci Mrknutí Kuci od stihacu meli rychle vystarano a pak se tam nad nama jen nudili.
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

Mech
darktatka napsal:
Jedine co bych misim vytknul, tak v prulomu u Orla vzdy vyhraji modri i kdyz neznici ani jeden tank.

Holt modrá je dobrá.
Mrknutí

Koty
lochness napsal:
tak u Orla bych nedal na to, co pise hra, ale jak se podari splnit ocekavani se kterym se do akce jde (proste at to posoudi velitel Úsměv ) Jako skupina sme tech tanku znicili rekl bych dost, i kdyz to urcite mohlo byt mnohem lepsi.

Aspon jsme se nevyhybali boji, jako nekteri zbabeli rudoarmejci Mrknutí Kuci od stihacu meli rychle vystarano a pak se tam nad nama jen nudili.

Já nejsem zbabělej Úsměv to jen můj Jak chtěl dovolenou Šklebící se

Koty
...nepomatujete si někdo německý rooster? Nějak nevím, kdo byl č.2,3,6,7 (čím to, že jsem neviděl pětku a osmičku?)
EDIT: a ještě čtyřka. PS, proč něěkteří z vás vypnuli marking?!
Upravil/a Koty dne 10-04-2012 18:53

lochness
muj "drobek" urcite vezl cislo na boku.

1stCL_Fucida
1) Fucida
2) Werner
3) Autodeath
4) Addler
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Koty
Danke schön, mein Freund

Koty
A henschely někdo máte?

lochness
tam to asi bylo v poradi Saldy, Darktatka, Loch, von Paulus. Ale ruku do ohne bych za to nedal. Sam si nevzpominam, jestli jsem letel 3ku nebo 4ku Úsměv

Koty
lochness napsal:
tam to asi bylo v poradi Saldy, Darktatka, Loch, von Paulus. Ale ruku do ohne bych za to nedal. Sam si nevzpominam, jestli jsem letel 3ku nebo 4ku Úsměv

(podle postu Herr Majora je trojka i četvjorka obsazená Šklebící se)

lochness
jsi se ptal na Henschely, tak jsem samozrejme mluvil o jejich poradi. Jestli leti 4 letadla ve skupine, pak tam je jedno jako trojka a jedno jako ctverka. Kdybych si pamatoval konkretni cisla stroju, tak bych si pamatoval i usporadani pilotu a napsal bych to. Ty jsi ten, kdo celou misi prosedel na zadku na poli a delal si fotky/video, tak patrej Úsměv

DarkTatka
lochness napsal:

Presne takhle to u Orla bylo, dobre si to rekl predsedo Úsměv

Koty
darktatka napsal:
lochness napsal:

Presne takhle to u Orla bylo, dobre si to rekl predsedo Úsměv

Ajó, teď mi došlo, jak to myslíš... já totiž přehlédl Locha (myslel jsem, že Loch není Lochness... xD)
Takže dodělám ty fotky a bude to... Úsměv

Koty
A který z vás to nepřežil? Von Paulus, nebo Saldy? Mám totiš tři henschely, dva vím, třetí je neoznačen a vede Gruppu (návrat na bázi)

lochness
Pavla si odneslo UFO, beze stopy zmizel, jestli si dobre vybavuji. Cili da se rict, ze prezili vsici, i kdyz se domu vratili jen tri.

Koty
Co to dělám? Vyfotil jsem pár fotek... tak k nim dávám popisy.

saldy
lochness napsal:
Pavla si odneslo UFO, beze stopy zmizel, jestli si dobre vybavuji. Cili da se rict, ze prezili vsici, i kdyz se domu vratili jen tri.

Nebo se před ním otevřela černá olegova díra a přenesl se časoprostorem neznámo kam. Šklebící se

Jako já onehdá, lítám si vesele šturma a najednou jsem zjistil, že se nacházim ve hře Arma2.

Tak snad nakonec doufejme, že aspoň někde přistál.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,036,428 návštěv